Baca Taip se vratio na mesto zločina!



Баца Таип се вратио на место злочина!

-Казна за Данак у крви-


Много векова уназад Турци су гледали да на сваки начин униште србски народ-некада су га нападали сами, а често се удруживали са другим непријатељима Срба - а такви су били сви црни народи који су населили србске земље у Европи, Азији, Индији и северној Африци.
Турци су народ скупљен с конца и конопце, претежно је састављен од монголо-татарских племена и других међу којима је било и племе Турки - које су Турци, када су ојачали преводили и као: глава или господин, а у суштини се ради о делу хунског народа јер у сваком називу било којег дела хунског народа постоји то "ХУН" које означава порекло - некада је оно испред а некада иза додатих слогова ради лакшег изговора-Хун+гар=Хунгар, Угар, од Хунгар, од Ургур, од Ургар, од Унгар, Кутргар, Утргур, или Блгар-како и данс за себе кажу Бугари, а назив ТУР(касније Тур+чин) на хунском значи-свакојаки, разни, кеј село (од село), односно, скуп с коца и конопца, простих људи, сеоских становника, хунског или монголског рода, па су се сви ти Уархуни, Утургуни, Кутургури, Бугари и Турки (Историја Срба од Милоша Милојевића, страна 29 свеска 2), по први пут нашли у једној држави са једним именом, једним језиком и писмом - у данашњој Турској, а све им је то  насилно наметнуто када су западни европски црни народи, значи рођаци данашњих Турака, дозволили турском официру, рођеном у Грчкој, коју је Турска држала под окупацијом, Паши Мустафи Кемалу касније названом Ататурк-Отац турске нације, да 1924.г. укине Султанат као државно уређење и уведе Републику, што је он искористио и насилно увео латиницу уместо арапског писма, увео један језик, потискивао старе Монголо-татарске обичаје, а уводио западне (зато му је ова опсежна операција стварања новог народа и омогућена) после чега је престоницу нове Турске изместио из Истамбула у Анкару – по замисли западних црних рођака овог народа, требало их је такве, скупљене с коца и конопце, преко престонице одмаћи што више од Европе. Анкара се раније звала Анкира и Ангора да би је Кемал Ататурк преименовау у Анкару.

Овим се и турском народу преко новог владара пружила прилика да се покаје за дела која је чинио србском народу  од 1448 до 1806.г. у којем времену је Србију држао под својом окупацијом, са главним циљем да се Срби као народ униште!
Овај народ, састављен од различитих племена из више народа увек је служио њиховим европским рођацима да за њих раде најпрљавије и најтеже послове – а посао уништења Срба је за црне евопске народе који су по доласку на србску територију у Европи мењали своја имена  како би сакрили своје порекло, био један од главних!
Зашто?
Па требало је уништити народ-наследника земље на којој се већ вековима пробају да закуће окупатори, Гали, Дојчери, Етиопљани, Египћани, који се сада зову Французима, Немцима, Грцима, Италијанима.... јер право наследства не застарева! Нико не може стећи право својине над неком територијом на коју је дошао силом, отмицом или окупацијом - то је основни постулат њиховог, Римског, права и кроз ту призму треба сагледавати оволики притисак тих европских црних народа да натерају Србе и Србију да се сада добровољно одрекну Косова и Метохије! Да је то неважно, и да њихова признања отмице туђе територије има било какву правну потпору они би посао отмице К и М сматрали окончаним!

Турци су коришћени скоро 400 година за наум уништења Срба, на начине на који су сами Турци мислили да је најефикаснији: убиства, масовна убиства, данак у крви-отимање мале мушке деце од којих су прављени легионари-тадашњи специјалци, силовање србских девојака и жена, увођења обичаја да је србинова млада прве брачне ноћи Турчинова, зидање кула од србских глава, лажна обећања, недржања речи, превелики порези.... исељење у далеке пределе Турске, забрану србског језика и имена, право сваког да Србина убије некажњено.... све оно што су потом у Првом и Другом Светском рату чинили Немци и Маџари, у дослуху са Италијанима, Французима и Бугарима, до овог последњег рата који против Срба и Србије воде европски црни народи и Турска од 1991.г. до дана данашњег - циљ је непромењив: Уништити законске наследнике земље не којима се ови црни народи вековима покушавају скућити - али им не иде: Њихов стил грађења кућа је грађење кућа које се не малтеришу споља што говори о знању да је то можда узалудан посао и улагање пара у кућу на туђем, када се власник, са правом које власништво носи, може појавити сваког тренутка. Знају Аустријанци што су србски град ВИНдомина,  данашње по србском(!) Беч, наглашавам да се само по србском за ВИН каже Беч, док га сви други називају његовим скраћеним и правим, старим србским именом!

Појединачни ратови или ратови удружених арапско - азијских народа није дао очекивани и жељени европски резултат - Срба још има!

И као што је у много криминалистичких случајева потврђено, неодољива жеља  криминалца је да се врати на место извршења злочина - паметни криминалисти то знају те место злочина на одређен начин покривају преко информатора и у много случајева се прави извршилац злочина ухвати.

Ататурк се склонио из седишта Султаната, из Истанбула, можда по задатку, а можда и у  намери да се започне бавити дотеривањем и уређењем своје државе и обликовања свог народа састављеног од народа који се не воле, који су у свему различити и који се тешко претачу једни у друге.

По смрти Ататурка на челу Турске су се мењала различита лица, политичари који су увек имали подршку западних сила – последњи,  Таип Ердоган, ово тако треба и читати, владар Турске, са генима који му дају информацију шта су му преци чинили, са сећањем на Империју Отомана, на Турско Царство, настоји, ругајући се Богу, јер је само обредни верник, истичући у први план припадност Исламској вери, вратио је, неформално, седиште Турске у Истанбул, прекрстио га је у летњу резиденцију, скупио све заостале предмете из доба пре Ататаурка и отпочео са градњом неосултаната Турске!

Ишао у Немачку да припрети Немцима - рођацима, да ће са њим бити проблема ако га и даље буду одгуривали и користили само за просте и прљаве послове, био у Босни и у Новом Пазару напоменувши да би се они – Турци, поново могли вратити - као да су отишли са свога и као да се  могу вратити на то своје, започео вођење спољне политике стављајући околним земљама да се припазе од нове Регионалне силе - Турске, похапсио прозападне официре.... и заборавио злочинац шта се догоди када се врати на место одакле су наређивани злочини или места где су злочини вршени.

Заборавио баца (чика) Реџеп Таип Ердоган шта се збивало у припреми разбијања Југославије и потом Србије, заборавио како су тајне службе Немачке и Америке пажљиво надзирале нереде у Албанији после којих се скоро сво оружје албанске војске нашло на К и М у рукама Шиптара-терориста. Оно је преношено на различити начине, укључујући и традиционалне магареће самаре!
О дешавањима после тога, о улози Америке, Немачке и Турске, овом приликом не треба говорити - о томе је говорено у више тема и на овом блогу.

Заборавио баца (чика) Таип да се у нередима у Либији, опет под контролом Немачке и Америке нетрагом склонило на десетине хиљада ефикасних руских ракета, заборавио да се сада оне можда већ налазе код Курда, над којима је Турске извршила прави геноцид, којим не признаје никаква права.... и ништа баца Таип, од бубњања у ушима, не чује ни после борбе коју су Курди водили са турском војском више сати и били врло ефикасни - убили 26 а ранили 22 турска војника!

Он наређује даље јурише, до истербљења, као некада што су наређивали истребљење Срба!

Склапа блиске везе са Ираном, државом на списку напријатеља Америке.... Бог видео злочинца, оголио његове намере и он ће бити кажњен. Преко цара кажњава се народ и држава.


Турска вибрира од страха и шапутања да јој прети «Југословенски сценарио распада државе, односно Косовски сценарио губитка дела територије», а будући да се ради о насилно сједињеним племенима, и до потпуне дезинтеграције Турске!

У мојој књизи «Ко врти Србе» из 1998.г. наведено је да ће садашња Турска нестати у грађанском рату! 
Да, тако ће се платити овом злочиначком народу за дела која је чинио Србима и за намере које је јасно испољио, враћајући се у Србију, на место злочина!

Баца Таипе, угаси светло када изађеш из куће која се зове «Турска»!

Наш, србски, пријатељ Моамер Гадафи није био злочинац те врсте, врсте турског злочина, али је и он дошао на престо уклањањем легитимног краља уз помоћ оних који су га искористили за ту сврху, потом, када су дошла времена за друге планове, убијен је и изложен у излогу као што је обичај код Срба да изложе убијеног вука, медведа, дивљу свињу - баца Таипе, чувај се, опасни су ти војници, њихови преци су набијали Србе на коље, од србских глава правили куле.... ко зна у шта ће тебе, нови Султану, узидати.

Јер, «Султане» ругао си се Богу, ниси се покајао, убијаш људе, претиш, ко је у теби Ердогане?!

Е, ја не знам, али знаш ти - он те је извео на чистину где си ухваћен!

Јер тако треба, и шта си могао друго и да очекујеш – примаш плату за дела своја! Да си читао Куран, бар колико ја, знао би да је то и борбена књига, али има и других светих књига, оних из вере која је сазидала свој храм који је био на месту где сте ви Турци подигли своју Аја Софију!

Зар мислиш да се Бог усељава у нечији храм сазидан на предходном који је срушен?

Бог не  спава, Он не заборавља - стигле вас србске клетве од пре 20 генерација за ваш изум «Данак у крви»!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 23.10.2011.г. у 23,20

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta