Uštrojeni a njište!



Уштројени а њиште!

-Жеља ми је да одем нечујно-

Власник коња, оваца, говеда, одлучује о грлима за приплод! О осталим из стада власник, такође, доноси одлуку.

Приметно је, од времена недавне пропасти Јапана, да Власник свих људи и свега на Земљи и Небу, чини што Му је воља - оставља за приплод, уништава, распродаје, истерује у планину и тамо их оставља.... пао је Јапан, примирио се турски пастув Ердоган, кинески пастуви, са нама тешким изговором имена, руски пастув Путин и Медведев, европски пастуви, амерички пастув Обама, енглески пастув... ућутали се, њиште и на томе се све завршава, нема наскакања, нема резултата!

Ућутали се и наши пастуви – Борис Тадић, предсмртно изнурен, изјавио је на састанку уштројених пастува из околних држава, 2.9.2011.г., на гробљу у Костолцу,  да планира да се из политике повуче тихо, неприметно, на задња врата..., тако да то нико и не примети.
Зашто Лажни Царе Шћепане Мали? Откуда сад то?

Ивица Дачић, човек са три лица исказана кроз три функције, такође само њишти, али не наскаче!
Не сме да врши функцију која му је поверена без става «свих релевантних политичких људи» исто тао релевантних колико је и сам.... не сме да наскочи, не сме да забрани парадирање геј популације иако исказује постојање високог безбедносног ризика.

Уштројени само покушавају да њиште, то је неко жалосно рзање, наскакања нема!

Скуп Лажних Царева Шћепана Малих на гробљу умрлог римског царства није ништа друго до показивање жеље да се негде склоне, да избегну Гнев Онога који све види и који награђује и кажњава по заслугама – вратили би се у време тог изумрлог неправедног Римског Царства, како би своју неправедност прикрили!

Може ли то?

Не може, Лажни Цареви  Шћепани Мали!

Не може Борисе, не може Ивице – положите рачуне, па како вам буде. Уштројени јесте, али је то учињено да вам буде лакше да се предате, да испричате истину - време је за обојицу и још много сличних вама. 
Тако паметни власници умирују пастуве и чине их кротким!

Нема скривања, нема тихог и неприметног одласка, нема задњих врата!

Зна се ко излази на задњи улаз – незвани!
Зна се ко улази на задњи улаз – лопови!

Па шта сте ви од тога, једно или друго или и једно и друго!?

Нема вам одласка, на нечујан и неприметан начин! Нисте ви уштројени само да више не наскачете, ви сте уштројени да причате, да објасните, да Истина изађе на видело. А ви би на задња врата!
Да, сада би то за вас двојицу било најбоље решење, али ви не одређујете решења.

Нисте ви власници себе – ваш власник је Онај који вас је уштројио, да Му тако млитави будете на оку, да ваш тужни изглед прича уместо вас, да сви људи сами могу да уоче да ваша прича није прича у коју верујете, да ви, заправо, и немате никакву причу!

Ваша наскакања су штројењем завршена - евентуални покушаји се завршавају неуспешно!

Када сте стављени на списак за штројење нису наведена ваша имена – вас нико лично не мрзи и не прогони. Ви сте се сами нашли на широком списку «Оних који служе Америци и Европској унији, на штету државе Србије» (Под «Група Србих-888» у наслову «Шиптари као оружје Немачке и Америке») - и нису сви из вашег друштва уштројени, и није Србин остао неуштројен, Онај који мери не гледа ко је које крви – остао је неуштројен онај који је наскакао када треба, како треба, и није се тиме посебно хвалио – остао др Расим Љајић! А остали, под  нож! На штројење!

Сигурно је тужан Онај који је правио списак за штројење, видео је колико вас је на њему, али неће одустати, Он је тужан и забринут, не смеје се – а ко би се и смејао када мора да учини оно што ће Он учинити – и учиниће све што је потребно, у то нема никакве сумње!

Ово су дани Гнева Божијег - ко хоће да види видеће, ко сумња нека чека и нека ништа код себе не мења – али неће бити места где се уштројени могу сакрити! До 16.9.2011.г. све ће постати видљиво.

Грчки нишан ће урушити Европу, потом падају Турска, Кина, Русија, Америка, Енглеска – а косир-бумеранг се вратио на место одакле је њиме и замахнуто! У Србију.

Нема више приче о изградњи Храма Свехришћанског помирења у Нишу, нема приче  о доласку Папе из Ватикана у Србију – онај који га је позвао, и био му гост, брине како да се изгуби на задња врата, како да не буде виђен и кажњен – јаднолики, бледолики, тужни и уштројени, па нема бежања! Где би да бежиш, и зашто?!

Уштројени ишли на гробље у Костолцу, на гробље римске царевине! Они који су наскакали без реда и милости, на свакога, у циљу изградње Новог Светског Поретка, заправо Новог Римског Царства, у Костолцу одржали САМООПЕЛО, себи и политици коју су водили, и газдама - злочинцима којим су служили!

Не бринимо – све иде како треба!

Не жалимо за уштројеним, чувајмо се да не будемо стављени на списак за штројење!

Не бојмо се никога до Бога – и гледајмо оно што је битно, не заустављајмо поглед на нечијој причи и фасади његове душе - а фасада душе је тело у којем душа борави, чинећи овако или онако - гледајмо суштину фасаде, гледајмо душу, она је одговорна за све. 

Волимо нашег забринутог Бога, који ће очистити Своју Творевину, да би се потом одморио и насмејао! Ту је Он, са нама, у Србији!

Драгољуб


Постављено 04.9.2011.г.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta