Pade Nova kula Vavilonska!


Паде Нова Кула Вавилонска!

-Ишчупан последњи стуб за везивање  брода-

Нова Кула Вавилонска је Нови Светски Поредак, који се обнављао из рушевина Трећег Хитлеровог Рајха – све до пада Ангеле Меркел, којој је долазак у Београд 23.8.2011.г., ради испостављања претњи и уцена Србији, у потпуности подсекао и ноге и крила. Пала кула која је грађена целих 66 година, од 1945. до 2011. године. 
Падање оверено у Београду – граду народа који је крвљу, имовином, чашћу и муком плаћао градњу те Грађевине од магле.

До 16.9.2011.г.. – кроз само још девет дана - више се ништа неће моћи сакрити – видеће се сва немоћ људи који су градили ову Кулу Вавилонску, ругајући се Богу, умишљајући како су силни и како им се нико не може супротставити.

Ударена кула по главном носећем стубу, ударена по преварном Монетарном Систему, усмереном на поробљавање народа и држава, те стварања неког света под контролом превараната, који су смислили поробљавање народа и држава преко лажног новца.

Нишан је био Грчка, (то је она држава која је долазила у Србију да види шта би могла да «Докапитализује», која је хтела да нам изгради део ауто пута од границе са Македонијом до Лесковца), гађала се Европска Католичка Унија како се сада назвала Немачка - опаљење извршено, Евро - лажна монета штампана у више од 10.000 милијарди без икаквог покрића, осим «тврде» речи превараната, које су служиле за откуп иоле битнијих вредности европских држава - урушен, заљуљао се гусарски брод направљен од лажних америчких долара и лажног европског евра, почео нагло да пропушта воду у унутрашњост.
Власници огромних количина лажних долара и евра уочили да ће брод брзо да се распукне и потоне - они који су куповали по Русији, на брзину спаковали своје лажне евре и доларе и навалили (опет) у Швајцарску, у државу која је за заљуљани и оштећени гусарски брод била стуб за везивање и спасавање брода, односно спасавање бар дела терета.

Кажем опет, јер је ова алпска држава увек у кризним временима била сигуран сеф за чување новца, којем се у зубе није гледало - друг Хитлер је у Швајцарским банкама чувао све опљачкане драгоцености, укључивши и накит и зубе који су вађени из тела оних који су страдали у немачким и хрватским логорима.... биле су ту чуване и све јеврејске паре стечене преварама, уценама, махинацијама, трговином Африканцима који су из Амстердама пребацивани у Америку и тамо, као робови, продавани Европљанима који су пре тога отишли у Америку.

Американци су они Европљани који су геноцидом уништили власнике Америке, индијанска племена, те на њиховим територијама покушали да се закуће, а да им у томе помажу јефтино купљени робови које су им лиферовали Јевреји.

Али, не иде, не може се закућити на отетом! Не може се обогатити од разбојништва, пљачке, трговине дрогама..... не може се мир задобити сејањем смрти! Мир се задобија на потпуно супротан начин – нама Србима, добро познат, мада се многи Срби забораве, па пробају другим путем.

Од пролећа 2011.г. долазе ми на саветовање различити бандити – угледници, политичари, бизнисмени, како би чули од мене шта је најбоље да учине са  новцем који имају, који не смеју да покажу или троше, или улажу у био шта видљиво. Кажу ми да су тај новац једном већ конвертовали из Сорош долара и Немачке Марке у Евре, па питају шта сада?

Говорио сам им до јуна 2011.г.: Замените их у Швајцарске Франке, они ће последњи пропасти, али ће сигурно пропасти!

Љутито су ми «захваљивали» са: «Баш си ме утешио!»

Сада, на само девет дана до дана који је одређен да се сазна свака тајна, до дана када ће бити јасно да се Велики Рат Добра и Зла окончао губитком свих вредности на којима је Зло почивало, гојило се, силилио, кретало у борбу са Добрим.

Пао преварни Монетарни Систем! Остало Зло без ослонца! Немају злочиначка Америка, Немачка и друге земље злочиначке које су им се придружиле, и јавно и јасно се показале у злим делима ка Србима и Србији у последњих 1.000 година, а посебно у ових последњих 100 година.
Од 1991. до 2011.г. године имале су своју Завршну борбу – чекало се да се дозову к себи, народи и државе и они који такве државе предводе – није се то догодило, то да се дозову памети, па им је узвраћено! Резултат: Гледајте и сами!

Последњи вез за чување лажног новца – Швајцарска, срушен ултиматумом Америке да Швајцарска «држи под контролом дизање вредности своје валуте – Франка», сличан ултиматум је упутила и одстрељена Ђаволица, Ангела Меркел, она што нас плаши и уцењује и када нам дође у госте - натерали Швајцарску, чија је валута на реалном тржишту, у самоуслугама и продавницама у Немачкој и другим околним земљама, вредела 20% више од Евра, да свој Швајцарски Франак официјелно прогласи вредним само 0,83 Евра (Фиксиран курс Евро:ШФ на 1:1,2) и да пристане на откуп «неограничених количина евра». Као да је то могуће, као да је могуће вештачким мерама држати курс било које валуте – курс одређује тржиште. Ова швајцарска изнуђена мера учиниће да пропадне и Швајцарски Франак скоро када и Евро и Долар, како сам и објашњавао бандитима који су долазили код мене по савет, а пре тога, што је сасвим нормално, доживеће се и у Европи оно што је Србија преживела: Продаваће се Швајцарски Франак по црном, вишем курсу. Сетите се оног зујања по Србији: «Д`визе, д`визе, д`визе!»
Ето, то лепо зујање ће доживети и они!

Главну улогу ка овом делу Европе, али и у остатку, одиграће припадници Шиптара који живе у Швајцарској. Швајцарци својатају Косово као свој кантон, по основу броја Шиптара који живе у Швајцарској.

Хероин нема никакву комерцијалну цену, нити прођу - у Бујановцу килограм кошта само 4000 Евра, и може се добити и на вересију, тако јефтином и опасном робом скоро нико неће да тргује, те је лагер у Бујановцу скоро увек на пет тона – слабо иде.

Сада ће се отворити линије за трговину Швајцарским Франком. Легално! У Србију се  могу уносити неограничене количине страног новца уз пријаву царини на улазу у Србију, промет у мењачницама се не може држати под контролом само преко обавезе издавања фискалних рачуна, те ће се тако унете количине Швајцарских Франака мењати за динаре, евре, доларе ..... по курсу који ће формирати понуда и потражња. У Београду се сада не може купити ШФ, али га има у Прешеву и Бујановцу – ускоро ће се још боље повезати, већ повезани, мењачи са Косова, Бујановца и Прешева са мењачима из остатка Србије – трговина нелегална обављаће се легално! Али за кратко!

И тада Народна Банка Србије, буде ли памети, има све разлоге да престане са откупом Евра и обарања цене ШФ – не учини ли то, пашће брзо и динар, а он може да опстане када ове преварантске валуте, чије су вредности засноване на «чврстим» речима преваранта и злочинаца. 
И ко ће натерати Србе да купују Евро или Долар, знају они да ће и ШФ пропасти, али он ће пропасти последњи, а то му дође као нека утеха за превару којом смо изложени.
То је као  када нас неко превари за новац па оде на пијац и купи болесног коња – важно је да он од те преваре нема користи, па су Срби онда некако смиренији.

Пропашће све паре Америке и Европе, али проопашће и крваве паре утемељене на злочинима Јевреја, Хитлера, превараната који су покуповали Русију, Србију и друге источноевропске земље - све склоњено у Швајцарску!

И све те земље и сви ти власници лажног новца, биће у стању и статусу као пре отпочињања преваре.

Мој брат Богољуб, у време када је «експерт» С. Милошевић водио Србију, 1992-1994.г. видевши како се тргује нафтом, бензином, кафом, цигарама, видевши да Цигани сваког дана пеку по прасе добијено од сељака за канту нафте за трактор, говорио «да и Цигани живе боље од нас сељака» и «да је боље бити Циганин него Србин».
Умиривао сам га, тако што сам се са њим сложио за виђење у том тренутку, и рекао му да ће тај облак брзо проћи, да ће Цигани поново живети као Цигани и да ће поново долазити да купе јаја, брашно, кукуруз, те да ће се показати да је ипак боље бити сељак него Циганин, да је боље засновати живот на производњи него на трговини и уцени ценом роба којих нема довољно, јер се време промени, па роба буде....
Наравно, када су се ствари смириле, остало је Циганима из Мачве да причају о златним временима С. Милошевића - неки су озидали огромне куће у мачванским селима, које штрче својом архитектуром, величином и кичерајима и сада и из тих великих кућа,  одлазе код сељака по јаја и остало, што су и раније чинили, из малих кућа.

Упопредиво са овим је и околност да су сви европски народи црни народи, Арапи, Индуси, Египћани, Етиопљани, Галилејци, Дојчери, Јевреји, Манџури (Маџари), или Турци који и нису један народ већ скупљени с конца и конопца па им наметнуто једно писмо и један језик - и ово што се догађа у последњих 1.000, а посебно у последњих неколико векова јесте она благодет наших Цигана из времена С. Милошевића, када им је све ишло на руку и од руке, па потом се вратили где су и шта су и били.

Тако и ови европски црни народи не треба да буду тужни – ништа они не губе! Јер, ништа нису ни имали, пре реализације Плана Преваре.
Отели шибицарима оно што су стекли на превару! Чему туга, другови, црни, арапски европски народи?

Питају ме шта мислим на шта ће све ово да изађе?
Одговарам: Ми смо то испробали под експретом С. Милошевићем – враћамо се нашем динару, почињемо испочетка, имамо довољно хране, распоредићемо је, распоредиће се и народ – Србија је огромна територија за оволико народа, примићемо неколико милиона странаца и пазићемо шта радимо!  
А они Срби, као и сви други, који су живели како не доликује Србима, биће у позицији са које су кренули у тај неживот! И причаће о «златним временима Ђинђића и Тадића», исто као Цигани о «златним временима С. Милошевића!» Али, не будите тужни, браћо Срби, па ништа ви не губите - ништа нисте ни имали!

Ето, пад Нове Куле Вавилонске догодио се кришом како је Кула и грађена – нико видео градњу, а она расла до Неба, нико не види падање, а она пада – ово падање је видљиво, али људи не желе да верују у то! Учествовали у градњи својих Грађевина од магле, по Србији, у Европи, Америци..... и виде сада да ће се морати, као наши Цигани, вратити тамо где су већ били, само са много више година, са мање здравља, нервозни и незадовољни, све са питањем «Зашто баш сада?!

Али, било је време!

Свако добро, жели вам Драгољуб.

Драгољуб


Постављено 07.9.2011.г.   

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta