Šta se tamo, na severu, valja?


Шта се тамо, на северу, ваља?

-Догађај који ће послужити за укидање десничарских и патриотских организацаија у Европској Унији-

Веза: Наслов «Може ли вода узбрдо?»

Писма која примам од читалаца несумњиво потврђују исправност моје основне хипотезе да је «терористички напад»  на зграде Владе Норвешке и убиство више десетина младих на Омладинском Рајском острву код Осла, исконструисано да би се дали, такође несумњиви, аргументи да левица у целој Европи затражи укидање десничарских и патриотских организација, које су преостала сметња изградње Новог Светског поретка! Немачки левичари су то укидање већ затражили!

Добио сам и филм о догађају када су млади «љубитељи прашума» и отвореног секса на јавним местима, показали своју визију будућег света, посебно у Норвешкој - наравно, ја га овде нећу постављати, јер се неке баханилије наркомана могу и замислити без да се гледају на филму.
Браћо Срби, жалимо свако убијено људско биће, јер је оно и Божије створење, али имајмо увек на уму да се неки одричу Бога Живог, на различите начине, и када то несумњиво потврде, онда нису више под Божијом заштитом - њихов командант је сам Ђаво, а он сваког свог војника, у крајњем, награђује смрћу!

Д. Татомировић

Постављено 26.7.2011.г.
__________________


«Што се тиче оних побијених омладинаца на оном острву (овде у Норвешкој) ту треба рећи да се  ради о левичарима, социјалдемократама који се залажу за масовно насељавање странаца у свим нордијским земљама. На том острву се се вршило "испирање мозга" и показивала се отворена мржња према Израелу ( Носили су транспаренте "Бојкотујте Израел"! ) што се десничарима ( који желе «стоп» за масовно насељавање, уопште не свиђа - они мрзе социјалдемократе и поистовећују их са комунистима.
Муслимани и социјалдемократе су увек заједно на протестима и овде и у суседној  Шведској у којој су својим акцијама успели да отерају скоро све Јевреје из Малме-а, трећег по величини града у тој суседној држави, која је, као и Норвешка, практично запоседнута од стране муслимана из целог света, који ће ту дивну и богату земљу довести до просјачког штапа-ко не верује нека се распита или посети Шведску!.

Овде још треба истаћи да су млади социјалдемократи врло АГРЕСИВНИ према својим неистомљеницима којима НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ да демонстрирају него вриштањем, дувањем у пиштаљке, бацањем јаја итд. онемогућавају да се представници партија  које критикују масовно усељавање и које не одобравају ово што ради Влада Норвешке, обрате народу. Због тога се никада неће дозволити да млади убица упути било које речи јавности Норвешке и Света.

Поздрав!
П.Ј.


Поздрав, Брате Драгољубе!
 
Морална деградација Запада је толика да ( како се чини ) ту помоћи више, једноставно нема. Ја сам се просто згрозио нашавши један чланак о норвешкој "култури" а још више видевши филм који ћу некако покушати да Ти пошаљем.


Шаљем Ти и оригинал текста, уз филм, са мојим преводом на србски:

»У главној цркви ( катедрали ) у Ослу, у току је била служба у част дана кад је Исус Христ отишао на небо. Усред службе, у катедралу је нагрнула група чланова "Фуцк фор форист" ( Најблази превод ту би био "Секс за шуме"). То је једна левичарска организација која пропагира, и упражњава, ОТВОРЕН секс као подршку прашумама у свету). Били су сасвим голи!


Та организација у Норвешкој је организована од стране Леоне Јохансон и Томија Хола, а њихове главне делатности су биле производња и дистрибуција порнографских филмова и пропагирање и упражњавање отвореног секса.

Постали су познати кад су на једном фестивалу упражњавали секс пред 4000 гледалаца.

Искрен поздрав!
П.Ј.


Оригинал текста који је превео читалац «Златног Билтена»:

«Nazalo På kristi himmelsfärds dag genomförde medlemmar i Fuck for Forest en aktion i Oslo domkyrka.
Helt nakna stormade de kyrkan och simulerade sedan sex på altaret – mitt under pågående gudstjänst.
Fuck for Forest grundades i Norge av Leona Johansson and Tommy Hol Ellingsen, som samlar in pengar för världens regnskogar genom att producera porr och ha offentlig sex. Organisationen blev världskänd efter att ha haft sex inför 4000 personer på en festival.
Se film från den sinnessjuka aktionen i kyrkan HÄR.
Läs mer om organisationen HÄR


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta