Dupla Knjiga Nebeska!


Дупла Књига Небеска!

-Небеска Архива-

Јече небеса од лицемерја Зомбија на челу Уједињених Нација и оних на челу великих пет држава са правом вета у Савету безбедности Уједињених Нација, које владају Светом - сада се оглашава организација УН «да је потребно предузети мере за дотурање хране у угрожене афричке земље» - изнета идеја, о њој се прича, тражи се начин како то технички извести - све са циљем да се прикрије Суштина, да се од људи прикрије одговорност Управљача Светом, одговорност Русије, Кине, Француске Велике Британије и Америке, оних пет земаља које непрекидно међусобно тргујући и међусобно се договарајући преко које ће се неки, увек и заједнички циљ, тих пет земаља, остварити, без обзира на причу којом се та Суштина прикрива!

Сада се од лицемерја исказаног у галами и причи, о хитности потребе дотурања хране у угрожене афричке државе и народе  и не види Суштина - не види се КО ЈЕ КРИВ за овакво стање у тим земљама Африке, и ускоро и у многим другим.

Ко је одговоран?

Ко је одговоран за овакво стање у Африци, за низ НАТО злочина по целом свету – одговорност је на пет великих држава са правом вета и више придружених са задатком да певају у хору који предводе ове државе са правом на Земљи упоредивим само са Божијим правима - јер одлучују о животу и смрти, о ономе што је Бог задржао само за себе.
Ове земље се боре за надлежности са самим Богом!

Небески Трезор:

Нема ништа што ће се изрећи или помислити на Земљи, а да то не буде регистровано у Дуплој Књизи Небеској!

Све што се помисли и изрекне, одмах се региструје у земаљским књигама, али оне, земаљске књиге, региструју изјаве, приче, приче о добрим крајњим намерама - оне не региструју Суштину, која је скоро увек прикривена и у функцији интереса Зомбија-Палих Анђела који се, уз добровољан пристанак душа настањених у телима светских царева, повлачи и уступа место Палом Анђелу, када такав човек - трговац, онај који се нагодио са Палим Анђелом, бива само посматрач тела које је одело његовој души, па посматра: како он, а уствари његово тело, јер људи одају почаст телу уместо ономе коме је тело само одело, постаје значајан, уважаван, ауторитет, кога цитирају, на чије се мишљење чека, који одлучује, који критикује, грди, прети, обећава и чини све друго што не представља Суштину намера онога ко таквим телом командује.
Тада таква тела, намерно не кажем људи, постану горди, шире своју личну имовину, шире своју власт, преузимају овлашћења која им не припадају, шире своју државу, силе се, учвршћују се са намером да постану незамењиви и све друго да би били сматрани самим Богом - јер је то одувек било и биће  до краја,  намера Палих Анђела који преко тела људи управљају светом.
На крају овај који личи, ликом, на човека бива кажњен, пропада он, пропада његова породица и имање, пропада његова држава и народ, који је мирно гледао, добровољно ишао са, и за, таквим владарем, поистоветио се са њим, да би на крају тај народ, та држава и остављено, бедно, тело у којем се и даље налази она мала ситна, неверна, Богу неверна, душа човека - сада сви заједно слушају Ђаволов кикот, смех онога који их је навео на оно што су чинили - то им је увек, неизбежна казна и увек им је такав крај!
Наравно, и ми Срби и наша Србија ће слушати тај Ђаволов кикот, али издалека, јер се већина народа полако буди, трезни и почиње да схвата грешку, а кажњавање и има за циљ да појединце и народе натера да размишљају, а потом  и схвате грешке, када се и сам циљ кажавања постиже!

Бог грешника кажњава одмах, доброг награђује одмах, али не увек одмах, некада Он то учини много касније како би се јасно стављало на знање да Он ништа не заборавља!

Отров Зомбија:

«Није змија отровна само када уједе, она је отровна и када не уједе, јер носи отров у себи!» - Владика Николај Велимировић

Јер је та змија увек спремна да уједе и њен живот је, уствари, непрекидно тражење и одабирање жртве коју ће да уједе - то су оних пет набројаних земаља - и све ће завршити као просјаци.

А оне су:
  1. Русија
  2. Кина
  3. Француска
  4. Британија
  5. Америка
  6. Њихови сарадници у виду држава и народа, који их следе и са њима чине злочине, када су уствари саучесници одговорни колико и ових пет, не мерено колико је која крива, јер су све чиниле или гледале злочине осталих!
Ко би се сада, да је на челу неке државе, мењао са њима?

Како се кажњава?

Крив цар-пада држава-кажњен народ!

Бог не кажњава само појединачно, али то увек ради, Он кажњава и колективитет у виду народа који је мирно гледао, или подржавао дела владара којег је изабрао. Бог кажањава оне које воли, јер их кроз казну враћа на пут са којег су скренули, све пратећи онога који их води у пропаст!

Дупла Књига Небеска:

«Оптужениче, душо која полажеш рачуне, можеш ли да поткупиш, обманеш, лажно обећаш, прикријеш, можеш ли да нађеш лажног сведока или лажљивог адвоката?»
-под 33 у мојој књизи «Опомене души човека»-


Ти који чиниш добра, јавно или тајно, не малаксавај, јер је свако твоје добро уписано и у Небеској Књизи, и биће објављено баш када је најпотребније!

Шта је то Дупла Небеска Књига?

То је Двострана Књига која се води на Небесима и чува у једином сигурном Трезору-Небеском Трезору. На једној страни су сва дела и све мисли изречене док је човек  био на Земљи, аутентично како их је износио, али је убележена и неизречено, оно чиме се руководио износећи оно што је проценио корисним за Крајњу Намеру, а та Крајња Намера је Суштина, и она је уписана поред онога што је изречено. 
Као у земаљским регистрима где постоји рубрика «Напомена» или «Примедба».
На овој страни су подаци о мислима и делима која су имала за циљ да прикрију Крајњу Намеру-Суштину, како би били преварени људи и сам Бог!

На другој страни су мисли, намере, изречено, учињено, све оно што је по Вољи Божијој, све оно што је у Суштини оно како и треба да чине људи!

Значи: Постоје земаљске књиге које попуњавају људи - ту су дела свих људи у досадашњој историји Земље. Оне се чувају на одређеним местима. Многе су недоступне, многе су уништене, многе су подешаване и приказиване, тако подешене, као праве, све са неким циљем људи.
Копија тих књига налази се у Небу, уз назнаку да се тамо налазе аутентични подаци, они који нису преправљани и рубрика која објашњава Суштину неке мисли или дела.

Небески трезор није доступан људима, и то је једини трезор у којем се чувају Књиге у које се можемо поуздати - наравно, владари ово не узимају у обзир, те чине као да се то не пише нигде до у књигама писара које води или држи са собом.

На Суду на којем нема лажних сведока, лажних обећања, лажљивих адвоката, отварају се обе стране те Небеске Књиге - Пресуда се доноси брзо и увек према заслузи, а потом се душа којој се суди упућује на одговарајуће место - буде ли то неки подрум, неки мемљиви сутерен, неки стан без намештаја и грејања, заслуга је те душе, буде ли то лепа удобна кућа у зеленилу, заслуга је те душе.

Где ће душе: Клинтона, Буша, Обаме, Саркозија, Путина, Медведева, кинеских царева, јапанског цара, где ће душе немачких царева, где ће душе царева држава које су у Европској Унији, где ће душе царева држава које су се добровољн учланиле у земаљску злочиначку организацију НАТО, где ће душе царева држава које су 1913, 1941, 1991, 1999.г. и непрекидно до сада, чиниле зла Србији? Где ће и душе србских царева који нису чинили  по Вољи Божијој, већ су сарађивали са оним који су Србима и Србији чинили зла?
Где ће народи који су слушали такве цареве?

Шта би сада сви они, све преправаљали у Књигама - али су им недоступне, оне су код Судијиних Чиновника и Помоћника.

Да ли би се неко од вас који ово читате, сада мењао са њима, а ко после онога што им тек следи, онога  што ће бити свима показано?

Дупла Књига Небеска:

*На Земљи приказано и регистровано - на Небу забележено и оцењено!

И чека се - почетак суђења, позиви да се приступи пред Судију су разаслати - многи би да их избегну, да не приме позиве, али «Небеске Патроле» долазе изненада и без најаве, и воде позваног пред Судију!

Тело/Одело остаје овде на Земљи - остају титуле, злато, имања, дворци, јахте, остаје народ који ће, када претрпи казну коју је заслужио пратећи оног позваног, причати о њему (о позваном пред Судију) оно што се налази на страни Дупле Књиге Небеске, о изреченим лошим намерама и учињеним делима, са забелешком о Крајњим Намерама-Суштини, и неће га нико по добру помињати, па је умро за Земљу и на Небо у исто време!

И супротно: Када пред Судију буде позван онај са много записаног на страни где се бележе мисли и дела  која су по Вољи Божијој, који ће бити награђен, наставља да живи на Небу и на Земљи, јер се о његовим добрим делима прича, те он и не умире!

О штедњи:

Превелика штедња је штетна јер ствара тврдице, тврдице заволе новац и свој живот посвете стицању новца - како то на Земљи није лако, прибегавају преварама, лажима, пљачкама, отмицама.... злим делима, па онда пада појединац, држава, народ, пада Грчка, пада ЕУ, Америка, Русија, Јапан, Кина... ко је следећи, слободно сами додајите, уз моју молбу да само поштујете ове критеријуме - оне који се поштују при писању страница за нас у Дуплим Књигама Небеским!

У славу Светог Арханђела Гаврила, доносиоца Добрих вести, којем је посвећен данашњи дан!

Слава нашем Живом Богу!
Бог са нама – Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 26.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta