Đjavoljim Mačem sekoše, od Kosira Srbskog pogiboše!



Ђавољим Мачем секоше, 
од Косира Србског погибоше!

-Сви Мачоносци падају  у исто време!-


Америка, Немачка, Велика Британија, Турска, Русија и Кина, наоружаше се страшним Ђавољим Мачем – Новцем, којим секу све што им се нађе на путу. Учинише новац најстрашнијим оружјем - куповаше људске душе, народе, државе, континенте... ругаше се Богу на сваком кораку, показујући колико су људских душа придобиле на своју страну и под свој барјак! Показиваше колико од Бога одвојише!

*Америка пали и жари Светом, уцењује, бира и смењује цареве, окупира државе, понижава народе, отима територије од једних држава и придодаје их другим државама или на отетим територијама прави себи државе.... све пршти и сева од силе којом наступа та луда земља, настањена лудим родом! И врати јој се огањ 20.7.2011.г. тако што већи део Америке захвати температура ваздуха од 50 степени Целзијуса, са предвиђањем да ће то трајати две недеље! Огњем поробљаваш од огња страдаш!

*Велика Британија, из позадине рукује лудом земљом-Америком, и чини све што пожели, али туђом руком. Купује, продаје, намешта, уцењује, бира и смењује цареве, држи лекције о моралу и поштењу, огордила се и пала на гране да мора много новца да приштеди, а њој је новац мач – она је остала без Ђавољег Мача, без новца!;

*Русија - даде јој се прилика да се одрекне Ђавола, али њен цар врати сатанске знакове на државне симболе и и униформе државне војске и полиције - врати Владимир Путин звезду петокраку – ону под којом је убијен последњи руски цар - Цар Николај Романов и сва његова породица, јер објасни Путин како је под петокраком вођен «Велики Отаџбински рат» ваљда са намером да каже да су наша браћа Руси бранили Русију зато што су имали тај сатански знак на челима! И оста и она без Ђавољег Мача којим је уцењивала Белорусију и Србију, остаде Русија без новца, остаде без тог страшног Ђаволовог оружја и пропаст јој куца на врата;

*Кина - она која се нагоди у новцу, за срушену Амбасаду Кине у Београду, са Американцима, све своје резерве у Новцу - Ђаволовом Мачу, претвори у Обвезнице Америке, како би са њом заједно пропала. И пада Кина - 27% Бруто Дохотка дугују јединице локалне управе по основу узетих кредита за развој инфраструктуре које сада не могу да врате, велики део девизних резерви је претворен у америчке државне обвезнице, број новокупљених аутомобила пао је ове године за 2,5%, поплаве односе на стотине милијарди долара... Ђаволов Мач јој се измиче из руку, а тада ће она бити она која моли, јер је већ почела да се горди и ужива у свом богатству за које су је многи, мали, молили;

*Европска Унија како се назвала Немачка, бацајући свим осталим земљама прашину у очи, заједно са Америком и Турском, подиже највећи споменик Ђаволу на Божијој и Србској Земљи - Косову и Метохији, ругајући се Богу и понижавајући Србе и Србију, оте Косово и Метохију од Срба са намером да се одатле снабдева водом, ретким металима, и струјом...., измиче јој Ђаво свој Мач-Новац из руку, па ће ускоро та горда и бездушна земља да моли оне које је понижавала;

*Турскамашући  Ђаволовим Мачем – Новцем, наговести поновни долазак «опет на неодређено време» у србске земље, да би наставила владање које је прекинуто пре 200 година, сломом Отоманског царства.
Заиграше Ђаволове Мачоноше, заиграше представници Отоманског, Аустроугарског и Римског  царства, заиграше они који се  богате под знаком петокраке, заигравши се секоше све ко им засмета, ширише се на туђе, отимаше, претише, уцењиваше, подврискиваше да се до самог Неба чуло! 


Чуо наш Живи Бог ту вриску и весеље оних који носе Ђаволов Мач-Новац, показао неким од Срба како се коси Косиром-Невидљивим, како се коси Косиром-Речју и Косиром-Мишљу, а они потом замахнули Косиром-Невидљивим... И ево пада снопље од оних који носе Мач  Ђаволов:

*Пада Русија јер јој понестаје мачева-новца, пада ЕУ јер јој понестаје мачева-новца, пада Велика Британија јер јој понестаје мачева-новца, пада вођа Ђаволових маченосаца, Америка, јер јој понестаде мачева-новца, а потом се Срби који замахнуше Косиром - Невидљивим,  сетише, у јулу 2011.г., да захватом нису покрили Турску и Кину – по други пут замахнуше, и падају и ове две државе: Турска јер се сили Ђаволовог мача – Новцу, потпуно предала претећи Србима и Кина која се нешто много двоуми шта ће и како ће у Србији - и паде и  она док се (и због тога) двоуми у односу на Србију.

Однос према Србији је мера којом ће Косир -Невидљиви да покоси. Сада су све набројане, све обухваћене и све падају у исто време - рокови који су раније били предвиђени за 31.5.2012. и као крај кошења замахнутим Косиром-Невидљивим, рок од 31.5.2013.г. померише се на јединствени рок 16.9.2011.г.!

Сада гледајмо како падају они са Ђаволовим Мачем-Новцем у рукама, од замаха Србског Косира-Невидљивог, јер је тај Косир - Реч и Мисао - оружје којем се нико не може супротставити.  

Поредите шта је најављено, шта је остварено и закључујте и о ономе што ће ускоро бити. 

Не радујмо се пропасти оних који се гордише под Мачем-Новцем, радујмо се што наш Живи Бог ништа не заборавља и што сваког награђује према заслузи. И не жалимо оне које ће Бог на овај начин да казни – они су то изабрали и заслужили делима својим.

Слава нашем Живом Богу!

Бог са нама – Пристани Боже!


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 21.7.2011.г.

1 comments:

Brat Srbin 21. јул 2011. 18:14  

Слава нашем Живом Богу!

Бог са нама – Пристани Боже!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta