Crne pare Đavolove!




Црне паре Ђаволове!

-Откривање тајни доласка до новца у Србији и шире-


Веза:  Више наслова на овом Блогу, као и један 
          од новијих  «Без панике, све иде како треба!»


«Не осуђуј никога до себе.
Пропало имање, ти ниси пропао!
Нема веће борбе од оне коју човек потпуно сам води.»
 _________

«Пред Богом и свевидећим анђелима  Његовим, све је откривено и јавно!
Онај човек постаје злочинац који поверује да се људска дела могу сакрити.
(Владика Николај Велимировић у »О Богу и људима»)


«Шта представља данашњи новац?! Превару, привид, илузију, као и сва друга ђавоља чуда која служе људима уз услове да има струје, бензина, путева, да радиостаница емитује сигнал, да телефони раде и тд...»
 ______________

«Даље, велики део новца се чува у банкама или у хартијама од вредности. Те банке ће банкротирати да би људе бацили (Пали Анђели) на колена. И то ће истовремено банкротирати...»
(Руски свештеник под псеудонимом «Старац Антоније», који је до недавно био међу нама - у  «Поуке о последњим временима» - Издање Манастира Св. Петке у Извору код Параћина)


Јуче ми је више читалаца «Златног Билтена» слало мејлове, звало телефоном, а неки су доставили текстове са својим стручним објашњењима како је дошло до услова за слом целокупног монетарног система  Света. 

Неки су ми указивали да прочитам извесне текстове у београдској «Политици» и «потврдим своја уверења» у делу који се тиче скоро неизбежног монетарног слома великих држава - као да сам ја износио само своја уверења, као да нисам давао објашњења због чега се то мора догодити, чак сам и навео 16.9.2011.г. као дан када ће то свима бити сасвим јасно.

Али људи укалупљеног мишљења, свести која се креће само у оквиру уобичајеног, они који непрестано живе у неким страховима, не верују мени јер сам ја потпуно ван институција и ван шаблона, те се тога, на шта ја указујем већ више од три године, сете када се то што сам ја писао овде, појави у «Политици», и тада то добија вредност да циркулише Интернетом као валидна информација!

А ја кажем: Па Златни Билтен читају и новинари «Политике», представници страних државе, чита се широм света, сваког дана око 150 читалаца, и ко сада тврди да њихови текстови нису само закаснеле реакције мојих читалаца? Они потврђују оно што је овде написано, наравно, не очекујем да они то и наведу, јер би им уредник то одмах одбацио - свако може да види одакле су читаоци простим кликом на «Бројач посета» па тражењем одговарајућих података - има пуно оних који се не легитимишу, а налазе се на интересантним географским позицијама, сада, великих држава. 
Неки читаоци Златног Билтена, своја стручна  мишљења претворили су у текст подобан за објављивање на Златном Билтену - али и траже да буду анонимни, односно и они су се осмелили да се сложе са мном тек после текста у «Политици»!
И наравно, ја такве текстове, можда проистекле и из закаснеле храбрости, не прихватам!

А сада се поставља питање, чему служе сви други текстови у било којим новинама  после објашњења која су овде презентирана и која су у јавност отишла пре 3,5 године? Баш ничему, осим да се сада «храбри» појединци огласе, да су они стално тако мислили, али да је баш сада време да то и кажу.

*Италија је она држава ЕУ која ће доживети судбину Грчке, али све чланице те Уније ће задесити иста судбина,  не баш истовремено, али хоће у неколико месеци без обзира на труд у причу оних којих се то тиче!
У Италији се налази Ватикан, у Ватикану Папа – не треба објашњавати даље – пружили му рођаци наших Цигана, Египћани,  становници Италије који су се назвали Италијанима, уточиште, одвојили део територије за његову државу Ватикан, имали користи до тога и сада само плаћају!

*У Грчкој, настањеној Етиопљанима и Египћанима, пре неколикмо година је на такмичењу за Песму Европе, учествовала, или и победила, музичка група обучена у Ђаволе - Ђаво победио у Грчкој и та Победа је важила на територији целе Европе. И шта се сада било ко чуди догађањима започетим преко Грчке?!

*Француска, настањена Арапима из Галилеје,  колевка сатанске револуције, прима награду за оно што је чинила и што и сада чини.

*Немачка, настањена Арапима (омање персијско племе Дојчера) из Ирана и Ирака, из бившег Персијског Царства, држава створена на, од Срба отетим, територијама, која Србе прогања већ хиљадама година, која и сада, када јој се тресу злочиначки темељи, прети и условљава у свакој ситуацији када су Срби и Србија у питању - само прима плату за своја дела, и ништа више.

*Турска је изабрала исламисту Ердогана да њоме управља - Ердоган је већ сада, док се мастило на гласачким  литићима није ни осушило, издао Ислам, приклонио се Америци - Турска ће нестати у грађанском рату - то је само давно најављено пресликавање онога што је Турска чинила у Србији!


*САД - Америка - о њој више не треба трошити речи, корача на челу колоне на путу у пропаст! (Констатација од 14.7.2011.г.)

У Фаренхајтовим степенима. 
Целзијус=Фаренхајтових степени:1,8 


Мапа метеоролошке ситуације у Америци на дан 20.7.2011.г. објављена на руском сајту "Гисметео".
Ето, изазивачи пожара у целом свету, имају сада посла и код своје куће! Јер, предвиђа се да ће ово да им траје око две недеље!


Мера по којој ће се судити народима и државама јесте њихов однос према Србији! Како и зашто, па то има овде на више места.

*И нашој држави Расији/Русији, тако ће се судити! Не жалимо је, давно је она о томе обавештена, али су браћа Руси бирали за своје цареве оне због којих ће истрпети страшну казну!
Догодиће јој  се све оно што се догађало Србији, када је она - Русија - (1999.г.) - мудро и мирно са извиђачког брода у Средоземном мору посматрала амерички Салто Смрти - лудило исказано у бомбардовању Србије!
Посматрач који је имао моћ да нешто предузме, а није, јесте саучесник у делу. Овде: У злочину луде државе Америке и Католичке ЕУ, који је сам Бог осудио!

*Наше Косово и Метохија иде већ давно му одређеним путем – Албанија у коју су се вратили Албанци на привременом раду у Грчкој, где су већ били почели да траже део грчке територије за своју аутономију, њих 640.000, будући да је у Албанији криза у свaком погледу, кренуће на К и М – сукоби међу Шиптарима са К и М и оних из Албаније, биће прави грађански рат, опет ће се неко морати мешати са стране, и тада ће Србија бити у прилици да вуче много паметније потезе од ових које вуче сада.

*Остале, мале и небитне државе, са другоразредним народима, у антрополошком смислу, не треба ни помињати, осим када је то потребно за илустрацију како су скупе «Црне паре Ђаволове» - када се објашњава шта су све урадиле због пара које су им само обећане, и како су остале без ичега!

*О нашој браћи Расима/Русима, писао сам недавно, пренео сам и оно што је изјавио њихов министар финансија,  који има и обавезу да шири оптимизам!

А Србија?

Битнији сарадници Ђавола - они богатији, већ су пропали. Они који су били опрезни, па се правили да су сиромашни или поштени, они који своје «ћупове» нису отварали, сада не испуштају дигитрон из руку рачунајући колико дневно губе на топљењу надуване вредности Евра, пуштају и гледају своје скривене филмове који им говоре о томе како су те ћупове напунили, и слушају Ђаволов кикот - па тако он награђује оне који му служе!
Он зна најслабије тачке човека и на њих удара. Када су Срби у питању, ударао је на тачку «Новац-Паре» и сви су се код њега учлањивали, а када се неко код њега учлани он потврди да је сагласан са начиним рада, зарада и коначних награда, без права на раскид уговора!

Сада су на реду мали бизнисмени великог капацитета покварености, који су из многих ситних превара скупили извесне суме новца - и они сада гледају како нестају те суме, јер и њих сада варају исти онакви какви  су и сами - гледају своје скривене филмове, слушају Ђаволов кикот и премишљају се како све то прекратити.
Многи размишљају и о самоубиству - Ђаво их храбри на том путу, а оно и јесте једно од решења за њих - додуше лоше, али је решење!

Да ли жалити те са скривеним филмовима?

Не, њих игнорисати, они су прешли под барјак другог команданта, игнорисати их исто онако како су они игнорисали нас, у време када су били барјактари и када су скупљали гомиле Црних пара Ђаволових!

Све иде како треба!

Када Срби дођу до дна, за њих одређеног, почеће да испливавају на површину. Када се све ово наведено, ускоро, догоди са набројаним земљама, оживеће Србија јер ће се наша браћа из ЕУ и Америке вратити – наставиће у Србији у складу са својом памећу, пословима и одлукама које су доносили у време отсуства из Србије.

Браћо Срби!
Полако, смирено, без панике, али отресито и сигурно! 
Нећемо вам се ми који нигде нисмо ишли смејати, хтели сте новац, мучили сте се у страним земљама,  или ви из градова у Србији, патили сте се по становима у подрумима и сутеренима - вратите се кући, средите имање и живите као људи! Будите слободни!

Само слободан живи - завистан или роб, постоји!

Жените се и удајите се, рађајте децу и зовите у помоћ Онога који никада не издаје!

Бог са нама –Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 14.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta