Programi resocijalizacije


Поштовани,


Ја сам давно поставио на овај блог своје аутентичне и свакако оригиналне Програме за ресоцијализацију зависника од опојних дрога и алкохола
као и Програм за даме.
Изгледа да сам погрешио када сам их ставио у наслов 
"Ко нас наводи на пороке" као поднаслове, па сада овим то истичем: 
Ти програми су овде под "Ко нас наводи на пороке" а налазе се и на мом професионалном сајту - сајту моје Криминалистичке школе.
___________


Програми ресоцијализације зависника од опојних дрога и алкохола, кроз оспособљавање родитеља за успешно супротстављање овој муци, криминолошко-теозофска метода и Програм за даме и остала лица која имају извесних проблема у новонасталом времену и амбијенту, налази се на сајту www.krimskola.rs , a на исти се може и пречицом, кликом на «Криминалистичка школа др Драгољуба Татомировића» горе десно на сваком наслову «Златног Билтена».

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права - криминолог и теозоф

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta