Moneta, Grčka!


Монета, Грчка!

Ко се поткосурује државом Грка?


Криминалисти разјашњавају злочине на основу пронађених трагова на месту извршења злочина, информација до којих дођу, постављањем одговарајућих хипотеза које се у току рада одбацују, модификују или потврђују, чиме се злочин разјашњава.
Ако криминалиста нема никаквих трагова, нема информација о конкретном делу, он доноси закључке о могућем учиниоцу/учиниоцима злочина, шире сагледавано, по основу МОС-а (Начина извршења) који је специфичан за конкретног поједница, групу, припадника одређене етничке групе, који може бити и имитиран, са обавезом криминалисте да уочи и детаље између оригиналног МОС-а и оног који се фингира.

Наравно, основно криминалистичко правило је: Извршити Увиђај на лицу места извршења злочина, или последњег места на којем је виђено лице за којим се трага, било да је нестало под сумњом на злочин, било да се извршилац на одређеном месту припремао за злочин па преко припрема МОС-а оставио своју визит карту (израда приручних експлозивних направа, приручна лабораторија за прераду опојних дрога, трагови вежбања у гађању из ватреног оружја и сл.).

Имајући у виду догађања у свету,  из последњих 6-7 месеци, те најновија догађања у Грчкој, коришћењем криминалистичких правила која идентично примењују све полиције света, уочавањем МОС-а којим се жели изазвати хаос у Грчкој, смена Владе Грчке, односно задати завршни смртни ударац Немачкој и Европској Унији, без већих тешкоћа могу се уочити следеће законитости у догађањима, које одсликавају онога који те злочине или догађаје врши или само планира, а то је:

*У Тунису, Египту, Либији, Грчкој, без обзира на разлоге постојања побуна, може се са сигурношћу констатовати да се не ради ни о каквом општенародном бунту који прераста у насиље или устанак;

*Ни у једном случају не постоји било каква критична маса коју полиције не би могле својим активностима да онемогуће у намерама, или је растури и уклони са јавних места;

*Ни у једном случају се не ради о намерама демонстраната «да по сваку цену дођу до циља», јер се демонстрације, као да постоји неко демонстрантско радно време, одвијају од уобичајеног почетка радног времена  до пред поноћ, када се све умири, када сви оду на одмор, па сутрадан опет на своје радне задатке;

*Ни у једном случају се не ради о насиљу са циљем - нпр.: Да се освоји нека институција, да се спречи неки одлазак или  долазак на одређено место, да се упуте преговарачи са захтевима и изнетим мерама шта ће бити ако се предлози не усвоје;

*Ни у једном случају се нису кристалисале личности које би имале легитимност да испред неке групе демонстраната наступају са одређеним захтевима;

*У свим случајевима демонстранти су изгледали као лоши надничари – једва су чекали смирај сунца, да узму надницу и иду кући!;

*У сваком случају радило се о врло сумњивим ТВ извештајима са мање или више вештим монтажама, које просто лове групе демонстраната спремних на насиље - али их нађу, увек исте, по три-четири, лепо обучена, негована, који са неким каменицама као траже неког полицајца на које би их бацили.

*Упоредиво са Србијом: Садашње тзв. демонстрације «Покрета Наши - 1389» неодољиво подсећају на демонстрације у наведеним земљама и имају за циљ стварање било каквог материјала за многобројне новинаре са конкретизованим  задацима да на сваки начин оправдавају захтеве тих демонстраната, да црне владе, да истичу хаотичност и непредвидивост ситуације, да упозоравају да рат само што није почео.

*Србија 2000: Прикупила се маса од око 200.000 људи, свакако респективна по броју, коју је полиција, да није отказала лојалност, лако могла да растера са улица. Група коју су предводили демонстранти из Чачка, била је јака таман толико колико је потребно за успешну показну вежбу Антитерористичке Јединице полиције, у растурању демонстрација и успостављању ЈРМ!
Све остало су само приче - полиција је издала свог вољеног «Тату» и сада је могуће измишљати своје успехе, памет и комбинације.

Враћам се на Грчку. У наслову «Нишан Грчка, циљ ЕУ-Пали!» објаснио сам шта се смера овим назови демонстрацијама у Грчкој.
У наслову «Банкроти се већ чују!» објаснио сам да Грчка не може банкротирати, али може Немачка, односно ЕУ. То и даље тврдим, те имајући то у виду, са великом дозом сигурности указујем на следеће:

*Демонстрацијама у Грчкој се рукује са стране и свакако од стране других држава;

*Демонстрације немају карактер било каквог општенародног или струковног бунта;

*Полиција Грчке свој посао обавља са само малим делом својих могућости;

*Опозиција је спремна да прихвати услове владе:

*Странци су извршили одређени утицај, на одређен начин, на малу групу посланика грчког парламента како би, у крајњем, и на тај начин спречили изгласавање закона о штедњама, који би ако би био изгласан, продужио живот оваквој Грчкој до наредне транше враћања кредита - за око месец дана!

*Онај који је поставио топ у Грчкој, нанишанио је у циљ - ЕУ и он ће наредити оно што се очекује, а то је команда «Пали!»- када ће домина Грчка срушити целу ЕУ грађевину.

Шта је овде Грчка?

Грчка је постала Монета - Монета, Грчка! Грчком се поткосурују они који су је створили оваквом каква јесте и помоћу ње остварују своје циљеве на ширем плану.
Да се којим случајем није примакло време комплетне пропасти монетарних система, после ове употребе Грчке она би опет била подигнута и била у приправности до следеће потребе.

Шта је с Грцима?

Ништа, Грци су давно досељени Етиопљани, који су на подручју данашње Грчке створили своју државу, асимиловали староседеоце-Пелазге (Србе), протерали их или држали као робље, фалсификовали своју, етиопљанску, историју тако што су присвојили историју староседелаца Пелазга (Срба), неспремни да трпе, научени да мало раде уз настојање да лепо живе. Захваљујући овој менталној карактеристици у Грчкој у току ноћи сви спавају, а онда ујутро - Демонстрације!

Грци су велике шкртице, никоме ништа никада нису поклонили, на њиховој пијаци уз куповину 10-15 кг. мандарина нећете добити ниједну додатну иако се около газе на десетине тих плодова, трговци који се као и сви њихови сродници цењкају до бесвести, склони сопственом, и ничим заслуженом, издизању у односу на друге народе, не мешају се са другим народима те су задржали одлике своје расе у непромењеном облику.....  наша браћа Грци! 
Хе, браћо Грци, гледасте ли ви како се демонстрира,  како се руши код Срба и када греше? А греши сваки народ који руши своја добра - зар морате ви, Грци, који глумите демонстранте да то тако лоше изведете? Зар не можете било шта конкретно да учините, да не спавате, не једете, не слушате музику - зар мислите да ће 20.000 ангажованих да глуме демонстранте, а има вас 10-12 милиона, бити довољно да вас било ко озбиљно схвати?


Нема вас довољно за било који озбиљан посао, а промена власти и излазак из ЕУ је врло озбиљан захват!

Они који управљају вашим демонстрантима, имају праг своје стрпљивости - не учините ли ви нешто озбиљно, надајте се неком масакру «ниодкуда» - ствар проверавана више пута у Србији, Босни.... а тада се ви више ништа нећете питати. Дали сте место за топ, лафет је на вашем тлу, цев је окренута ка Немачкој, неко ће из тог топа опалити......, тако да се више са вама не смарамо.

Значи: Без озбиљних очекивања да Грци, самостално, било шта озбиљно учине. Ако се деси нешто озбиљно, то је мимо њихове жеље и плана - али то ће се догодити.

Лака је ова истрага била - Грци с у питању, народ без храбрости, без ратних искустава, осим у лажној историји Грка, ненавикао да тешко ради, да трпи и крпи, народ који стално  потврђује оправданост србске опаске за некога ко се буни и галами без неког јасног циља или захтева - «Буни се ко Грк у апсу!».

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 29.6.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta