Kriminalistički potvrđeno!Криминалистички потврђено!

-Расплет се ближи-

У последњих 6 месеци на «Златни Билтен» је постављено 128 наслова - већина су моји, што ме не радује, јер сам очекивао помоћ и учешће вас, читалаца, али из неких разлога то не иде.
Све што сам хтео да кажем, рекао сам, дао сам одређене прогнозе, будући да нисам никакав пророк ни чаробњак, нисам давао пророчанства - ако се у наредна три месеца, до рока остављеног за видљив расплет, буде догађало нешто посебно интересантно а ја то будем умео да некако објасним, пробаћу. 
У овом тренутку могу да кажем да сам применом криминалистичких правила, добио потврду прогнозе догађаја на које сам указивао. Потврда је добијена из три различита и потврђена извора, а односи се на исту ствар,  а то је криминалистичко правило:

1. Председник Барак Хусеин Обама наредио хитније повлачење америчке војске из Авганистана, у односу на првобиотни план;

2. Стање у Шведској се погоршава, на социјалном, економском и безбедносном плану - власти су најавиле галопирајућу инфлацију на јесен, а цене тихо и неприметно расту у великим процентима. Земља је преоптерећена усељеницима;

3.Америчка држава Илиноис од јесени најављује укидање социјалног и пензионог осигурања - личи, по свему, на прави почетак правих проблема.

*Повезати 1 и 3 и доћи до логичког закључка.

*Анализирати 2 и доћи до логичког закључка.

Детаљи се налазе у великом броју тема блога «Златни Билтен» и сајта «Србијача» -кога занима нека се поближе упозна, нека чита поново, то и сам радим!
  
Савет:

*За Србе из иностранства/у иностранству:

-Не стидите се повратка због тога што нисте остварили «Амерички сан»-он је и био сан, он није ни постојао осим у филмовима-пакујте се и враћајте се!

 *За Србе и остале који живе у Србији:

-Не продајите што не морате, купујте оно што би вам могло користити у наредне 2-3 године, док се стање не стабилизује, купујте земљу, купујте коње, спремајте запрежну вучу, спремајте извесне залихе хране, лекова, вештачког ђубрива, нафте, хемикалија за пољопривреду, сушите на јесен воће, сушите месо и сланину, купите сви ви који имате оружје извесну количини муниције за та оружја, купите чизме, јаке панталоне и блузе, чарапе,..... оно што може нестати или што касније нећемо имати зашта да купимо. «Шарене папире» пребаците у робу која је практично корисна, купите злато ако баш хоћете да штедите, али је питање када ће оно достићи поново садашње цене, измирите се са родбином, комшијама, бившим кумовима и пријатељима - требаћемо једни другим, не жалимо друге земље због проблема у које ће упасти, оне су то заслужиле, али се томе никако не радујмо, радујмо се само потврди да БОГ све ради како и када треба! 
Србија ће бити закачена окрајцима градоносних облака, али је то безначајна штета, будимо спремни на одрицања од извесних навика проистеклих из новог начина живота - може се и   без тога, па из почетка.

Девојке из градова, удајите се у села, момци из села, прихватајте девојке из градова, радници који сте без посла враћајте се у завичај, поправљајте и спремајте куће које сте без разлога и напуштали.... будимо ближи једни другима, времена која долазе то ће од нас тражити!

Без панике, мирно, трезвено, са планом, са вером у Помоћника који никада не издаје!

Бог са нама-Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф


Постављено 07.6.2011.г.

1 comments:

Metal 15. јун 2011. 10:04  
Администратор блога је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta