Kako nas sve lažu i pljačkaju?


Како нас све лажу и пљачкају

-Банкроти ће завести ред-

Док ишчекујемо почетак признања да је овако уређен свет дошао до свог краја, уз све оно што смо успели да прихватимо као узрок његове пропасти, и као додатак сопственим размишљањима о грешкама које су чињене, стављам вам на увид и текст др Мирјане Стојановић, доктора биотехничких наука, запослене у Институту за технологије нуклераних и других минералних сировина у Београду, који се односи на превару уз лажни аларм да ми, људи, својим активностима чинимо да се догађају непланирана глобална загревања Планете Земље, због чега нас терају на различита поступања како би се ово загревање смањило - ми Срби у ове тврдње и не верујемо, али нас наше власти терају да се понашамо као да верујемо, јер је то у тренду, и ваљда је и «демократски»!

Понављам позив свим читаоцима «Златног Билтена» да своја размишљања, идеје, предлоге, открића, сазнања и све друго што би могло бити од ористи за информисање осталих читалаца, достављају под својим именом и резименом са своје мејл адресе, како би ила поставњена на Блог.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 28.6.2011.г.   


ГЛОБАЛНО ЗАГРЕВАЊЕ  
 -ЈОШ ЈЕДНА ПРЕВАРА ГЛОБАЛНИХ ПЉАЧКАША-

       Последњу деценију окаракерисала је  драматична климатска клиничка слика Планете Земље,  праћена застрашивањем  људи кроз могуће последице. Да ли интезивна кампања пласирања информација о  глобалном загревању   од стране светске финансијске и политичке елите има покриће у научним доказима?  НЕМА!
      Вратимо се мало у  прошлост. Научници, међу којима је био и  садашњи  Обамин саветник,  до 1975.год.,  тврдили су да  је дошло до благог захлађења, чијим настављањем би дошло до наглог таложења леда на Антартику чијим падом у океан би се уништило приобаље широм света због незапамћено високих таласа. Данас научници твде супротно, зашто?   Научни радници  су, као и све остале професије, подлегле корупцији и врло лако се могу обогатити пласирањем информација по наруџбини. Најчешће су то застрашујућа и озбиљна уверавања. Шта је позадина свега тога?
      На многим светским сајтовима се могу наћи подаци о температурним променама који указују да је прича о глобалном загревању превара и намештаљка.  Реномирани професор Нилс Морнер је на Малдивима водио вишегодишња испитивања глобалног зегревања преко подизања нивоа мора. Јавно је окривио малдивске власти да су ишчупали дрво старо 50 година, које је расло уз саму обалу а које је било доказ о неистиности повећања  нивоа мора,  с обзиром да оно не би опстало растући у мору. Опасност од повећања нивоа мора и океана је ноторна лаж, тври професор Морнер.   
      Даље, некада је Гренланд био житница а последњих тридесетак година нема промена у количини и величини леда, о чему  пишу научници од реномеа и са интегритетом.
     Највећи поборник  истине је Лорд Монктон. Он аргументовано објашњава да концентрација угљен диоксида из индустријских постројења, оптуженог за „глобално загревање“, без икаквих мера у смањењу његовог садржаја  у  ваздуху,  за 25 година би повећало температуру за 0.6 степени, што је безазлено на глобалном нивоу и  с тим да задњих 10 година нема научних доказа о  повећану загревања. Наравно, треба нагласити, да сам угљен диоксид,  којим нас плаше,  није штетан и неопходан  је у природи за њен опстанак.

Па о чему се ради ?

Моћници су смислили још један начин покоравања сиромашних. Наметнути им нове законе  који предвиђају забрану фосилних горива (нафта,угаљ, гас)  или улагање у  скупе системе за пречишћавање гасова и наметање великих пореза уколико то не испоштују. Резултат тога је затварање индустријских комлекса широм  света и преузимање монопола. Треба задужити сиромашне  новим билионима  долара  и ставити их у још  јаче дужничко ропство.
       У Србији, нажалост,  сви досадашњи  министри ресора за заштиту животне  средине су били срамота релевантне   научне јавности, али подобни  да спровeду до краја наметнуте европске законе  и затворе оно  мало  индустрије што је остало.

И на крају порука:  „Нема глобалног загревања већ глобалне преваре иод стране глобалне елите пљачкаша“.
                                                          
Београд, 27. 06. 2011. г.             Др Мирјана Стојановић
                                                 Доктор биотехничких наука     





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta