Halo, brаćo Rasi/Rusi!


Хало, браћо Раси/Руси!

-Ко је,  и зашто,  измислио угроженост Руса у Србији?-


Хало господине генерале Конузин,
Хало Владимире,
Хало Димитрије,

Шта чините, јадни не били?! Ко вас налага да сте у Србији угрожени, ко вам предложи да се ограђујете исто као и «ваши западни партнери»-Американци?
Ви сви добро знате да сте овде, у Србији, били као код куће, да сте били радо виђани и дочекивани, да сте ишли код Срба у њихове станове у Новом Београду, да сте... али, само да вам објасним:

Ми, Срби, вас не мрзимо, али вас више и не волимо онако безрезервно, по србски - схватили смо да ви гледате своја посла, да смо вам ми неки улог у партији покера који пробате да играте «са вашим западним партнерима», Американцима, како волите да кажете, додворујући им се!

Ми вас ИГНОРИШЕМО, исто као и ове из америчке, немачке, француске и британске амабасаде, као и све из тих држава, а ако сте то уочили, добро сте уочили, ми вас ИГНОРИШЕМО! Предуго нам обећавате, предуго зихерашите, превише завирујете у јаје не би ли у њему нашли длаку, превише сте нас уцењивали око Косова - знате ви врло добро као и «ваши западни партнери» да ни ваше ни било чије признање Косова као државе не вреди ама баш ништа док то ми, власници, Срби и Србија, не учинимо - а ми нећемо, а ви машите повлачењем те подршке Србији, кроз непризнавање! Па шта би се сутра десило да га и Русија призна? Ништа, све смо видели.... ограђујете се у Делиградској улици у Београду (Седиште Амбасаде) имитирајући Американце, па добро, ко вам брани, ограђујте се. 
Само... ми Американце и друге не волимо, а вас, за сада, само игноришемо! Наставите ли тако, ми ћемо вас на нашој, србској, лествици пријатеља сврстати на место на којем су и они. 
И где ћете онда, јадни не били, спустити ногу у Европи када кренете са ваших граница, а да вас не бију по тој нози, да не хушкају псе на вас, или да не пуцају на вас? 

Пазите се браћо(?) Раси/Руси, пазите шта чините! Знате ви, врло добро, да вам судбина зависи од односа ка Србији, ако тај однос не буде братски, ако то буде уцењивачки, ако се покаже да смо вам браћа само када то вама одговара, спремајте се и ви на пут, одмах за Америком!
Ех, када би сте ви веровали у Бога! 
Ех, када би сте признали да сте само један део Срба, додуше, већи, али вам је Србија матица, земља матица!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 23.6.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta