Stanje u Srbiji: Postaje ozbiljno!



Стање у Србији: Постаје озбиљно!

-Хало, владари, чините нешто-


Пре шест месеци, своју стару идеју да извесне текстове, које сачињавам поводом  различитих догађања у Србији и Свету, изнесем на светло дана - учиним доступним свима оним које би такви текстови могли интересовати - отворио  сам блог www.zlatnibilten.blogspot.com и на њега поставио све постојеће наслове.

Користећи се Методиком Истраживања безбедносних појава, адаптираној на различите појавне облике, који у крајњем доводе до угрожавања безбедности појединаца, народа, држава или целих регија, после шест месеци, од првих постављених текстова, упоређујући читаност више од 120 постављених наслова, проценио сам да постоје релевантне чињенице за извођење поузданих закључака.

*Теме су покриле значајна догађања у целом свету;

*Теме су детаљно скенирале скоро сва важна догађања 
у   Србији;

*Теме су писане без   систематизације  било  које  врсте, осим што се најновија тема појављује као последња написана - као када се пише у свеску па је последње писано на последње исписаној страници;

*Коментари  скоро и да не постоје и поред оволике читаности (преко 12.000 читалаца),  иако сам добио већи број мејлова са различитим оценама, питањима, молбама, и свакако молбом да то сачувам у тајности, тј. да их не постављам на Блог:

*Интересовање државних органа који прате и све облике информисања, по природи својих функција, било је уједначено, са приметном појачанашћу од дана расписивања Конкурса за Руководиоце Интернет странке «Србија Јача» и будуће полиције;

*Повећана је читаност од стране наших људи широм света - укључивши у то и од недавно створену могућности читања садржаја Блогова из Турске и Јужноафричке Републике.

Како је време пролазило, понека интересантна тема, нестратешког значаја, избијала је на по неколико дана у сам врх читаности, неке теме су остале скоро незапажене у тренутку постављања да би се на иста обратила неочекивано велика пажња у складу са догађањима које је та тема унапред покрила, наговестила или као скоро сигурну прогнозу најавила. 
Наравно, пошто се трудим да пропратим и сва догађања у самој Србији која дневно заокупе пажњу јавности, неке теме буду хит теме и потом се помере на место које по свом стратешком значају и заслужују.

Ово што користим за доказивање и као материјал за извођење закључака, сви ви можете проверити преко тзв. «Статистике» - а то је бројач посета који се налази на десној страни прве стране Блога. Кликом на бројач отвара се шема статистике која се аутоматски води, кликом на "Саобраћај по УРЛ" добијате редослед читаности појединих тема, и даље све  је веома добро ситематизовано!

*Најчитаније теме:

*"Сценарији за довођење Србије у ред".................795
*"О нама".................................................................785
*"Ко је заливао и гајио Шариће"..............................699
*"Нострадамусова пророчанства"...........................656
*"Група – 888"..........................................................534
*"Тутњава пред довођење Србије у ред"................479
*"Ко нас свађа са Русима".......................................425
*"Кожни мантили".....................................................400
*"Смртовница за Шиптаре"......................................363
*"Луда земљо и луди роде".....................................339
*"Ко сме тај и може".................................................296
*"Изборни слогани"..................................................265
*«Подела Косова»....................................................223

Сагледавајући редослед тема сачињен по основу броја читања, недвомислено се закључује да су Срби свесни озбиљност ситуације у Србији, да су приправни на догађања која ће довести до елиминисања оваквог, скоро неподношљивог, стања, по свим питањима, да се читаоци не опредељују да без икаквих претходних распитивања поверују, или бар читају,  оно што неко пише - друга тема по читаности је тема којом се аутор текстова легитимише, даје аргументе и бива спреман да се суочи са критикама и другим погледима на тему коју је обрадио, читаоци су свесни тежине проблема направљеног у вези браће Шарић који се терете за недозвољену трговину опојним дрогама, прање новца и све остало, што је познато - они, читаоци, то смештају на одговарајуће место, на место које је најозбиљније утицало на довођење Србије у садашње стање. 


Срби су свесни колико смо потонули, те одговоре траже и кроз текстове различитих пророчанстава и нових група које се и на метафизичком плану боре за спас Србије, па су она у горњој половини најчитанијих тема, Срби уочавају и шта нам се догађало, идентификују одговарајуће службе и њихове методе којим су моделирани и психолошки профили Срба, и због којих Срби имају  велике тешкоће  у Србији и посебно оних Срба који су мислили да су одлазећи у иностранство учинили неки добри потез, схватају да су отишли углавном у земље  обухваћене темом «Луда земљо и луди роде», очекујући да се догоди све оно што је прогнозирано, а они у то верују јер присуствују и непосредно гледају та прогнозирана  догађања! 

Срби схватају да је «отето проклето» и једна од најчитанијих тема је и «Смртовница за Шиптаре» која је својеврсна порука Србима да пазе шта раде, Срби кроз тему «Изборни слогани» елиминишу све постојеће странке које владају Србијом или претендују на то, и тајно се веома занимају за новоспостављену идеју сварања Интернет странке «Србија Јача»!

Научени су Срби да буду мудри, да ником не верују, сада пре читања нечије приче прво провере ко је тај који им нуди причу - то се зове «провере бонитета личности»-имају рђаво искуство са надзорним службама свих грађана, посебно странаца и посебно нас Срба, у  земљама у којима се налазе, у случају да пишу истину о стању у тим земљама, научени су да се србска тајна полиција  и даље веома ангажује у надзору Срба у иностранству, па се они боје одређених србских служби, чак много више од Срба из Србије, који су такође опрезни и више него што је то, по мојој процени, неопходно. 


То су рецидиви комунизма у Србији,  који сада, само мало модификован, има свој други живот са аутентичним комунистима, или њиховим синовима, у кругу владара Србијом.

Може се констатовати један врло значајан добитак на основу евидентних дугогодушњих губитака који Срби трпе:

Срби ово стање Србије оцењују озбиљним, стањем које треба елиминисати, свесни да се то може изродити у велике проблеме по народ и државу, али је ДОБИТАК - Срби се окрећу ка Богу, они очекују да ће Срби добити помоћ од Помоћника који никада не издаје, ако га искрено позовемо - потврда овога је у великој читаности тема о пророчанствима, о делатности србских метафоизичких и духовних група - а ако је ово овако могуће описати, спашћемо се!

Само, браћо Срби, посебно ви у иностранству, придружите нам се, ево ствара се странка Интернет странка «Србија Јача» има вас преко два милиона у иностранству - учланите се - вас 500 хиљада и нас одавде у том броју и ми онда моделирамо Србију - да буде пожељна за ваш повратак и онаква како нико из Србије не би желео да из ње оде!!

Пошаљите неку тему да је поставим на овај Блог, коментаришите, предлажите, критикујте ме, али чините нешто, ослобађајте се страха, то је велика победа сваког ко у томе успе!


За владаре Србије:
Хало, стање је озбиљно, чините нешто, чините шта треба! Да не окасните, а накнадна памет или кајање, ништа не значе!


Желим вам свима свако добро - поздрављам вас са легендарне србске горе-Равне Горе, надморска висина 540 метара!

Ваш,

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 17.5.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta