Srbski Nojevi



Србски Нојеви

 -Ивица Дачић - Србски Ној, који је прогледао-

Свима је позната особина огромне птице - тркачице, Ноја, да, иако није кукавица, када се нађе пред неком великом опасношћу, или је он процени великом, односно када треба да се брзо одлучи на неке мере у сопственом интересу, новоискрсли проблем реши тако што, онако велик, висок преко 2 метра и тежак око 200 кг, са огромним вратом и малом главом, ту малу главу сакрије у песак, лишће, земљу или је подвуче под нешто што ту малу главу, бар наоко прикрива - и онда чека: А онда му с догоди  да га нападне и победи или повреди неко ко му у реалном животу не би смео ни прићи, јер је он, Ној, жртва своје процене, своје неодлучности и очекивања да ће опасност нестати, ако је он не гледа!
Чему ово све, општепознато?
Па, због околности да србски владари у последњих 30 година континуирано показују особине нојева.

Када је Косово и Мерохија у питању, то траје много дуже, сигурно од времена када су комунисти Србије пристали на аутономију Косова и Метохије у Србији и тадашњој Југославији, чиме су ударили темеље онога што се десило 1999. и 2008.г. - када се Косово и Метохија и правом државном границом, са полицијом и царином на њој, одвојила од Србије, са свим познатим последицама.

Србски владари-Слободан Милошевић, Зоран Ђинђић, Војислав Коштуница и, сада, Борис Тадић, хтели су да тај проблем, проблем Косова и Метохије које је већ имало  све битне елементе државности (законодавна, судска и извршна власт), реше по «систему Ној» - Милошевић се силио кака ће то да реши силом, а толику и такву, силу није имао, Ђинђић се уздао у своје европсске менторе, а они га гурали да би у Србији остваривали своје интересе - тако и треба да раде владари сваке државе који нису нојеви-, потом се појавио ниодкуда Војислав Коштуница, добио признање «Државник година», ово је у светским размерама, јер је стављање Србије 2000.г. у вазални статус, 200 годна после Турака, за Запад био догађај године! Потом је свог претходника, са рукама везаним на леђа и пластичном кесом на глави, испоручио на Видовдан(!) у Хаг, и чинио и све друго што је било потребно да се покаже и докаже да је била грешка што се Косово и Метохија бранило и средствима силе којим свака држава располаже, а онда је дошао човек који понекада за себе, стидљиво, промрмља да је он «просрпски» председник(!), који се о свему договора са ЕУ, "која, по њему и његовој компанији, нема алтернативу", па ће због обећаног и ничим омеђеног рока уласка у ту бандитску унију, која је Србију напала, расточила, чије је грађане-Србе, живе черечила, као што су то, реалтивно скоро, чинили и Турци, и из њих вадила унутрашње органе ради пресађивања у разне Зомби-људе, у Израелу, Америци и Западној Европи, све учинити да Србија нестане као држава!

Србски Нојеви упорно бране нешто што се, очигледно, у датим условима, не може реализовати, не можемо да Косово и Метохију одбранимо сами против целог остатка света, и уз кулоарску подршку извесних држава, коју ту подршку ускрате увек када је битно и на местима где је то битно. Србски Нојеви Косово бране овде, у Србији, ради својих унутрашњих политичких потреба, боље речено ради избора у Србији који трају непрекидно.
У наслову на овом Блогу под «Шиптари као оружје Немачке и Америке»  у поднаслову «Подела Косова» све сам образложио до у детаље и предложио модалитет те поделе. Наравно, на овом Блогу је и наслов «Смртовница за Шиптаре» - па упућујем Србске Нојеве да то прочитају, како би се могли оријентисати.


«Слобиног малог од Палубе» - Ивицу Дачића  стално критикујем јер се бави пословима које не зна да ради, а мени је то струка, па то себи аргументовано могу да дозволим. Али: Ја браним «Слобиног малог од Палубе»! Он је у праву, Косово и Метохију треба поделити по пола - Шиптара има више него Срба, али Срби и њихова Црква су геодетски власници већег дела Косова и Метохије - компромис је 50:50% и то треба да уреди држава под контролом великих сила, како би се касније избегла било каква трвења.


Данас је модерно, из политичких разлога, или других профитерских разлога, да сви нападну Ивицу Дачића, Србског Ноја, који се усудио да погледа около, а да му глава није покривена песком! То чине новинаре које немају представу шта се налази ван «круга двојке» у Београду, а када на три дана оду на Косово очекују "Пулицерову награду" и разне друге награде за храброст, то чине тзв. аналитичари безбедносног сектора који илегално не би смели да оките ни јелку у парку за Нову годину, то чине патрите које су примале новац од Сороша за скидање Милошевића са власти, то чине представници(е) НВО који отворено раде против Србије, све под изговором да се то не би свидело Европи! 
Наравно, ово се не би свидело Европи, њеним бандитским  државама, нити вођама бандита у међународним односима, Америци и Немачкој - јер они хоће да нам узму цело Косово, а ми овом предлогом (мој и Дачићев предлог) дајемо половину како би се остатак Косова и цела Србија стабилизовао. 
На ово ће бандити пристати, пристаће да њихове војнике, Шиптаре, наградимо са 7,5 % своје територије, јер је то важеће само када ми потпишемо.
Они се потписаног држе, а изнуђују оно што им одговара!
Члан Србске Државне делегације 1878.г. на Берлинском Конгресу, Ристић, натеран је (доказ немамо) да потпише документ по којем се Србија одриче права да се брине о Србима у Западном делу Римског царства - граница је река Дрина, и они то и сада од нас траже. Косово је са ове, наше, Источне стране, и оно се не може припојити Западном делу без нашег потписа! Они преко СПЦ и овог  Мирослава Гавриловића зв. Иринеј на радном месту «Патријарх СПЦ», удешавају да ми добровољно пристанемо на померање унутрашње, дринске границе Римске Империје, да добровољно померимо ту границу и обележимо је Католичким крстом на брду Виник код Ниша!


Ако нећемо, радиће они другим методама, натераће нас у Евроазијску унију са Русијом на челу, а то је опет улазак у Римску Империју.

Хало, Србски Нојеви, будите Срби, поледајте и пазите шта чините!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог

Постављено 16.5.2011.г.    

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta