Stiglo je prolećeСтигло је пролеће

Ова песма је песма радосне девојчице од 11 година, задовољне оним што је окружује-девојчице којој људски смех загрева срце, а птичије песме га разигравају.
Она је сада одличан ђак Осмог разреда Основне школе и одличан ђак  Шестог разреда Музичке школе-клавир. Хвала Богу за све што јој дарива. Д. Татомировић

   
Стигло је пролеће

Стигло је прлеће, зелени се дрвеће-
на зеленој трави сија дивно цвеће.

Небо се плави,
ја пецам на Сави.

Људи се смеју и срце ми греју.

Стигло је пролеће и птица долеће,
да ти песму отпева и срце разигра.

А после пролећа долази лето,
биће још више цвећа!

То ти је та песма, ето!

Марија Божовић, 11 година
20.7.2008. у Београду

Постављено 03.4.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta