Energije čoveka





Енергије човека


-Улазне и излазне-


Драгољуб Татомировић

15.8.1998.г. Београд

Више пута сам у својим различитим текстовима поменуо да познајем неке од обичних људи којима се, понекада, у целости испуњавају жеље - занимало ме је јер је то за мене, та моћ,  својевремено било нешто потпуно ново и само делићем познато, јер сам се бавио криминологијом, односно криминалистиком уз једину област из делокруга Душе, у првој години Више школе Унутрашњих послова, у којој се изучавала Психологија личности и примењена психологија. Професор је био психолог у УДБИ, нама је држао ту наставу и ама баш ниједном није помену било какву везу душе-Бога и тела-објашњавао нам је низ корисних психолошких техника, али на томе се и завршила обука.
Потом сам у пракси криминалисте уочио колика је снага људи који верују у Бога, у Душу, у Судбину..... када сам отишао из полиције, та област ме је почела више занимати, те сам упознао људе који су ми отварали моје, до тада, затворене прозоре.
Оно што сам научио од њих, после сам преносио даље, а и ово овде што сам написао је заправо његова прича и објашњење које сам усвојио и преносио даље.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Београд, на Благовести, 7.4.2011.г.


______________________


Драгољуб Татомировић
15.8.1998.г. Београд

    Алтернативно објашњење настанка
болести и њеног излечења поступцима
које не примењује официјелна
медицинска наука



Ово објашњење полази од веровања да је човек енергија одређене густине, чврстине, напона и учестаности и имајући то веровање у виду оно полази од тога да су болести резултат поремећаја неког од набројаних елемената енергије, односно да се и само излечење заснива на отклањању одређених недостатака у токовима и квалитету енергија које све скупа омогућавају уобичајено функционисање човека.
Кроз тело човека пролазе одговарајуће енергије које долазе из Васионе - оне улазе у тело човека на одређеном отвору (чакри) омогућавају одређена догађања у људском телу и потом кроз одговарајуће излазе одлазе у Васиону, где се поново доводе у првобитно стање и када поново бивају спремне да буду улазне енергије.
Значи, постоје улазне и излазне енергије које живот значе- Животне Енергије!


Улазне енергије
 Оне су различите фреквенције за сваку чакру. Најјача енергија је енергија мозга и она улази кроз темену чакру (енергетски отвор који је невидљив). Она се постојећим апаратима може констатовати. Мери се постојање или непостојање ове енергије и евентуални прекиди, односно препреке које онемогућавају нормално кретање енергије кроз људски мозак. Али ова струја, односно ове струје су веома променљивог напона и не може се са сигурношћу рећи под којим напоном се те енергије крећу кроз мозак.
Оне пулсирају, односно напон им се мења у зависности од општих и посебних услова, како у амбијенту у коме се човеково тело налази, тако и у зависности од стања човекове душе (радост, туга, бес, блаженство, узнемиреност, страх, ишчекивање и сл.), тако да је немогуће ове енергије претворити у слику, а ако би се оне преко неког трансформатора учиниле стабилним, не би давале праву слику коју у себи носе, јер су струје уствари сигнали за пренос слика које сваком појединцу одговарају на његова замишљена, а неизговорена питања. Питања је безброј - она се роје из тренутка у тренутак.
Ове енергије, енергије мозга су заправо Божија Енергија, коју називамо душом, а душа је снабдевена Божијим Духом, и због овога се човек разликује од других живих бића на Земљи, која је неуништива и која је онаква каквом нас је Бог снабдео у зависности од наше судбине, али и наших исказаних или замишљених жеља.
  
Тачност ових одговора - слика, на постављено а неизговорено питање нема константу - одговори су повратна енергија - слика, на иницијалну енергију, питање - слику.
Оне су преносници наших питања и одговора које добијамо из Васионе, од Бога, па их можемо назвати енергијама преносницима питања - слика и одговора - слика!





Излазне енергије

Излазне енергије су оне енергије које су, ушавши кроз одговарајући отвор на човековом телу, извршиле своју улогу покрећући рад одговарајућих органа и скупљајући негативне енергије које настају у процесу рада унутрашњих и спољашњих органа људског тела.
Оне енергије које су у мозак донеле одговарајуће сигнале за стварање слика - одговора на замишљена а неизговорена питања у повратку у Васиону у себи носе сигнале нових замишљених а непостављених питања, и потом све иду у «Централу» из које су и дошле.
Енергије које су имале само покретачку улогу иду на ново трансформисање у улазне, покретачке енергије, а оне које су у Васиону донеле нове слике – питања, трансформишу се у нове улазне енергије, сада носећи у себи нове слике - одговоре ... и тако све док је човек жив.
Значи, ми не добијамо лажне одговоре - ми добија мо праве одговоре на наша питања. Тачност ових одговора зависи од објективности којом смо обојили наше питање.
Одговори су условљени питањем, те жељом и очекивањем да се добије одговор за који у том тренутку мислимо да би нам највише одговарао.
Ми можемо добити одговоре из различити делова Васионе, односно са више њених нивоа.
Сви људи су енергетски зависни и везани за одређени енергетски извор - а ти извори, глобално гледано, су «Централе» рђавих и «Централе» добрих енергија.
Људи су од свог рођења, па до смрти на искушењу - по делима која ће чинити, по односу према људима и природи, по погледима на живот и његову организацију, по погледима на веру и религију, по погледима на Бога, односно по погледима и на саме «Централе» на које су прикључени, захваљујући чему су биолошки живи и у ситуацији да се понашају на одређени начин.
Ако би било друкчије, ако би улазне енергије мозга имале одређену константу, нестала би људска и Божија тајна*, јер би се такве енергије могле претварати у слике, па би се створили услови да се прислушкује комуникација сваког појединца са Васионом, односно са Богом, као што је сада могуће то чинити, и чини се, у комуникацијама у телефонском саобраћају - земаљском или радиотелефонском. То би био крај човека и уопште крај постојећег поретка у Васиони!
____________________________
У току казнене експедиције немачке војске 1941.г. у мачванском селу Црна Бара, Немци су камионом са гониометром трагали за скривеним радиостаницама, ретким радиопријемницима и успут својим справама  плашили сељаке, који су имали предубеђење да је немачка техника свемогућа. На камион у раду и на групу сељака наишао је тадашњи становник тог села Добросав Тадић и питао сељаке шта то Немци раде. Када су му рекли да та справа може да открива радиостанице, радиоапарате и сл., почешао се по глави, рекао «Радио немам» и питао их да Немци немају неку справу да утврде шта он мисли о њима а и иначе - када су му одговорили да такву справу чак ни Немци немају, забацио је капу на потиљак и уверен да га Немци не могу шпијунирати у његовим размишља њима, весело рекао «Онда за мене нема зиме» и наставио својим путем.
______________________________

До таквог краја би сигурно довели они који су и иначе прикачени на «Централе» са рђавим енергијама.
Нема потребе да се бринемо да ће то неком «генију» успети, јер не постоји геније који није по Вољи Божијој - чак и они који чине рђава дела имају одговарајућу улогу коју им је одредио Бог. Наравно, ово значи да не постоји ни могућност да се ове енергије уз помоћ техничких уређаја мере, трансформишу, усмеравају или на други начин држе под контролом, па ни у хуманим гранама људске делатности, јер су и у њима људи који нису увек у стању да се одупру или да одоле искушењима у облику новца, власти, славе и моћи. 

Постављено 7.4.2011.г. (Драгољуб Татомировић)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta