Zna to "Mali od Palube!"


Зна то «Мали од Палубе!»

Ових дана је некадашњи «студент генерације» београдског Факултета политичких наука, Ивица Дачић, на том свом факултету објашњавао садашњим студентима укупну ситуацију и на неки начин их припремао за будући посао-бављење политиком.
После његовог предавања садашњи студенти су одахнули - њихове дилеме у коју ће странку, нестале су, њихов колега, друг комуниста/социјалиста, који је до пре две-три године био отворени противник приближавања Србије европским интеграцијама, а данас је постао еврофанатик, који оде на Молитвени државни доручак у Америку и заборави да се врати - сви се врате а он остане још две недеље «да изучи ситуацију» и примени је у највећој могућој мери у Србији. «Мали од палубе» је добро информисан, сигурно има и одређених материјалних доказа, био је уз Милошевића, спремао материјале Милошевићу, имао средства за умножавање докумената, ма у ком облику била, и када он јасно каже да се многобројне србијанске политичке странке данас разликују само по лидерима који су им на челу, да је идеологија, организација, степен демократичности  у свим истоветан, треба му веровати, јер је то гола истина!

Како?

Ово би могао поставити као питање неко ко није из Србије, или неко ко се није ни у једном тренутку запитао како ово у Србији све функционише. Све политичке странке, осим СПС који је наследник Савеза комуниста, створила је СДБ Србије, ради стварања привида демократизације, ради моделирања опозиције, ради управљања опозицијом, ради владања уз помоћ такве опозиције, као и да се спречи стварање неке независне странке која би и властима и друговима из УДБЕ правила извесне проблеме.

У Србији не постоји ниједна политичка странка која није под одговарајућом контролом тајне полиције, у Србији не постоји ниједна странка, а да она није странка настала од бившег Савеза комуниста, са различитим називима!

Срби не желе да се учлањују или да организују, нову, оригиналну, аутентичну, србијанску политичку странку, својим радом, трудом и знањем - они се радије опредељују да се учлане у одређену странку на основу процене о могућој брзини проходности ка врху страначке руководеће структуре, читај: ка функцијама у државним органима, Јавним предузећима, Надзорним одборима, околност да се не слажу са идеологијом их не поколебава у одлуци, и то је оправдано, јер разлика међу странкама и нема! И треба гледати ово што се и гледа. «Мали од Палубе», Слобин «Мали од Палубе», Ивица Дачић је студентима свог некадашњег факултета рекао истину.

Докази:
*Ја сам на овај Блог оставио целовит Елаборат организације политичке странке, која се самофинансира, има сопствени програм, независна је и – нема интересовања!

*Читајте наслов на овом Блогу под «Кожни мантили», видећете како то функционише.

Одговор на питање: 
*Шта ће бити са Томиславом Николићем, који је започео штрајк глађу и жеђу?

*Ништа, решиће се то брзо и ово му је потез самоискључења из политичког живота-околност на коју је он рачунао када је видео 50.000 људи испред говорнице на којој је био, јесте лажна околност-то су довежени сиромаси из целе Србије и тек нешто оних који још нису чули ово што је објаснио друг Ивица Дачић, да су све србијанске странке исте, те да гласајући за Српску Напредну странку они уствари гласају за Томислава Николића, а тај Томислав се показао у већем броју одела у последњих неколико година, тако да нико и не сматра да се он определио за неко, носи по потреби и договору.

Никога не критикујем, нисам љут на било кога, само указујем!


Ја ово знам више од 20 година, а сада знате и ви-сада знате зашто се Србија неће моћи самостално довести у ред, већ по једном од "Сценарија за довођење у ред"-наслов на овом Блогу.


И догађања после тога су тамо описана, па се спремимо! 

Желим вам свако добро,

Ваш, Драгољуб Татомировић

Постављено 18.4.2011.г. у 00,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta