"Srbija Jača" - Brza izborna kampanja


"Србија Јача" - Брза кампања-Кроки тема

Др Драгољуб Татомировић ® 21/97
Доктор права –криминолог

Пословно-обавештајна служба

Нехруова 131/28, 11070 Нови Београд
Тел/факс 011-3-175-371, Моб. О60-3-175-371
www.krimskola.rsadministracija@krimskola.rs
Број 715-4-1/2010, 21.12.2010.г.
Б е о г р а д

Кроки тема које треба обухватити у «брзој кампањи»
«Србија Јача» за Ванредне Парламентарне изборе у Србији у 2011.г.
- п р е д л о г-


Пресек стања са потенцирањем оних стања која се
тичу пројектоване циљне групе којој се обраћамо:


  1. Несигурност и општа неизвесност:

*Изневерена обећања дата приликом обарања С. Милошевића;
*Распродаја државна имовина у сумњивим аранжманима власти после обарања С. Милошевића;
*Невођење рачуна о стратешким привредним гранама и ресурсима и намера њихове  продаје;
*Корупција;
*Неједнакост пред судовима;
*Мноштво и страних држављана у врховима власти;
*Погубна делатност различитих пљачкашких лобија са ослонцем на људе из власти


  1. Шта чинити – образложење планираних мера «Србија Јача»

*Преиспитати све уговоре о продаји државних фирми, поништити сваки уговор који је штетан по државу и предузети мере по закону;

*Одузети све што је незаконито стечено од сваког појединца, без обзира о коме се ради;

*Казнити све оне који су се тешко огрешили о законе и нанели општу штету држави;

*Уредити полицију, судове, тужилаштва и друге органе државне управе;

*Преиспитати и регулисати сва питања која се тичу војске

*Реактивирати рад наших банака које су под сумњивим околностима ликвидиране или предате странцима, јер је за њих везана скоро целокупна српска привреда, па смо предајом банака странцима предали њима и српску привреду;

*Забранити рад свим страним банкама које користећи се муком и нуждом српског становништва пљачкају у Србији, кроз високе камате каквих нема у свету и које раде уз помоћ оних које су стране државе протежирале да дођу на функције у Србији,са којих су им то омогућили;

Забранити продају:

*Електропривреде Србије - она доноси зараду и чини нас независним у енергетском смислу;

*Аерродроме, како би знали шта нам се уноси и износи из земље и како на истим не би биле постављене инсталације које штете интересима Србије;

*Телекомуникациони систем, јер он доноси зараду и чини нас независим од странаца;

*Воде, реке, изворишта питких водa, руднике племенитих и стратешких метала и сировина јер је то оно чега нема у Европи и арапским земљама богатим нафтом, али без воде нема живота и јер нас то чини богатом и пожељном државом за сарадњу и грађење добрих међудржавних односа – да не останемо жедни поред наше воде;

*Нафтну индустрију Србије - она је наша, имамо извесне резерве домаће нафте, имамо могућност производње биодизела и то нам омогућава да у неком тренутку блокаде какве се Србији лако наметну, опстанемо – ортачимо се са онима који имају нафту: наша фабрика хране за њих и нас, њихова нафта, наше и њихово тржиште па подела зараде. Продата је  та индустрија, 51% је у рукама странаца, учинимо што је потребно да постанемо поново већински власник у договору са садашњим власником;

*Шта ће нам  новац који би смо држали у трезорима када он у неком тренутку, који не зависи од нас, може постати безвредна гомила папира, сетимо се шта се догађало у инфлацији 1992/93 када је Централни комитет СК Србије који се  потом прозвао Главним одбором Социјалистичком партијом Србије која је, то никако не заборављајте, поново на власти уз исте приче и дела, јер друкчије и не зна,  смислио ону чувену пљачку народа и привреде Србије и имајмо на уму да се то може догодити и са доларом, евром и другим валутама. Не будимо у илузији па да сматрамо да смо читав електроенергетски систем добро продали и спаковали у трезор и да нам он нечему служи - па да је то тако, зар странци не би држали папирнате новчанице са разним  шарама код себе већ купују земљу, воде, фабрике, оно што има непролазну вредност без обзира на крахове валута и економских система.

        3. Коме се обраћамо?

*100.000     бивших и садашњих полицајаца
*100.000     бивших и садашњих официра
*1.000.000  радника осталих без посла
*2.000.000  изневерених сељака
*1.500.000  пензионера

    Обраћамо се групи са сличним проблемима и сличним судом о догађањима која су у  току – обраћамо се половини Србије!

Обећајмо увођење реда и правде и резултат исказан у подршци неће изостати!


4.            Како се обраћамо циљној групи?

     *Зар да патимо за комунизмом који је нестао у целој Европи и Русији, за   системом који нам је донео зло и учврстило нашу намеру да га мењамо и ризикујемо да добијемо и горе од њега – и 2000.г. добили смо неокомунизам који се зове ДС, СПС, ДСС, Г-17 са несмењивим председницима тих партија који су увек када се бира председник једини на листи.
    Сада морамо сменити ово што је горе и од комунизма али за комунизмом не жалимо, хоћемо боље!

*Зар да Срби трпе нове комунисте оличене у Демократској странци, члану Eвропске Социјалистичке Интернационале - у свему комунистичке само назване демократском у циљу преваре народа, о чему ДС ћути?!

*Зар да Срби поново бирају за власт странке које отворено раде против Србије – све постојеће странке су се показале и као власт у протеклих 10 година, сви знамо шта су нам урадили – ми од њих треба да дигнемо руке и да преиспитамо шта су и због чега су све ово радили, и наравно да применимо српске законе према њима јер су их они и донели.

*Зар да Србе чувају разне невладине организације које плаћају стране владе – оне су невладине јер су на списку туђих влада, и упитајмо се зашто су их овде инсталирали и зашто у српском буџету постоји и расходна ставка финансирања ових тзв. Невладиних организација?

*Зар да Срби не могу да успоставе поштене односе цена онога што производе и онога што купују јер им то не дозвољавају разни лобији који их на тај начин пљачкају уз причу «да је то тако у свету»?
Упитајмо се зашто се само у Србији не може применити Закон о забрани пушења? Ево и одговора: Они који су продали дуванску индустрију на тајни начин од тајно набављених стручњака које је довела ДС из иностранства, тајно су преузели и обавезе да се никаквим законским прописима не умањује пушење - зараду ових фирми,

*Уведимо порез од 10% на све приходе које остварују фирме и поједина физичка лица  и имаћемо много више новца на гомили-то нико неће избегавати, а смањиће се контролни механизми који нам тај порез многоструко увећавају и затим троше за сопствено самоодржавање. И не наплаћујмо порез пре него што је неко добио новац у руке или на рачун! Упростимо то-ови компликовани системи наплате пореза имају једино за циљ да нам баце прашину у очи како би сви сматрали да то тако мора.
-Највећи произвођач аутомобила на свету, јапанска фабрика «Тојота» има систем од три трећине: 1/3 иде на трошкове производње аутомобила, 1/3 иде на плате радницима и 1/3 иде на зараду оснивача и модернизацију-то даје резултат  јер је свима јасно како се добија новац, како се дели и сви имају интерес да фабрика напредује, и то се и догађа!

-Ми смо нашу фабрику затворили па Срби купују аутомобиле од кинеских фирми основаних пре 7-8 година, наша стара фабрика је гумицом једног министра избрисана са списка фабрика, наши радници су постали сиромаси који би требали да аплаудирају том министру и да га поново бирају да им дође глaве и у физичком смислу.

-Замислимо се: Зар би се неко бунио или прикривао приходе од 100 динара ако му је за све државне дажбине потребно да ту суму умањи за 10 динара?!
А да то буде све - па нема никаквих књиговођа, кварталних и годишњих извештаја, нема Управе прихода, разних инспекција.... Не би се нико излагао непријатностима и понижењима због 10% од зараде и ево рецепта за сузбијање «сиве економије», ево неколико милијарди евра у буџет а држава нам оде на добош због тога – сви би плаћали, јер је то поштено и неопходно. Наравно, људима би се омогућио поштен Пензиони систем у који би сви заинтересовани улагали колико могу и хоће, то би се сабирало и потом нико ни из каквих разлога то не би могао да сврстава у државна давања, јер би Фондови били независни.
То је просто организовати: Као порез на мобилни телефон.

-Држава и општине би се договарале око расподеле колача који се направи сабирањем тих 10% и то доводи државну и сву другу администрацију у реалне оквире, у оквире суме којом држава располаже. Ово се може нападати, у смислу да се овако порез на нивоу државе не обрачунава, а ја кажем: слушамо економисте одавно и пропадосмо! Ова рачуница има за узор обичну србијанску кућу и породицу у којој се води рачуна о приходима и трошковима и која се не задужује ради дневних потреба, она се притрпи, па функционише, научи да штеди, да стиче, да пази где улаже и на шта троши уштеђевину. Сада се као најмудрија мишљење неких страних еконмиста истиче мисоа «Како пре сваке инвестиције претходи период штедње!»   
Замислимо колика је памет за то потребно!? Да нам се каже како пре неке куповине треба уштедети новац! Али, нашим министрима који никада ништа нису створили, ово дође као сјајна досетка и они нам је сада прежвакавају и нуде као спас!
Наравно, они који могу а не желе да раде и штеде, живеће, по својој вољи у складу са тим одлукама, и држава се неће појављивати као спасилац нерадника, њих ће пустити да пропадну, као када се сече прст ради спасавања руке или ноге - држава ће својом реалном пореском политиком учинити да сви хоће да раде и да могу да зараде и то је суштина живота у некој организованој заједници, а Србија је заједница, овећа Задруга, јер постоје градови у свету са преко 10 милиона становника.

-У Србији (са обе Покрајине) у време владавине Јосипа Броза Тита, па све до доласка на власт банкарског експерта Слободана Милошевића, било је 18.000 полицајаца, односно укупно запослених у полицији, без компјутера и сличних техничких достигнућа, за која Србија даде све што има, и безбедност је била на врло високом нивоу! Сада са  око 35.000 полицајаца, о том степену безбедности у Србији, можемо само да сањамо. Зашто? Нема поштеног и паметног, штедљивог, домаћина на челу.
Наши председници купују за себе од државних пара блиндиране «Мерцедесе» од 600.000 Евра а то је  120 хектара војвођанске или мачванске земље, купује се мали авион за потребе Владе Србије од 30 милиона Евра, а то је 6.000 хектара земље. И где они путују, када је Србија просторно велика 550 пута 250 км? Шта ће Србији председник који не може да се  вози у просечном аутомобилу на тим релацијама? Зар не могу они да путују ЈАТ-ом? Шта ће им толико обезбеђење, од кога и зашто се плаше и чувају? Пре 1990.г. Председник Србије је имао једног телохранитеља, а врло често је путовао сам, ишао улицом пешице или га је возио један возач. Зашто Патријарх Павле није имао телохранитеље, зашто је смео и путовао тролејбусима и трамвајима? Зашто садашњи Патријарх не сме и неће да имитира свог претходника Павла? Нама требају скромни као Павле што је био, поштени и паметни, они који ће поштовати основне принципе живљења у хармонији са Природом, људима и Богом, који ће поштовати Принципе довољности! 

*Зар да Србин - домаћин на 10 хектара земље не можа да од двоодишње чисте зараде купи  нов aутомобил од бар 6-7 хиљада Евра већ треба да се задужује код банака и ставља под хипотеку кућу и имање од чега треба да живи - зар је много да он годишње има зараду од бар 300 Евра по хектару,  док се истовремено они који брину о сељаку возе у аутомобилима који коштају као жељена годишња зарада сељака  на 250 хектара земље зе једну годину?
Зар да српски сељак даје 10-12 кг пшенице за литар нафте, зар је то оно што су очекивали и што му је обећавано када је позиван на рушење С. Милошевића?

*Зар да се Срби одрекну српства?

*Зар су само Срби, једини у Европи, морали да данима чекају у редовима пред западним амбасадама у Београду да добију визу за улазак у те земље и буду одбијени? Зар је укидање тако тврде процедуре за путовање у ЕУ једино што смо очекивали, са чим  Срби да путују? Зар ниједној земљи која их је тако понижавала и бомбардовала Срби не смеју да узврате било којом мером којом би се штитила, првенствено, од економске пропасти? Па зашто ми морамо бити сервилни «Серви» како су нас називали?

*Зар да Срби извозе храну својим непријатељима?

*Зар да Србија наплаћује порез на промет за дечју опрему и књиге, зар да само ми спречавамо младе да рађају децу, па коме ће остати Србија ако тако радимо, и коме одлазе те паре од тако скупљеног пореза на децу?

*Зар да српски пензионери не могу да се лече, облаче и хране – где су њихове паре, ко их, њих седе главе, прави будалама и ко то и због чега слуша стране организације колика пензија треба да им буде, па пензија није социјала, људи су 40 година плаћали за себе и сада их неки без дана стажа процењује и уцењује?
И какве везе има Светска економска криза са српским пензионим фондом – да није и он држан у пропалим америчким банкама?

*Зар да од свих земаља света само Србијом управљају они који имају резервне домовине и пасоше и неких других држава?

*Зар да Србијом управљају они који се сваки пут, када се сретну, грле са онима који су нас три месеца бомбардовали и које сада сматрају својим пријатељима - можда јесу њихови, али да ли су они пријатељи Срба и Србије?

Србијанци, браћо Срби који сте побегли из својих кућа и са имања у Босни и Хрватској, са нашег окупираног косова и Метохије, ви наши суграђани, припадници других нација који сте лојални Србији, нема нам друге - узимамо судбину у своје руке или пропадамо – не чекајмо милостињу и помоћ, па нисмо ми слепци, већ уклонимо оне који нас доведоше до слепаца!

Полицајци, официри, земљорадници, пензионери, ви који сте истерани из наших фабрика које је моја ДС и њене братске партије, продавала својим члановима за један евро, сви ви који се не лечите јер је укинута бесплатна здравствена заштита а ви новца немате, не очекујте више ништа друго од превараната до да и даље варају, нити од оних који их упорно подржавају када им то устреба за доношење лоших закона и одржавање на власти-знате ли преваранта који је оставио свој занат - овим нашим се управља из даљине и из близине - изаберите по први пут од 1944.г. да Србијом влада странка чији је оснивач рођен у Србији  -  јер су до сада Србијом владали Срби из Црне горе чија су рођена браћа и деца Црногорци - она је сада посебна држава, пре њега Србијом је владао Хрват, сада нам је на челу државе Црногорац/Хрват из Босне – пробајмо и да видимо шта ће се збивати када Србијом буде управљала странка Србина рођеног у Србији, који се није одрицао заклетви верности, својој странци и свом куму, датих у цркви, нити се одрекао кума, нити је у политику ушао као непознати сиромах - остало је све испробано, они са дуплим држављанствима су нас увели у ратова, а садашњи Србију смањују без ратова.
Изаберимо на чело Србије странку човека који је ту странку основао са Централом у Београду, а не оне којима је централа у Америци, Немачкој, Енглеској. Изаберите странку коју је основао човек који се из најбољих побуда као младић, борио против грешака режима С. Милошевића, кога је моја досадашња странка преко СПС вратила на власт – скакавци нам појели године и државни капитал!

Неће Русија, једина велика сила која нас је штитила и која нас никада није бомбардовала да нас гледа и помаже са овима на челу који стално намигују на оне који нас упропастише, оне који су нам отели 15% територије, који су Србију пре само 10 година сравнили са земљом-Русија чека да види хоћемо ли се отрезнити, ја то знам, ја сам био министар иностраних послова.

Не бирајте странке теоретичара који нигде своје теорије нису проверили, не бирајте странке психолога и психијатара јер су они у те школе и ишли због себе, мислећи да ће наћи одговоре на своје дилеме, ни странке адвоката - знате да они за паре свашта могу да чине, не бирајте ни странке лекара, доста им је да лече народ, изаберите странку домаћинског сина и унука из срца Србије-који је јасно и гласно свима рекао да се Србија неће одрећи Косова зарад пријема у НАТО који нас је бомбардовао и ЕУ која се иначе распада у оваквом свом, заслуженом, стању економије и државности. 
Шта ће нам они који се само клањају и извињавају, они који низашта немају  петљу?  Ја сам можда понекада био  мање дипломата и политичар а више Србин који воли своју отаџбину, стручњак који гледа може ли се нешто конкретно направити и како, а не само како ће на то неко гледати.

Не бирајте да Србијом влада странка некога иза кога је безброј неуспелих покушаја да неки посао ураде како треба, не бирајте оне који 20 година учествују на изборима и никада нису победили, ни оне који су цео век провели у страним државама и који једва чекају петак да иду својој кући у страној држави -  не оне којима кућа и породица нису у Србији!
Срби, не бирајте странке оних који за саветнике узимају лица сумњивог занимања и морала, који су велики пријатељи са онима који раде против ове државе и нашег народа.

*Не заносимо се Западом, ено Кина га је престигла, не тражимо ни повратак колхоза и сивхоза, тај експеримент је пропао и у Русији, па шта ће колхози нама домаћинима из Србије, државе и царевине која је постојала када није било ни Америке ни Русије ни садашњих држава Европе, која је насељена углавном Арапима, Манџурима и Монголима од којих су створене садашње европске нације са другим именима, после Иуса Христа и пропасти Римског царства. 

*Направимо нашу српску организацију живота и рада – направимо од Србије једну велику задругу, имамо по пола хектара обрадиве земље по глави становника, Бог нас још увек гледа, мада почиње и да гунђа, окренимо се раду и Бог ће помоћи да опстанемо између ових страних и домаћих заљубљеника у новац.

*Не терајмо на силу да млади остају на селу - учинимо да они имају интерес да живе на селу. Учинимо да цела Србија буде Београд, а не као сада да се Београд сматра Србијом.

*Нама чекања нема! Покајмо се и помолимо се Богу, затражимо Његову помоћ и кренимо - без лажи и превара - јер чему живот под лажима и преварама, чему живот ако човек није човек?

*Зар да плаћамо РТС са оваквим програмима, а борили смо се још у време Милошевића против тога?

Ко нас тера да једину енергију коју имамо - електричну енергију - продајемо нашим грађанима по светским ценама, то као када би се у арапским земљама и Русији нафта плаћала као код нас, а она је тамо бар дупло јефтинија, што је нормално, она је њихова.

 Ко нас тера да на нашим путевима исту путарину плаћају странци и ми, коме је то у корист, па путеви су наши, ми смо их градили?

 Ко нас тера да и домаћу нафту продајемо по цени увозне и где су те паре?

 Ко нас тера да наша мобилна телефонија буде најскупља у Европи  - где су паре?

Ко нас тера да нашим пензионерима смањимо пензије до умирања од глади и болести?

Срби Србијанци, Срби који сте протерани са ваших имања, суграђани других нација, преварени народе, осиромашени људи којим је сада омогућено да путујете по Европи!

Изградимо довољно затвора у Војводини и Мачви и тамо сместимо ове који су нас довде довели, да науче шта је рад и идимо им у посету да видимо како напредују, да видимо да ли су схватили да је много 6 кг жита за литар нафте.

И не бринимо, ништа није пропало осим што су појели, попили и дали певачицама – све остало, куће, кола, паре, све је то ту и може се у нормалној судској процедури вратити. Сваког ћемо питати како је почео, остало је лако!

Покажимо Божију Правду да је отето – проклето!

*Учинимо да полиција служи Србији а не Србија њој. Не дозволимо да бију народ који их плаћа, када то одговара онима који су засели на власт па нас пљачкају, јер у противном неће сељаци бранити Србију и она је тада осуђена на нестанак.
Вратимо право грађанима да  и оружјем бране, када су у нужди да они то чине, своје и туђе  животе, имовину, да се бране од разбојника, вратимо право да наше суграђанке носе сузавац како би се браниле од напасника, вратимо право да се свима онима којима је потребна пушка да брани њиву од птица и животиња изда дозвола за ловачко оружје-ми нећемо Србију која се боји свог наоружаног народа! Ми хоћемо државу са влашћу коју ће народ подржавати и то што је наоружан не смета тој власти!

Ми нећемо Србију у којој само полицајци носе оружје, и наравно и криминалци који не поштују никакве забране и који су сигурни да им,  нико кога нападну, неће оружјем узвратити јер су то добри грађани који су пристали да их разоружају и буду лака мета криминалаца који се не боје ни Бога ни полиције!

Не дозволимо да буду одбијено захтеви за набавку пушака наших сељака са подручја Новог Пазара, Тутина и Сјенице и свих других крајева у којима им је оружје потребно. Дозволимо свима који имају дозволу за држање оружја да то оружје могу и носити. Чему остварење плана ЈУЛ-а да се народ разоружа? Чему страх од народа? Па пао је и ЈУЛ и Милошевић без испаљеног метка, и пашће свако ко буде довео Србију у стање у којем је била за његова времена!
А оно је скоро такво! Значи, и падање је близу!
Држава није својина полиције, председника и министара - она је својина грађана. Није полиција сила коју је дао Бог, ми смо је оформили и она мора да служи грађанима а никако себи или некој од странака!

*Пустимо на свим телевизијама снимљене посете политичара мафијашким кућама у Земуну да се види ко коме припада, да нам се не баца прашина у очи у облику приче о поштењу. Видимо и како је човек без жуте банке у џепу за неколико година у Србији зарадио 12 милиона Евра, како је један успео да овлада медијима у Србији, а о поштењу нон-стоп прича, погледајмо, изврнимо, протресимо па закључујмо.
И не бојмо се, нама горе бити не може, а већ су нам држали и блокаде, бомбардовали су нас, руше нам Косово, отимају га и наши политичари кажу да га бранити нећемо.

*Пустимо нашу браћу из Хрватске, Босне, ЦГ, и из свих других држава да виде могу ли да пусте корене у Србији, да виде могу ли се прилагодити Србији или ће тражити да се Србија прилагоди њима, па их тек тада пустимо у власт нижег ранга, док не науче каква је и колика је Србија.

*Зар ће нам о КиМ бринути они који су рођени у Босни и Хрватској а своје, српске, крајеве, у Босни и Хрватској,  препустили другима и који у глави немају представу ни где је Суботица ни Нови Пазар.

*Шиптари су наши грађани, вредни су и организовани и у Србији имају и имаће увек права која имају и Срби. Да се зна да живе у Царевини коју је устројио Цар Душан у којем је сваки роб по уласку у Царство постајао слободњак! Ово што се догађа сада није оно што је устројио Цар Душан, претеча демократије о којој сада причају они који су слободњаке претварали у робове. И Мађари и сви други, али се мора видети да су Мађари народ којима је Мађарска национална држава али им је Србија отаџбина. Ту су рођени и они и њихови дедови, па како  им Србија није отаџбина?

Али, без крајњих подлих намера за распарчавање Србије. Србија је довољно смањена али је довољно велика за све који у њој желе да  живе у раду, миру и поштењу.


Можемо ли?

*То можемо ли, заборавите! Морамо!

*Морају се исправити грешке наших очева и дедова који су у Србију доносили стране сорте воћа – комунизам, либерализам, дивљу капитализам! Није то за нас.

*Обнародујмо где су данашњи лопови и они од пре 10 и пре 20 година, али и они од јуче!

*Побројмо преостале и учинимо што морамо.

*Не будимо колонија Србима из ЦГ – они се олако и по потреби одрекну српства, сада имају засебну државу. Ни овима из Босне ни из Хрватске, они морају стећи поново оно што су тамо изгубили-схватање да им је Србија и држава и домовина и уточиште и да се стално не прерачунавају шта им се више исплати-да остану у Србији, врате се у Хрватску или оду у Америку или Аустралију.
Укинимо двојно држављанство! Једном човеку је доста једна држава, а ко је Србин он то не доказује пасошем, већ делима.

Србија нема цену, то сваки прави Србин мора  стално да има на уму!

*Ми странцима дајемо посебно обележене регистраске таблице за аутомобиле, па зашто би смо онда Србима-са резервним домовинама и страним пасошима давали да буду председници, начелници, команданти - има ли у било којој земљи света Срба министара, председника, начелника? Нема. Зашто? Зато што Срби имају своју државу у којој могу лепо да пусте корене па да њихови унуци постану и начелници и председници. 
А наша браћа са страним пасошима нека буде на власти у тим државама. И бићемо поносни на њих. Или нека предложе начин да из страних држава учествују у раду наше Скупштине.

Како да кренемо?
1.Изаберите да Србијом влада «Србија Јача» који је основао познати, и у пуној снази, политичар Вук Јеремић - Ово сам ја без пристанка Вука Јеремића унео у овај претпостављени програм кампање "Србија Јача", показујући да нам треба он или неко као он - који је као основу  Програма рада странке истакао обнову морала Срба, који се негде изгубио и повратак опљачканог;


2. Изаберите да Србијом влада «Србија Јача» да би Србија била победник-стала ногом на беду која јој се намеће!;


3. Одузмите све што је опљачкано;


4. Уредите државу да служи народу;


5. Пазите, чак посебно пазите, и на «Србију Јача»,  помажите јој, приступајте јој, коригујте је, да се и она не поквари!


6.Организујте велику државну фирму која ће продавати оно што  имамо  а  увозити  оно што нам треба – све јавно, без богаћања на нафти, струји и цигарама;

   7. Развластите србску цивилну и војну тајну полицију која влада државом, па као да Тито није   ни отишао;
   
    8. Комунистичко-социјалистичке странке које се крију под лажним именима Демократска или СПС,  развластити и обнародовати да је ДС тајно преузела улогу бивше КП Србије, док је правог наследника СПС свела на патуљка. Чувајмо се потуљених и лажљивих, са централама ван земље.


Ко сам ја?
(Предлог Д. Татомировића за њега или неког сличног)

*Млад сам, али сам на брзину у самој тој младости стицао искуства у политици и руковођењу државом. Гледао сам како то раде други, они који нас воле али и још више они који нас не воле. Моја поступања су била обавеза према мени надређеним лицима. Ја се са тим нисам увек слагао али сам увек покушавао и успевао да искажем и своје мишљење. Због тога сам изгубио могућност да напредујем уз обавезу да чиним оно са чим се не слажем. Не кајем се, имам 36 година година живота, знам како се може реализовати оно што се нуди у Програму «Србија Јача», не тврдим да сам светац, нисам ни чаробњак, нисам без грешака, понекада ме преваре људи својом причом о сопственим тешкоћама – сада неће јер ја нисам сāм у руководству ове странке коју формирамо за спас Србије, која ће функционисати прилозима нас чланова-оснивача па никоме нећемо одговарати што спроводимо мере за добро Србије и њеног народа.  Чинимо доступним биографије свих чланова руководства да би сви видели ко се то опет удружује, и може ли нам се веровати?

*Крив сам што сам помислио да ћу нераднике, оне којима имовине никада није доста, оне који су заборавили да су Срби, научити да раде и да воле Србију, тако што сам говорио на седницам Владе, по новинама и телевизији или тако што сам их лично упозоравао. Крив сам и што сам некима из власти у време када сам био питан давао предност у односу на себе лично;

*Ја и сви моји сарадници можемо  и хоћемо да гледамо Србији у очи и да јој положимо рачуне и сада и после првог мандата власти – пазите, видите могу ли и други који вам се представљају и који су имали прилику да раде тако а да вас се не стиде.

*Само ми са вама смемо да склопимо Уговор о оснивању странке, написмено наравно, са обавезом да вам се улог врати ако не будемо радили како треба или ако не успемо у ономе што вам обећавамо.

Други од вас траже само још један, па онда још један мандат, као да смо гавранови који живе 300 година па можемо да их сачекамо. Нема одлагања, нема чекања, кренимо одмах!

Србијанци, браћо Срби, суграђани других вера и нација,
Ово сам ја и ово је тај преостали капитал који имамо-да се удружимо и да наша «Србија Јача» учини да Србија буде победник. Добро гледајте, ми или ови што су нас довели на ове гране  у последњих 10 година?!  Ја сам им се супротставио, они ме одгурнули, јер нисам као они.

У здравље, и нека нам је Бог у помоћи! Србија ће победити!
Бог са нама!- Пристани Боже!

                   Др Драгољуб Татомировић

                 (Кроки тема за кампању)                                                       


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta