Notes brata Putin Vladimira


Др Драгољуб Татомировић

Доктор права и теозоф
19.02.2011.г.

Б е о г р а д



Нотес брата Путин Владимира


*На дан 17.2.2008.г. у 14,32  србска «Група-888» молила је да Америка, све друге државе, и сви они из Србије који раде за рачун Америке и њених савезника, буду кажњене.

*На дан 16.3.2008.г. несумњиво је утврђено да су оне кажњене у свему као у садржају упућене молбе - да су лансиране из Равни Земље у другу димензију, у неповрат.

*У међувремену, од 17.2.2008. код Римокатоличког Папе били Хусеин Обама, Владимир Путин, Борис Тадић и на трогодишњицу упућене молбе, и Димитриј Медведев!

*На дан 31.1.2011.г. када се са сигурношћу открио план Римског Папе, Патријарха СПЦ Иринеја Гавриловића и Председника Србије Бориса Тадића, да се Срби на превару окрену од Живог Бога ка самом Ђаволу, оличеном у Римокатоличкој отпадничкој цркви, дефинисана је и борбена завршница: 


Група «Србих-888» је тада изрекла молбу и жељу како та молба да се оствари. Имајући у виду околности, тражена је тзв. «скраћена процедура», која у својој суштини подразумева да се тражене мере отпочињу одмах реализовати са динамиком која је омеђена само датумима из исказане молбе и жеља.


*О ономе шта је тражено 17.2.2008.г. ближе, на овом сајту,  у поднаслову «Србих-888» и у наслову «Шиптари као оружје Немачке и Америке;
*О ономе шта је мољено 31.1.2011.г ближе у  наслову на овом сајту «Мисао као оружје» постављено 05.02.2011.г.

Оно што се лако може видети и поредити не треба понављати, јер је јасно написано.

На дан 17.02.2011.г. на трогодишњицу проглашења србског Косова и Метохије за независну државу и трогодишњицу молбе да буду кажњени они коју су то режирали,  Димитриј Медведев, председник Русије, био је код Папе, а сутрадан, 18.02.2011.г. обнародована је посета нашег брата  Путин Владимира, председника Владе Русији, Србији, за март 2011.г. Путин је био у Србији пре 10 година – прошло је 10 година у којој се никако нису стицали услови да наш брат Владимир посети Србију. 
Кружио је около, био у Бугарској, Хрватској, Мађарској, али му је Србија била врућ кромпир - у њу није залазио. Њему на ноге су ишли србијански представници власти на различитим нивоима, по више пута, ишли су и представници политичких странака, договорало се, обећавало, тапшало по раменима, љубили се по три пута, лагали се међусобно, пустили да се односи сведу на куртоазне, проамеричке странке у Србији се осилиле, траже да се пониште сви уговори са Русијом који не одговарају Америци, траже да се призна «реално» стање на Косову, да се Косово призна као независна држава, тражи се промена Устава како би се то на неприметан начин извело, кроз брисање преамбуле Устава који говори да је К и М саставни део Србије, поново дигле главу жене без мужјака из различитих  «угледних» НВО, један дебели који покушава да када седи држи ногу преко ноге али у томе не успева, уби се од објашњавања како Србија треба да се одрекне сама себе, један који организује митинге опозиције плаћа бившег америчког амбасадора да у Америку о њему шаље информације да је он сада једна добра и умиљата куца и да ће, буде ли освојио власт, бити још умилнији....

Али..... чује се ТУТЊАВА ПРЕД ДОВОЂЕЊЕ СРБИЈЕ У РЕДмали мишеви и понеки пацовчић то осећају, осећају фине вибрације брода који се тресе, они мисле да тоне па скачу и беже са њега, да их не препозанју као кормиларе.... не зна се, а по свему судећи то ће бити скоро неизводљиво, то да их не препознају као кормиларе, проамеричка штампа у Србији хули на србску омладину која се обучена у србске униформе, које су идентичне србској народној ношњи, нашла на прослави Карађорђевог устанка код села Орашац - ваљда су тамо требали да оду у листер оделима и са педерском бојом кравата какве су сада модерне међу старешинама Србије, поклоницима педерског удружења,  и углас кличу «Живео Борис Тадић и Ивица Дачић!» А они клицали Ратку Младићу и Карађорђу, клицали србским државама Расијама - Русији и Србији,  и певали србске песме - "екстремисти једни одваратни"- («Блиц» Београд). 
Бар да су певали хрватске или црногорске песме па да се Борис Тадић некако у њима нађе. 
Од труда да се прода последња крава-музара Србије, «Телеком Србија» а да србске и америчке тајне службе у Србији остану привилеговане у прислушкивању свих осталих у Србији и оних који из Грчке и Азије телефонирају ка Европи и даље, ка Америци, по свему судећи нема ништа!
Руси и Американци се договорили лако - то се не сме дати у руке Немачкој!
И крај, значи нема продаје последње краве-музаре! А наши велики «пријатељи» Дојчери, већ дали Борису неко одликовање - не зна Борис да кога Дојчери одликују после Криминалистички институт из Визбадена вештачи куршуме који га пробуше
Као  онога, који је владао пре њега (Зоран Ђинђић) ,  који је из Црне горе молио НАТО да Србију бомбардује до издисаја, како би је полумртву лакше узјахао.


*На дан 16.02.2011. године на овом сајту бива постављен чланак «Плава светла пропасти» као израз туге аутора што обе србске државе Расије-Србија и Русија иду у лошем смеру.


*Тог дана патријарх СПЦ Иринеј, иде у Америку, да би тамо 17.2.2011. служио литургију у Србској цркви.


*Истог дана, 17.2.2011. београдски магазин «Таблоид» у, можда, последњем броју свога постојања, објављује чланак свог дописника из Москве, Виктора Хрустина, у којем детаљно и у целости потврђује постојање разлога за моју тугу, што две Расије-Србија и Русија иду у погрешном смеру.
________________________

*До окончања онога што је измољено пре три године, до 16.9.2011.г. остало је  непуних седам месци. Догађања узимају залет, Америка вуче погрешне кораке, план Ватикана да постављањем католичког крста у Нишу, као обавештењу муслиманима докле се раширила, не иде, стоји.
Патријарх СПЦ је упао у чамотињу, Обама Хусеин наговара владаре њему пријатељских арапских држава да се повуку и предају власт другима, онима које је, као и њих некада, Америка одабрала-замисао се квари, Арапи хоће да се питају око власти и владара, Америка под снегом и ледом, Данска, Финска, Шведска и Норвешка под ледом и мећавом, Немачка и Пољска под водом, Мађарска се не чује, Чешка  се замислила, Словачка као де не постоји, Румуни хапсе своје цариника и граничаре што омогућавају Румунима да се у Србији снабдевају јефтиним намирницима за живот. 
Бугарска и Грчка су раније отписане, Турска се бави сада сама собом и грађанским ратом који јој предстоји, непријатељ србског народа, исламски свештеник из Новог Пазара, неки Зукорлић, чија ми је шира фамилија остала у сећању, док сам био криминалистички инспектор, по кријумчарењу оружја, који је пореклом, врло вероватно, Србин, прети демонстрацијама иако ни сам не верује у  могућност онога што би желео, Немачка се ућутала, продаје 7,5% својих (државних) акција у «Дајмлер Бенцу»-Сектор авијације, државне обвезнице Немачке се мање траже, она не може да држи вештачки низак курс швајцарског франка у односу на већ оронулу валуту Европске Уније-Евро, а хтела је да тако казни Швајцарску због поштеног извештаја Швајцарца у везу криминала Шиптара над Србима.... швајцарски франак се враћа на узлазну позицију а Евро иде ка месту где ће и нестати...
Енглеска ћути, гледа шта јој се догађа са колонијом- Аустралијом.....
Русија и Кина се моле за оздрављење Америке како би имали са ким да тргују. Обе скупљају безвредни шарени папир - доларе, који ће им служити за успомену, као Србима динари из времена банкарског "експерта" С. Милошевића!

Ово време ТУТЊАВЕ пред довођење Србије у ред је све оно што ће се збити да би се Србија припремила за време после септембра 2011.г. врема када неће моћи да се одбрани од молби  да помаже другима, од захтева да одобри насељавање странаца у Србији, када ће се видети све оно што су у последњих 2000 година Египћани, сада у лику Италијана, Грка, Француза, преко Дојчера, преко својих тајних организација и Католичке цркве прикривали.....

Просто је - паника, договори, смишљање нових превара и лажи, шта учинити да се спречи оно што ће им се десити:

Папа позвао Медведева да као онај који ће најлакше измолити опроштај од Срба, да дође у Рим код Папе на договор и инструкције!
Димитрије сине Митре(код Срба у песми која овако почиње, има  интересантан наставак који ја из поштовања функције  председника највеће србске државе-Расије, нећу да искористим, а тако је згодна за настали тренутак) отишао, ма не отишао-отрчао, а одмах се почео спремати наш брат Владимир Путин да са својим нотесом понуда дође у Србију!

Нотес брата Путин  Владимира:

-Помоћ у чему буде требало, осим у храни, јер је Русија у шкрипцу са храном;
-Помоћ у преговорима око Косова, да оно остане у саставу Србије у неком облику аутономије;
-Да измоли од Срба дозволу да се СПЦ црква измири са Ватиканом, као да је СПЦ једина православна црква, тако што ће се изградити Храм измирења у Нишу;
-Помоћ на војном плану;
-Помоћ на енергетском плану;
-Молба да србски народ опет опрости својим убицама, и њему нашем брату Владимиру, који је мудро ћутао и Србију држао као улог у партији покера са Америком, коју сада губе и Русија и Америка.

Зашто и како овакав заокрет:
Садашњи Папа Рацингер је Србин. Био у пионирској Хитлеровој организацији устројеној по нацистичким правилима. Рац-Срб, Рацингер то је израз за Србина-Раца, као код нас Швабов, Швабекања, Русина, Италијанчина, Бугарчина, Румунчина, Маџарчина, Туркешања, или неки други назив када се кроз исти хоће исказати нека антипатија ка некоме или нечему.

Он (Папа) осећа, он види да му се планови на необјашњив начин руше, његов друг Патријарх СПЦ Иринеј, ништа не може да учини иако би му Борис Тадић био од помоћи.... зове Медведева и Путина, као старију браћу да уразуми млађу, а не знају ни Рацингер, ни Медведев, ни Путин, ни Тадић, да се та ствар, та догађања око њиховог губитка рата приводи крају кроз губитак већег броја малих битака, и наравно не сећају се да би им једини спас могао доћи ако се одрекну, у целини, планова које су ка Србима спроводили, ако признају грешку, покају се и сачекају помиловање. 
Овако: Они то не могу, па иду како је зацртано.

У сваком човеку се налази Божија честица доброте-ови о којем говоримо из њима знаних разлога одрекли су се Живог Бога, пробају и Србе да поново преведу жедне преко воде, али....
«Организам (честица Божија у човеку-ДНК) је схватио да нема више повлачења, да нема сврхе победити и живети овако како им се сада сугерише-овим који притискају Србе-неки више не могу да издрже, хоће купање пред одлазак, па неки причају, неки пишу, неки откривају скривено у тајне, неки схватају да се при поласку пред Судију води само душа.... то је узрок овог покушаја, који није сасвим јасан, који ће бити двосмислен како би се они поново могли вратити ка свом команданту, који није Живи Бог!»

Биће у наредних 7 месеци многих потврда ове моје  мисли, јер «Организам више не може да издржи борбу против Божије честице у себи, која је исцртана кроз ДНК сваког живог бића», а они који се против Те Честице никада нису ни борили, побеђују! Са лакоћом, јер је то и раније био њихов начин живота, начин несупротстављања Богу - који је, чинило се, губитнички, а није јер је овај губитак уствари  велики Добитак!

Ето, због тога, изненадни долазак нашег брата Владимира, све са нотесом исписаним по налогу Папе.... може Владимир доћи у Београд, може се он договарати са онима из Србије који су се и непосредно договарали са Папом, али ништа не могу да учине, може он обећавати њима, и они њему, све што хоће... али то нема значаја, тргују туђим, отетим и украденим.

Он, Путин, можда би се могао измолити за неко мање зло од оног које би му могло бити  намењено, ако би ка Србима и Србији кренуо поштено... чекамо да видимо да ли ће, а ово што им је одређено иде. Хвала Богу, Живом Богу који понеким Србима услишава молбе. Амин!

(Напомена:
Захваљујем мом познанику што је имао стрпљења да ми објасни оно што сам га питао у вези ових изненадних путовања у Рим, па у Београд-што ми је рекао то вам свима стављам на располагање.)

Др Драгољуб Татомировић     Постављено 19.02.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta