Nostradamusova pročanstva za period posle 2005.g.


-Нострадамусова пророчанства-


-Догађања после смрти Антихриста, 2005.г. - 
по истеку финала од  27 година његове владавине-


(II  под LXXXVI)
«Гутаће бродове морски вири,
Јадраном ће зрак и земљу протрести,
Египат пад, Ислам се шири,
па и у Хераулт волео би сести.»
Ислам ће се проширити када падне Египат, а то значи када буде уклоњен садашњи египатски председник Хосни Мубарак. У то време се може очекивати снажан земљотрес на Јадранском мору. Биће то година у којој ће Америка и Британија, увучене у живи персијски пустињски песак, прибећи употреби нуклеарног тактичког оружја или хемијског оружја. Пробаће оне да за собом повуку што више држава и народа. У исто време ће европски Арапи, који се сада зову Французима, Италијанима, Германима  и др.,  имати великих проблема изазваних економском ситуацијом  коју ће за њих Америка посебно да приреди, што ће условити распад Европске Уније.


(X  под  LXVI)
«Ти из Лондона  амерички краљу,
засуће те ледом разјарени Шкоти.
Судбину Антихрист припрема даљу,
и све ће гурнути ка ратној страхоти.»
Пут без повратка за Британију и Америку у походу на Ирак и даље на арпске земље. Оне се не могу и неће зауставити, оне неће послушати било кога до свог врховног команданта,  Антихриста, којем верно служе.

(V  под  LXVI)
«На четрдесет осам степени
огромна суша при крају рата,
куване рибе, а море се пени.
Берн је с Бигором спаљен из мрака.»
Крај рата је крај рата Добра против Зла, у којем Добро симболично побеђује Зло, смрћу римског Папе Јована Павла Другог у току припрема или на самом путу у изнуђену посету Србији. Берн се налази на 48. степену, а остало је врло јасно.
Даље-клик на:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/blog-post_1796.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta