Nostradamusova prorčanstva za period 2005.g.-kraj finala njegove vladavine



Смрт Антихриста, 2005.г. крај финала 
од 27 година његове владавине


(II  под  XCVII)
«Прилаза, Папо, мораш се чувати
граду што се на две реке пружа,
близу тог места крв ћеш бљувати,
тек када буде процвала ружа.»
Овај стих говори о Београду, мају месецу када цветају руже и о томе да неће одустати Папа од покушаја да освоји и Србију, једину државу света у којој није добро дошао, пробаће па ће умрети у том покушају, како би се на најбољи начин показало да је умро побеђен на непобеђеној земљи која је, једина на Земљи, у свом грбу истакла да је њен цар сам Исус Христ.


(III  под  LXX)
«Британију целу са Енглеском скупа
поплава ће скоро сасвим потопити.
Аузонски на њих већ ступа,
Против њега ће пакт они склопити.»
Ова земља-силеџија платиће на суду Онога на кога нико не може да утиче, јер за њу закони овоземаљски не постоје. И ускоро ће то бити, одмах по одласку овог Папе коме 2005.г. истиче последња од 27 година владања.


(VIII под  XXVII)
«Антихрист ће у рату пунити гробље
двадесетседам година биће пун беса врела,
неверници мртви, отето робље,
потоци крви, град, крвава тела.»
Ове године се навршава 27.г. од устоличења овог Папе, Јована Павла Другог. Од 1978. до 2005. г. Ово је други део финала од 27 година. И оба дела су се окончала у Србији. Она је полигон борбе добра и зла! Она је катализатор добра и зла! Добро ће победити! Србија ће победити, а потом ће она победити и саму себе, кроз катарзу њених одме-тнутих синова и кћери који су за Бога одабрали Новац! Али, неће се сви вратити и неће се свима пружати таква могућност. Многи су на путу у неповрат. И за њима не треба жалити нити их по сваку цену спасавати – да се не мешамо у Божије одлуке!
Даље-клик на:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/blog-post_4912.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta