Nostradamusova proročanstva tumačenje dr Dragoljuba Tatomirovića



Јануар, 2005.г., 
Анализа Др Драгољуба Татомировића
Доктора права-криминолога и теозофа


Постављено на сајт 12.11.2010.г.


Нострадамусова пророчанства


-уводна реч др Драгољуба Татомировића-

Нострадамусова пророчанства су из непознатих разлога писана без редоследа догађања по времену и простору, те се из њих не може закључити след догађања нити основни узроци и циљеви тих догађања.
Говори се да је сам аутор то тако написао да би прикрио њему познат ток догађаја и избегао нека понашања људи која би нанела већу штету и од самих догађања.

Наша, српска,  пророчанства су прецизнија, одређенија, али су и она под сумњом на фалсификат или намерно изостављање неких делова (Креманско пророчанство, Пророчанство Деда Милоја и многа друга, мање позната).


Нострадамусова пророчанства садрже низ потврђених догађаја и ја сам хтео да на основу постављеног костура основне хипотезе о сталној борби добра и зла, истакнем оне стихове који се односе на време садашње или блиско будуће.


Све ћу подредити основној хипотетичкој поставци догађања, и то:


1. Догађања од времена када је Антихрист сео на  
    пре
сто са кога је владао Земљом;

 2. Догађања на самом крају Антихристовог доба;
3. Смрт Антихриста;
4. Догађања по смрти Антихриста;
5. Где је ту Србија?
6. Резиме


Ово је уједно и садржај објашњења које дајем.

Даље-клик на: 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/1917-1944.html


  Др Драгољуб Татомировић
  доктор права - теозоф

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta