Nostradamusova proročanstva za period 1917-1944.г.Др Драгољуб Татомировић,
доктор права-криминолог и теозоф


/Анализа извршена у
Јануару 2005. године/


На сајт постављено 12.11.2010.г.


1. Догађања у времену 1917-1944.г.  и она у периоду 1978-2005.г. која означавају почетак и крај великог Антихристовог финала, оба од по 27 година


Почетак Финала Антихристове владавине 
1917.1944.г.:(VIII катрен под  LXXVII, Нострадамусовог пророчанства)
«Антихрист ће у рату пунити гробље
двадесетседам година биће пун беса врела,
неверници мртви, отето робље,
потоци крви, град, крвава тела,»
Овај стих говори о почетку и крају великог Антихристовог финала  и то оба од по 27 година. Први од 1917 - 1944. и други од 1978 - 2005.г. када се навршава последња од 27 година владавине садашњег Папе Јована Павла Другог, који ће умрети, или ће се његова смрт огласити, у току путовања у Србију или планирања тог пута, једину земљу која ге не жели! То ће се догодити у другој половини маја 2005. г.


(IX под XVII)
«Гори од Нерона биће цар трећи,
и он неће руке крвљу да масти,
и даће поново да се подигну пећи,
мртав је век златни, а нови краљ на власти.»
Цар трећи је вођа немачког Трећег Рајха, Адолф Хитлер, који је у  логорима организовао спаљивање и гушење  милиона људи, у намери успостављања Новог Светског Поретка.

(II  под XCI)
«У земљи излазећег сунца биће велика ватра.
Бука и светлост на северу уз хуку.
У кругу смрт све живо сатра.
Глад, јауци и крици уз огњену буку.»
Американци на крају Другог Светског рата бацили атомске бомбе на Јапан, које су произвеле страшне и несагледиве последице, чиме су јасно показали да су се приклонили Антихристу.


(I  под XLII)
«Десетог априла готскога доба
упалиће опет препредњаци
угашен огањ, вражија ће моба
Муцавца тражити где су остаци.»
Хрватске усташе, под заштитом Хитлерове Немачке и уз благослов римског Папе, напале Србе 10.4.1941.г.

(VI под XLIX)
« Од Мамера и Дунава посвуда
уздизаће се папинска снага,
носиће криви крст и оружје туда,
пуно злата биће, робља и блага.»
Хитлерова нацистичка ратна машина уз благослов и у савезу са римским Папом, злочинима је успостављала Нови Светски Поредак у Другом Светском рату.
А Србија је на путу сваког пројекта Новог светског Поретка.

(VI  под  LVII )
«А онај што је цар и краљ по крвном праву,
уз владу ће једног црвеног дићи,
и подсвуд ће црвени ширити страву,
а потом ће до круне свете стићи.»
Југословенски краљ Петар Други, по завршетку Другог Светског рата, у Лондону одрекао се краљевске круне, признао комунистичког вођу југословенских партизана Јосипа Броза Тита, који му је потом одузео држављанство, сву имовину коју је требао да наследи и забранио му повратак у земљу. Тито је после своје смрти од стране Римокатоличке цркве проглашен за Светог Јосипа Радника, чији је дан Међународни празник рада –1. Мај!

(VIII   под  LXXVIII)
«А онај што језиком својим вешто барата
пљачкаће свете црквене олтаре
и он ће јереси отворити врата,
палиће неверни тада цркве старе.» 
Социјалистичка револуција у Русији 1917.г. као почетак првог дела владавине Антихриста, која је трајала  до 1944.г., која је силом уводила атеизам а цркве и црквене објекте рушила или их користила за намене које су имале за циљ да те објекте осрамоте.

(VIII под LXXX)
«Крв недужних ће потоком лити,
црвени ће злу свом дати маха,
слике светаца с ватром ће палити,
и сви ће ћутати неми од страха.»  
Насилне социјалистичке револуције у источноевропским земљама са увођењем атеизма. Ова револуција је била погубна по Србију јер се поделе настале по окончању Другог Светског рата још увек осећају и у целости су одлучујуће утицала на стварање издајничког менталитета код великог броја Срба по крви, који се никако не могу сматрати Србима, јер су за свог Бога признали  Новац!
Даље-клик на:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/1978-2005.html


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta