Panika Vavilonaca!


Паника Вавилонаца!
-Остали без идеја и средстава за уцене-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.com/2018/08/vavilon.html


Свет се тресе и љуља, пада Турска, Кина, Русија и сви топови су усмерени на Немачку која се назвала ЕУ, Америка ведри и облачи, све је темпирано по плану Вавилонаца, да се распад монетарног система догоди 9.9.2018.г. и изазове АПОКАЛИПСУ!  Свет је у страху, а Вавилонци су у паници јер више не владају ситуацијом.

Излаз, наравно постоји!

Пре 7,5 година, иако без икаквог дара пророштва или видовњаштва, коришћењем уобичајене људске логике и Методике за истраживање безбедносних појава коју сам модификовао за потребе ширег опсега мојих интересовања и закључака, које износим на мојим блоговима и сајту, догодила се ПОТВРДА свих тада изречених закључака у наслову Златна валута кукуруз  постављеног на  блог 20.3.2011.г.

У њима је кључ спаса од вавилонског резултата који љуља цео свет!


Овде у Србији, у Русији и у целом свету су различити „експерти“ које је прегазило време, са знањем које је и довело до оваквог стања економије у целом свет, тек сада износе оно што сам ја као лаик изнео пре 7,5 година.

У Србији су експерти типа Драгаш, Бајец, Бакарец, Дачић, Вучић, Мали, а у Русији разни Путини, Медведеви, Дугини, Глазјеви, или њима слични, ушли у јавност у домену политике, па се нуде за спасиоце, са својим решењима … сада се опет помиње злато као спас… ево извлачим у целости свој наслов од пре 7,5 година и стављам га на увид и/или критику свих, уз напомену да је планирана АПОКАЛИПСА за 9.9.20128.г. одложена до даљњег, како би се сви погледали међусобно и сваки од криваца и у огледалу,  па се окренули нечем нормалном и једноставном, као што чини мој друг Трамп у Америци, због чега га подржавам и штитим да му нико ништа не може, како би се спасли:

За успаничене Вавилонце и све моје читаоце:

Погледајте наслов од пре 7,5 година, можда вам буде јаснији пут којим треба ићи. Без бриге, свет се неће урушити, али ће се на наше очи и уз наше учешће променити!




Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Поново постављено на увид 24.8.7527/2018.г. у 13,05.г.
______________________________

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta