Despot, Pan ili Ban!?



Деспот, Пан или Бан!?
-Србски патент за плетење Змијског легла-

Повод: 
Убиство београдског адвоката Д. Огњановића, 28.7.2018.г. 
у Новом Београду

Веза:
Сценарији за довођење Србије у ред из 2010.г.


„Политичари-они су ангажовани радници бизниса!“

Борис Березовски, транзициони руски богаташ, 28.7.2018.г. на КМ.РУ

Последњи србски деспот из лозе која је војском бранила државу Србију, пре петовековне турске окупације, био је син кнеза Лазара и његове жене Милице, Стефан Лазаревић-Високи.

После њега долази скоро пет векова турске окупације, власт у Србији су вршиле наметнуте квази династије Карађорђевићи, пореклом од албанских Климента и Обреновићи по линији тајних међународних организација, потом по окончању Другог Светскога рата 35 година влада Јосип Броз Тито којег су на власт у Југославији, значи и у Србији, довели Енглези и Руси-заправо је у Београд дошао бродом из Русије. Није са сигурношћу позната његова националност, али је сигурно да никако није био Србин.

После Јосипа власт у Србији и остатку некадашње Титове Југославије је вршио амерички изабраник Милошевић, који се нешто био заборавио па није вршио како треба своје уговорне обавезе (Аутор непосредно чуо од тадашњег функционера ЦИЕ за Балкан, са којим сам преговарао око стручне обуке спољашњег физичког обезбеђења америчке амбасаде у Београду, у пролеће 1995.г.), што је искоришћено као повод да Србија буде страшно бомбардована 77 дана на начин који је Србима омогућио нестанака у уранијумском геноциду, а после 2000.г. су на власти они који су третирани као нужне привремене замене, све док велике силе траже неког новог Јосипа Броза Тита…

У Србији је амерички изабраник Слободан Милошевић испробао у пракси Патент за свијање Змијских легала, заправо криминалних организација способних да државу уведу у тотални нестанак, кроз крах економије, нестанак становништва и у крајњем кроз насилно увођење Срба у међусобни Грађански рат који ће предводити међусобно свијена Змијска гнезда. Милошевићев патент је унапређиван свих ових протеклих 18 година, Змијска гнезда се деле, почиње борба за терен, капитал и власт!

Ја сам 2000.г. у фебруару месецу, као докторску тезу-тему на америчком „Тринити“ универзитету одабрао тада интересантни назив тезе  који је надлежна комисија прихватила, њен назив је: „Злоупотреба државних органа у СР Југославији, ради очувања правне и политичке контроле у земљи“.

Одбрана тезе је штампана као роман „Хеклером бушим повољно“ и на моје велико ауторско, не и грађанско, задовољство, та докторска дисертација, иако врло нетипична, у целости се потврдила, те се она  може сматрати Методиком разјашњавања начина свијања Змијских легала злоупотребом државне власти у Србији у периоду од Јосипа Броза Тита до данас.

Примењени Милошевићев патент за свијање Змијских легала је дао пројектовани резултат, преузиман је од страних држава,  Бугарске, Румуније, Русије и Украјине. Ни они не могу да расплету или исеку своја Змијска легла.

Ризичан је веома добро плаћен посао чувара тајни оних који имају много новца.

На челу мафијашке организације налази се Дон-деспот те организације, који злоупотребом свог положаја остварује велику новчану зараду, али тако стиче и много непријатеља, па су они први себе обезбеђивали телохранитељима..

Када су председници држава и други високи државни функционери почели да бивају обезбеђивани телохранитељима, било је то обелодањивање да су своје деловање поистоветили са деловањем мафијашког дона!

Председник Србије је до 1974.г. био без телохранитеља, тај посао је до тада обављао његов возач, и председник се кретао често сам и сам се возио у својем или државном возилу. Те, 1974.г. је из полицијске јединице у којој сам радио тражен неко ко би хтео да буде „Пратилац“ друга председника – нико од нас 120 то није хтео, нико није хтео да носи нечију ташну, па је старешина одредио Сенту Миленковића, доброг полицајца и џудисту, он није имао куд, постао је први телохранитељ у Србији, да би касније када је на власт дошао деспот Милошевић, тај Сента био на челу Јединице за обезбеђење председника Србије, која је бројала 1500 људи.

Сваки мафијашки дон брине о својој безбедности, непрестано проверава лојалност телохранитеља, контролише их и поткупљује различитим привилегијама, јер је његова глава у рукама његовог телохранитеља.

Телохранитељи желе место и функцију онога којег обезбеђују, скупљају информације по основу којих у једном тренутку узађу пред дона и траже унапређење, или се повуку са тог посла и почну се бавити бизнисом, а када довољно ојачају онда за своје потребе ангажују политичаре као своје ангажоване раднике, по рецепту руског тајкуна Березовског, или уђу у неку политичку организацију која их гура на високе политичке функције, или пак и сами оснују политичку странку са намером да постну они које су некада чували.

Руски председник Путин је носио ташну градоначелника Лењинграда Собчака…. И ето га сада њему носе ташне, председник владе Бугарске је бивши телохранитељ председника Бугарске, а сам председник је пилот војног МИГ-29!

Убијени адвокат Д. Огњановић је био чувар тајни политичара и бизнисмена, као и криминалаца које је бранио као правник. Чувари тајни се скоро непрестано крећу ивицом жилета да поред чувара тајни постану и корисници тих тајни – када власник тајни то дозна он се са чуварем тајни обрачуна на свој начин.

Патент који је у Србији испробао С. Милошевић у Украјини користи власт коју предводи тамошњи бизнисмен Петар Порошенко.

У циљу одржавања правне и политичке контроле у Украјини, основали су неколико добровољачких батаљона, неке и од самих затвореника или од криминалаца, које када су наоружани имају као оне који желе део колача власти-попуштају им, да би одложили грађански рат или преузимање власти, те је тамошњи такав батаљон „Азов“ успео да добије привилегију да своја морална начела и идеологију спроводи кроз обуку деце, ђака и студената широм мреже својих кампова по Украјини, чиме стварају инфраструктур за освајање власти у Украјини. По рецепту партизана Југославије из 1944.г

Пандам украјинским паравојним јединицама у рангу батаљона у Србији су навијачке групе организоване на начин сличан организацији паравојске, они се баве и одређеним бизнисима, ојачавају и тада (сада) не желе да слушају оне који су их створили већ се окрећу против њих како би заузели њихове позиције. После тога стварају политичке странке или  преузимају друга лица да за њих раде из својства политичара неке друге политичке странке.

Моја докторска дисертација-роман „Хеклером бушим повољно“ разјаснила је у целости технологију стварања криминалних организација, Змијских легала, и указала на нечин губљења контроле над њима.

Дата је прогноза збивања, све се остварују и управо сви ми сада чекамо да се створене криминалне организације као Змијска легла самораспусте.
Али, то се неће догодити-све се креће по утврђенпј матрици, они желе положај оних за које су до сада радили и они ће то остварити својим методима, уз ангажовање оних који за новац пружају услуге које им затребају. 

Читаоци мог сајта Златниблетен.Срб http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=271 од 4.8.2018.г. од 21,00 час могу да  да прочитају роман „Хеклером бушим повољно“ у србској и енглеској језичкој верзији, како не би било дилеме шта нас све ускоро очекује.

Створена Змијска легла се шире, размножавају се, захватају све већи број људи и све већу територију.

Расплитање  Змијских легала више није могуће, а сечење нема ко да изведе!

Многи политичари су већ постали ангажовани радници бизниса или су и сами постали бизнисмени, па са политичких позиција штите своје и туђе бизнисе, чиме се Змијско легло доводи до пуцања.

По правилима која се примењују у ширењу бизниса и његовој заштити, прети нам блиска опасност од отвореног сукоба таквих бизнис-политичких група, који ће бити приказани у светлу да је потребно да се грађани умешају и стану на страну једних од многих бизнисмена, могуће је ангажовање војске и полиције, мобилизација у те јединице, после чега нам следи урушавање државе и управна и свака друга окупација, јер се неће дозволити грађански рат у срцу Европе.

По мом мишљењу сада је касно за било какве радикалне мере државних органа, првенствено због мањка њиховог ауторитета међу грађанима али и немогућности да ти и такви државни органи поступају само по законима! Из различитих, њима и нама, познатих разлога.

Држава чији грађани сматрају да није штета да она пропадне, неће бити брањена од стране тих грађана, и она ће сигурно пропасти!

У припреми мера за држање под контролом највећих проблематичних бизнис група, као и такозваних навијача спортских клубова, скачу улози у новцу, привилегијама и главама!

„Ко сме тај и може!“- Војвода Живојин Мишић.

Криминал се не исплати. Ни у једној варијанти. Није ово новост, него су то многи заборавили док су гледали како се свијају Змијска легла, којим сада нико не сме да се примакне.

Наш енергични председник каже да се у Србији одвија сукоб, оружани, два наркокартела, свакако је један вишак, један ће да победи….  он се о њима детаљније не изјашњава, мада је више пута показао неуобичајене симпатије за групе навијача које у последње време све чешће показују своју моћ, а то се тумачи на многе начине.
Штета! Због  Србије и њега лично.
__________________________

Прилог уз постављен роман „Хеклером бушим повољно“ на сајт Златнибилтен.СРБ http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=271
______________________________

3.1.2001.г. у Београду

Од како је ова књига написан прошло је скоро три године (сада је то целих 17 година)-много смо видели и доживели, чак и промену режима старог 56 година. Све се мења осим чувара режима. Оног социјалистичког и овог друкчијег. Чувари су остали исти. Променили су капе, униформе и називе, а у глави имају исто – обавезу да чувају режим, посебно од истине о њему.

Ти, исти, чувари су ову књигу оценили неподобном под другом Милошевићем и под господином Коштуницом.
 У међувремену је преминуо и други човек којем је ова књига посвећена.

Ово је једини домаћи роман који је до сада имао част и оцену пирата да га треба штампати као пиратско издање – и књига се могла купити на Булевару револуције у Београду!

Књигом „Полиција и ми“ и овим романом одбранио сам докторску дисертацију под називом: „Злоупотреба државних органа СР Југославије, у циљу очувања правне и политичке контроле у земљи.“
Наравно, у Америци.

Овде је 10 (сада 28) тужних и криминалних година-оно о чему Срби не желе да причају нити да размишљају, посебно Срби на власти. Али то је ту, стално, без изгледа да нестане у догледно време и трајаће бар док се не промене и чувари режима, а они овде најбоље успевају.

У њој није само оно што је било – она садржи и оно што ће бити, из уста оних који се већ пребацују из старог у нови табор са намером да наставе оно што су чинили. А нас се то тиче. Јер, они су потребни и новој власти!

У Београду, 3.1.2001.г.
Др Драгољуб Татомировић, криминалиста
__________________________

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
заставник Организације Команда-540

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta