Majmunarnik Srbija!



Мајмунарник Србија!
-Банана као оружје-

„У Рукама Мандушића Вука, свака пушка биће убојита!“
-Стих из народне песме-

Веза: http://komanda-540.blogspot.com/2018/06/procentijana-drzava-srba.html

Данашњи Мандушић Вук је Енглеска, са својом моћном колонијом Америком. Ова енглеска колонија под паском држи све државе и народе света, преко надзора финансијских токова, пријема у своје банкарске депозите свих сумњивих количина новца које се у сваком тренутку могу одузети баш из тог разлога због којег се тамо и депонују-због непоседовања докумената о легалности порекла.

Наравно, и сва опојна дрога је под контролом ове две државе, јер су оне истовремено и велики потрошачи исте, те је и за разумети и изазивање и вођење ратова у циљу успостављања контроле над територијама на којима се производи опојна дрога, односно ради контроле коридора којим се она доставља до крајњих потрошача.

Само полиције састављене од потпуних аматера и аутсајдера може и да помисли да у свету постоји ма иоле значајнија група или појединац-организатор кријумчарења опојне дроге, а да није под америчком контролом.
Од Кине, преко Сирије, Авганистана, Турске, Македоније и Албаније…. Све је под контролом и у поступцима који подразумевају обавезу свих учесника да поштују хијерархију и све предвиђене процедуре.

Пред разбијање Југославије, године 1988.г. у Приштини је Служба Јавне безбедности Србије и Косова и Метохије, открила прву праву лабораторију за прерађивање сировог опијума у опијум који се тада називао и хероином, јер се поступком са употребом хемикалија добијао врло добар прашкасти опијум који је пролазио под именом хероин.

Лабораторија је била примитивна али је користила укупно 46 поступака од првог потапања сировог опијума у воду и киселине до сушења и млевења у ситан прах. Лаборанти су били један аутолимар и један аутомеханичар, све поступке су знали напамет…..и наравно и та пробна поставка Лабораторије је надгледана од сарадника америчких тајних служби Даута Кадриовског – све смо их скупили, осим њега, којем је надлежна полиција из Македоније по одобрењу Савезне полиције, издала пасош на лажно име и он нам је од тада био недоступан. Није ми познат садашњу његов статус код полиција у Србији, али мислим да са њим немају контакт јер су свих ових година јурили нас неколико који су учествовали у тој полицијској акцији, тражећи рецептуре, а оне су остале у згради Републичког СУП Србије и изгореле у НАТО бомбардовању 1999.г.

Све после тога, од доласка на власт Слободана Милошевића са његовим министром-аматером, Радмилом Богдановићем, до ових садашњих, Дачића, Стефановића и оног пре њих који је настрадао у чудној саобраћајној несрећи, било је под вишеструком међународно контролом.
Покушају осамостаљивања су дозвољавани само ради лакшег надзора од оних који иначе све и надзиру, стварање америчке базе „Бондстил“ у Урошевцу са полетно-слетним пистама за мање авионе, све је учинило лакшим…. 

А када се то уходало, када су апетити моћних људи са Балкана порасли, онда су ка Србији кретале и количине што хероина, што кокаина од више тона. Једно време је у околини Бујановца држан лагер хероина од пет тона, за који су јако биле заинтересоване извесне србијанске полиције, превасходно како би елиминисале једна другу, или како би се дознале слабе тачке које ту базу могу угрозити.

Посебно интересовање је показивано за ступање у контакт са Руководиоцем Америчког Транзитног хероинског центра у Истанбулу, који је у Србији издржао две казне од по 10 година затвора, којем је гарант за послове требао да буде неко од некадашњих полицајаца Србије. Није се у томе успело, па се Србија и данас снабдева из друге руке, преко Косова или Црне Горе!

Више година се у Србији суди групи кријумчара кокаина, познатој као „Шарићева група“ и ту се у везу доводе многа значајна лица. То суђење је заправо било постављање  кљуса за обарање сваке  србијанске власти у тренутку када то контролорима транспорта све дроге у свету буде одговарало.

Кријумчар Миша Банана је незнано како напустио Србију и њему је се судило у одсуству за умешаност у кријумчарење 7,5 тона кокаина, заправо њима се судило за намеру јер тај кокаин није довежен у Србију.
Миша Банана је Србију претворио у својеврсни Мајмунарник!

Био је друг и пријатељ са  министром полиција, са високим званичницима полиција Србије, око којих су Американци од раније већ инсталирали своје поуздане људе, а ови око којих су инсталирани да би им  се додворили, или за нешто одужили, дали им функције специјалних саветника за безбедност или државних секретара.

У Мајмунарнику сваке врсте ред се заводи бананама. И – Мишом Бананом, чије довођење у Србију се очекује ових дана. Њиме ће се започети са увођењем реда у Србији! 

Наравно, Срби  нису баш толико наивни па да помисле како ће са тим алатом, Мишом Бананом, прво разговарати србијански полицајци-неће у Београду већ дуже време као и на тлу саме Америке ради Одељење ФБИ!

Страх бљује из тела и очију оних које чувају у Србији као посебне драгоцености

Да,  ми смо то заслужили!

Ратовали смо са АУ Монархијом јер нисмо дозволили да се мешају у истрагу око убиства Престолонаследника Фердинанда, и то смо платили са 50% радно, војно и полно способног становништва од чега се никада нисмо ни опоравили.

Банана стиже!

Браво за другове Енглезе и Американце, који банану користе као најопаснију сабљу! Једним ударцем на Дачића, Вучића, на оног који је власник вентила за руски гас на маџарско-србској граници! На саму Русију и неке много важне људе у вези руског гаса…

Ми који насељавамо Мајмунарник Србију, све ово и заслужујемо-ми смо сагласни да нас предводе они који се могу побити бананама!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф


Постављено 27.6.7527/2018.г. у 17,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta