Dolazi naše vreme!


Долази наше време!

-Сада прст на чело-


Мој наслов "Уклањање моћних помоћу слабости" од 11.7.2012.г. је у целости дочекао време за своју примену-садашња власт од одметнутих радикала није успела у било чему од онога што смо ми очекивали, а они обећавали. Њихово време је на измаку!
Сада морамо друкчије-мој поредлог је као у овом тексту.

Понављам тај наслов после шест година.

Он је и даље у првом издању на 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/07/uklanjanje-mocnih-pomocu-slabosti.html

Србија Дагољуб Татомировић

Заставник Команде-540,
Организације за ненасилно
преузимање власти у Србији,
основане 2013.г.

_______________________________


Уклањање моћних помоћу слабости


-Шта Србија треба да примени-


«Уклањање силе помоћу снажног (народа) доводи до слабљења (државе и народа), уклањање силе помоћу слабости (слабог народа) доводи до јачања (државе и народа).»

«Ако је држава богата, а њом управљају као да је сиромашна - то се зове удвостручавати богатство, а двоструко богата држава је снажна.

Ако је држава сиромашна, а њом управљају као да је богата – то се зове удвостручавати сиромаштво, а двоструко сиромашна држава је слаба».
(Шан Јан – Књига Владара области Шан - Гунсун Јан, кинески државник и реформатор,  (398-338.г. пре Христа  4. Одељак, страна 64 «Уклањање моћних».

Земљорадња, трговина и управљање су основне функције државе - оне рађају шест паразита који наносе штету држави и украјњем таква држава пропада.

Ти паразити су:

  1. Жеља да се безбрижно живи под старост;
  2. Непромишљено трошење жита;
  3. Склоност ка лепој одећи и укусном јелу;
  4. Жеља за раскоши;
  5. Занемаривање својих обавеза;
  6. Грамзивост.»
Кинески државник Гунсун Јан пре више од 2.300 година као да је видео данашњу Србију – свако од нас може видети какави паразити су је напали, шта треба учинити да би се спасили.

«Ко сме, тај и може!» Војвода Живојин Мишић.

Србија мора смети, Србија мора победити своје непријатеље коришћењем њихових слабости, јер нам је народ слаб, а победом над напријатељем у стању у којем се налазимо, ојачаћемо нашу државу кроз ојачавање духа народа којем ће с вратити вера да је будућност лепша и извеснија, да је непотребно плашити се од свега и свакога....

Србија је пољопривредна држава са искусним и вредним сељацима којим се од 1944.г. до данас, убија воља за рад, убија им се нада у боље, због непостојања било какве пристојне зараде – што је довело де предаје неколико милиона војника – сељака, који више не желе да се боре!
Сељаци више нису спремни, и не треба да буду, да на својој муци одржавају умишљеност државе Србије као високоиндустријске, компјутерске и високо технолошке држава, у којима смо само осредњи, а на рачун онога где смо у самом врху.

Ми треба да се вратимо основним државним функцијама државе - пољопривреди, трговини пољопривредним производима и управљањем приходима који се тиме стичу.
Остало ће долазити само по себи, простом чињеницом да је држава снажна, да има довољно хране, да вишкове хране размењује за производе које нема интерес да их сама прави, односно да у складу са својим потребама унапређује Србију и у сваком другом погледу – и високим технологијама које би доносиле корист, а не само да се о томе прича, као што се од 1944-2000.г. причало како смо успели да се убацимо у средње развијене индустријске државе, без да се каже по коју цену је то учињено и како је тиме држава ослабљена и спремна на распарчавање, окружена непријатељима које више силом не можемо победити.
А победити морамо!
Значи, морамо основне државне функције уредити тако да држава јача.

Главна министарства државе су Министарство пољопри-вреде и Министарство трговине, али се за њих не отимају страначки прваци – сви хоће министарства силе, државног апарата, бирократије, аждаје која се не може нахранити јер се саморепродукује и непрекидно има потребе за набавком високотехнолошких производа за које дајемо све што имамо, да би у последњих 12 година за набавку онога што државној аждаји треба продавали и «старо жито» - наше стратешке фабрике које су нас чиниле независном-паразит под 2 кинеског државника којег сам цитирао.
Могуће је за кратко време успоставити функцију ове три основне државне делатности.

У садашњем стању Србије, потребно је одмах предузети следеће:

*Поништити све приватизације које се односе на продају силоса, млинова и пољопривредног државног земљишта, јер су у питању приватизације са ослонцем на криминал;

*
Робне резерве припојити Министарству трговине;

*
Тржишну инспекцију претворити у специјализовану Тржишну полицију са овлашћењима да разјашњава кривична дела, подноси кривичне пријаве и приводи надлежном тужилаштву све оне који су учинили кривично дело везано са нарушавање закона о трговини - исто што класична полиција чини код осталих, класичних, кривичних дела;

*Оформити четири Дирекције-Монопола државе у трговини
-Монопол увоза
-Монопол извоза
-Монополо бартер трговине;-Управа безбедности Робних резерви и информисања у области трговине;

*Оформити државну 
експорт-импорт фирму која би за рачун произвођача преузимала вишкове њихових производа и извозила их, увозила потребне робе за пољопривреду, организовала робну размену, са познатим ценама и познатим делом зараде која иде на име трошкова Министраства трговине, односно који иде у буџет државе.

-Мора се успоставити однос зарада: 1/3 произвођачима на име трошкова производње; 1/3 на име трошкова Министарства трговине и буџета државе; 1/3 као зарада произвођачима.

Ово значи да би сваки произвођач увек на име профита добијао 33% од цене по којем је његов производ продат-преузет, стављен у Робне резрев, поклоњен као хуманитарна помоћ државе, са 33% те цене он намирује своје трошкове и 33% се даје држави за њене потребе.

Ови односи су поштени, јасни и делују подстичуће да се производња увећава, да се постиже све бољи квалитет..... растерећују се градови, навала на школе и факултете које продукују стручњаке за којим нема потребе у Србији се смањује, оживљава село, повећава се наталитет – држава јача!

Србија ојачана производњом хране и трговином по овом обрасцу постаје снажна, она не мора да се бори оружјем против својих непријатеља – она користи оружје које има, она користи храну као најубојитије оружје – она одређује коме ће да продаје храну, њени непријатељи имају новац који се добија од трговине дрогом, продајом нафте и гаса.....промет дроге се смањује - приходи се смањују, промет нафте се смањује - приходи држава које новчано помажу наше непријатеље опада те ће и оне постати наше муштерије – не могу исламске земље јести доларе и нафту – ту их треба приволети на поштен однос, а њихов поштен однос слаби наше непријатеље и ми их побеђујемо без рата!

Америка хоће да Шиптарима направи државу на нашем Косову и Метохији, али она није спремна да их храни! То је слаба тачка њиховог злочиначког плана-заједничког!

Ми треба да ратујемо уређујући Србију као државу која јача продајом хране, ми треба да уместо разних сумњивих валута које се штампају у количинама које су потребне онима који их штампају, да као праву валуту користимо кукуруз. Да кукуруз, месо, пшеницу, воће, поврће, у бартер аранжманима размењујемо за гас, нафту, аутомобиле, успостављајући при том ценовне односе који нама одговарају.

Да се за 1 кг пшенице/кукуруза добије 1 литар дизел горива, за 1 кг свињског меса добије 3 кг дизел горива и тако и све остало испланирати – не бринути се због рушења садашњих ценовних односа – цену хране одређује онај који је има – садашњи ценовни однос храна-нафта је неправедан, непоштен, уцењивачки и то не може да опстане – пашће на колена земље које су се ослониле на приходе од нафте и гаса, уздизаће се оне које ће производити храну!

Наравно,  странка, министар и екипа око министра, који би смео све ово    да реализује, имају при том сјајне прилике да овладају Србијом, на радост народа и самог Бога!

Не предајимо се, скупимо храбрости, смејмо па ћемо и моћи!

Зовимо Помоћника, који никада не издаје, у помоћ и имајмо искрене намере!

Јер, време је почело да нам цури још 1944.г. а од 2000.г. скоро да га више и немамо!


Драгољуб

Постављено 11.7.2012.г. 12,55, а написано у времену од 05-07 ч.

_________________________________________
Снимљено 11.4.2018.г. у 18,59 ч. - УЗБУНА!
-Сви се сјатили на овај наслов, Русија Британија, Америка, 

а права гужва у Сарајеву.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta