Rehabilitacija Srbije


Рехабилитација Србије
-Неминовности-
________________________

За читаоце из Србије:
Корисно је наравно видети и овај прилог-упозорења, које ће у току дана имати још један наставак, па сугеришем да нађете времена да то погледате јер говори о збивањима планираним за Београд и Србију за време од наредних 5-10 дана.
https://www.youtube.com/watch?v=H16PfjTW_-g
Драгољуб, Постављено 4.3.2018.г. у 7,26 ч. 
______________________________________

На дан Светог Саве, 27.1.2017.г. начињен је  пресек стања Србије и орочена њена рехабилитација не рок од две године, до 27.1.2019.г. - једна година је већ протекла, ове године се чини све што је потребно и што је заправо неопходно. 

На питање зашто се не креће, одговарам: немамо ни минимална новчана средства, трагамо за њима и уздамо се још само у Онога који  никада не издаје, који нас је до сада и овакве, сачувао, да ће учинити што је неопходно да их добијемо и потом, будући да је све готово, завршавамо све по кратком поступку, ненасилно и по законима уз подршку доброг, намученог и поштеног дела, који је већи део, србског народа и свих оних који Србију сматрају својом отаџбином.

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 19.2.7526/2018.г. у 14,20 ч.
________________________________________________
Инокосна правно-криминалистичка                                                                   
и графолошка експертска канцеларија                                                    
„БИРО 710“ Београд
Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминалиста

Улица Нехруова 131/28, 11070  Нови Београд, Србија
www.zlatnibilten.blogspot.com;  www.komanda-540.blogspot.com
E-mail:
zlatnibilten@gmail.com;
Тел.: +381  (0)11 3175 371; +381 (0)60 3175 371

Број 1955/2017, Дана 27.01.2017.г. 
Б  е  о  г  р  а  д


Веза:

Рехабилитације привреде и државе Србије –
припреме за период од 27.1.2017.г. до 27.01.2019.г.


Основа плана оперативних делатности:

*Агро-план
из 2012.г. аутора Др Драгољуба Татомировића и документа сачињена после тога у вези детаљнијих објашњења.


Држава Србија у садашњим границама је у целости поделила судбину стања привреда у Европи и свету, уз напомену да је она у великом заостатку услед грубе примене прецизних и раније планираних војних, привредних и финансијских мера, које су имале за циљ да се Србија доведе у стање беспомоћности и банкрота на свим пољима.

Такво вођења привреде Србије и државе као такве, започео је Слободан Милошевић+(?), у току 1990.г., којом приликом је започето отворено разарање дотадашњег привредног модела и његово присвајање од стране њему блиских страних и домаћих лица, те тајних фондова из иностранства - оно што није докрајчено у Милошевићевом десетогодишњем периоду владања докрајчено је у времену 2000-2016.г. у којем су Србијом и отворено руководили странци скривени иза - по свим  елементима сарадње, квислиншких  власти у Србији - Зорана Ђинђића+, Војислава Коштунице, Бориса Тадића и сада Томислава Николића, Александра Вучића и Ивице Дачића.

Да није онога на шта ни странци ни квислинзи не могу да утичу, могли би да поднесу извештај да је посао око брисања Србије са списка постојећих држава и Срба са списка постојећих народа, окончан успешно. У Србији је још делимично сачуван само дух слободних људи, који је био једини вредан елемент који је успео да и Србе и Србију сачува до овог времена у којем им је потребна потпуна привредна, државна и народна рехабилитација.

Срби су свесни да је тренутак те рехабилитације дошао, они га чекају више од 100 године, од завршетка Првог Светског рата у којем је погинуло 50% војно способних мушкараца, од чега се Србија до сада није опоравила, уз назнаку да су комунисти у времену д 1941. г. до закључно са 2016.г. убили најмање још један милион војно и радно способних мушкараца и њихове нерођене деце, под различитим изговорима, од да су непријатељи државе и комунистичког система, до да су у питању наводни међусобни обрачуни криминалаца.

Милошевићу и овим који су владали после њега треба придодати прави етнички геноцид кроз планску деструкцију уобичајене личности Србина, остварену кроз школски и културолошки сегмент, кроз измену менталног склопа Срба и њиховог подмлатка, кроз пропагирање опојних дрога и свих понашања која су погубна за србски народ.

Све досадашње империје у последњих 2.000 година, укључив у то и велико Србско царство, пропале су због: непотизма, негативне кадровске селекције, корупције и НЕПОСТОЈАЊА ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА највећег броја чланова држава које су биле и империје.

Због овог непостојања и личних интереса пропашће и сва садашња велика царства, без обзира на назив њихове унутрашње организације, континент на којем су, или расу људи која их сачињавају.

Више се никада ниједно царство неће рехабилитовати по основу вере, идеологије, припадности једном народу, мотивисањем на ширење и освајање других територија…. То је све испробано и показало се да не може у дужем времену да опстане.

Садашње време, односно ова, 2017.г. је година почетка Расплета она је Година тог Расплета у којем се морају вратити слободарски гени људима у државама и империјама које би да то постану или као такве опстану, уз изналажење модела да од постојања империје највећи број људи има и ЛИЧНИ ИНТЕРЕС.

Ко створи такав модел, имаће империју  владаће светом, а ко то не буде у могућности, држава ће му се распадати у хаосу сваке врсте. То је неминовност, јер је свет створен за све људе, уз уважавања несумњивих околности да дарови које су добили својим рођењем чине да су разлике међу људима нешто нормално и као такво прихватљиво, уз услов да и они који те разлике прихватају имају услове да, уз помоћ својих дарова, остваре сопствене интересе у оквиру постојећих разлика.

Србија, овако доведена на сам руб пропасти, има немерљив капитал у односу на све друге народе и њихове државе – а тај капитал су остаци слободарског гена, он је жишка у пепелу, он се може планским мерама, са релативно мало новца, за кратко време распалити и учинити ватром са много жара, на којем би се тада могле грејати друге државе и народи, њима, тим мерама, се усвајају давно убијени или одбачени Принципи Правде и Истине.

Студирањем Историје Срба у последњих неколико хиљада година, посебно од доба Исуса Христа и у последњих 100 година, сачињен је План Рехабилитације државе и њеног народа, преко распиривања остатака позитивних елемената у менталном склопу Срба.

Сачињен је целовит пројект мера, он  није никада нигде написан јер се непрекидно дотерује, бруси и равна у неким детаљима који га чине још прихватљивијим, а нигде није написан и из разлога који се тичу односа према таквим пројектима од стране оних којима се нуди, сачињен је редослед и динамика тих неопходних мера, цена коштања и дате слике резултата уложеног труда и новца – Србије се може рехабилитовати за неколико година, а веома приметни резултати би се остварили за време 5-10 година. Србија се може учинити друкчијом и бољом државом у сваком погледу за само 1-2 године.

Аутор пројекта Агро-план и целовите рехабилитације је спреман да дā додатна обавештења, у усменом излагању, поштеним и пријатељски настројеним појединцима или представницима пријатељски настројених држава, који би нашли и сопствени интерес у брзој обнови Србије.
Али, они нису неопходни-можемо и сами!
Контакт: На контакт овог блога.

____________________________________________________

Организација "Команда-540" позива на Трибину у 
Београду,  странце који живе и раде у Србији
Детаљније, клик на:
__________________________________


Србија  Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминалиста и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“
__________________________________________

Постављено 19.2.7526/2018.г. 14,20 ч.

Снимљено 19.2.2018.г. у 14,38 ч. - Застава Русије 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta