Balkanija posle Balvanije!


Балканија после Балваније*!
-Јавили Енглези преко Руса-

Узбуна опет због Југославије!

* Југославија се почетком 1990. .г. распала у грађанском рату у којем су се масовно, као средства за запречавање путева, користила стабла дрвећа-Балвани, и због тога се она може назвати и Балванијом!
Опет, по трећи пут нам је подмећу Енглези, и овде се ми као нешто посебно бунимо због тога, све хтејући да се прикажемо неким чија се слуша…. А слушаће нас таман колико и 1918. и 1944.г. када су нас натерали, Енглези, Руси, Американци и Французи да се збратимимо са усташама и са њима направимо нову државу братства-јединства, заборављајући нерешене рачуне из Првог и тог Другог Светског рата.
Боја за изједначавање злочинаца и жртви, је била Комунистичка партија, која је владајућа од 1944.г. до данас, уз небитне измене имена странака које су настале од Комунистичке партије или које је имитирају.

*Прву
Југославију су створили масони преко свог члана Александра Карађорђевића;

*Другу
Југославију су пројектовали масони, а реализовале земље победнице у Другом Светском рату, преко њиховог заједничког човека, масона, који се представљао за Јосипа Броза Тита;

*Трећа је била строго привременог карактера и њу је реализовао Титов ђак, и амерички стипендиста Слободан Милошевић;

*Ову трећу
, а заправо четврту испројектовали су масони, али су о њој донели дефинитивну одлуку у времену 1-3.12.2017.г. у једном старом србском средњевековном дворцу у Румунији, на састанку њих око 600, а они су они који владају светом.

Та одлука се сада спроводи!

Детаљи су на:

Руска телевизија „РТ“  је пре неколико дана пренела ставове британског новинара Нила Кларка да је рушење Југославије била грешка те да се стање на Балкану може стабилизовати само њеном обновом!

*Шта је одлучено у Румунији почетком децембра 2017.г. поводом стварања Нове Југославије?;

*Сви морају да поштују одлуке донете у Румунији;

*Откуда британска информација за Србе преко руских медија?;

*Ко ће владати Новом Југославијом?;

*Улога Дигнити ложе из Италије.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=257

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540.

Постављено 24.1.7526/2018.г. у 20,30 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta