Izmeštanje Prestola boga Mamona


Измештање Престола бога Мамона
-Игре и заваравања-

Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html

_______________

Наслов "Сазрело!"



Овај наслов је поклон мојим читаоцима и члановима Организације "Команда-540" за Нову 2018.г. и за наступајући Божић, о мерама које је Група "Србих-888"  предузела  да се анулира отимање старе Србске Патријаршије у Охриду, као и да се анулира план напада на Србију - новцем. 

28.12.2017.г. Србија Драгољуб Татомировић
___________________________

Већ више година намеравам да пречешљам своју писану архиву стару скоро 30 година, увек чекајући да пада снег, јер тада обично радим избегавајући честе изласке из куће…. А мачванска равница је тада као огромно бело море.

Ове године снега као да неће ни бити, или касни, али сам трагајући за једним документом нашао стару, поуздану, информацију из 1994.г. добијену у замену за неке моје информације које су се тицале организације косовских Шиптара у области кријумчарења опојних дрога из Турске у Србију и западну Европу.

У њој  се наводи значај Македоније, односно значај Охрида у плану освајања Србије која ће постати централна стратешка територија по договору Русије, Кине и Америке из 1985.г. коју ће користити ове три силе у оквиру будућих геополитичких и геостратешких лоцирања сваке од ових сила.

Та борба за Србију је у пуном јеку, зна се да је Охрид стари србски град, да је у њој основана Прва Србска Патријаршија од стране самих (Х)Ристових Апостола, Петра, Павла и Јакова, те да су први србски патријарски били млађа браћа Светих Апостола Петра, Павла и Јакова, такође Апостоли - Епенет, Андроник, Иринеј и други.

Јер је (Х)Ристо Србин као и сви ови који су оснивали Србску Патријаршију и који су били србски патријарси. Зна се, али се званично не потврђује, односно негира се кроз фалсификована Јевнђеља.

Моја  информација добијена у замену за информације о кријумчарењу опојних дрога од стране Шиптара, тврдила је да је Охрид одабран као место „За Централу“ тадашње фирме са седиштем у Софији.

Фирма се бавила међународним бизнисом, имала скоро неограничене суме новца и свој рад је синхронизовала са сличним фирмама у поседу Америке, јер се у тој информацији тврдило да се Русијом и Америком управља из једног места.  

Био сам је скоро и заборавио, сада сам је само спрегао са осталим информацијама, јавним и оним другим, те закључио да сам тада дао поуздано за поуздано!

Охрид је већ ове године, децембра 2017.г. постао седиште „Централе“! Да би се из ње руководило Србијом, Балканом, и потом и целим светом.

Да би се конкретне мере ступања у посед старих патријаршијских зграда у Охриду прикриле, као мамац за скретање пажње пласирана је сасвим неважна информација о америчком признању да је Јерусалим главни град данашњег Израела! Као да стране државе одређуј главне градове других држава.

Та информација је уз одређену медијску злоупотребу остварила задати циљ - преузимање зграда старе Србске Охридске Патријаршије је прошло неприметно и крајем децембра 2017.г. односно на данашњи божићни празник, по католичком календару, тамо се већ организује прослава уласка у посед нечега што је некада припадало (Х)Ристовим следбеницима, са намером да се она сада печати као седиште „Централе“, а заправо седиште неустоличеног, али познатог Владара Света, који ће, такође, до краја ове године бити подвргнут одговарајућим ритуалима устоличења, далеко од означеног места у Јерусалиму, јер је у питању сам Изабраник слугу Бога Мамона, а да му то и није најјасније, који ће преко познатих, али сасвим тајанствених међународних организација управљати светом из Охрида, а да то нико неће ни приметити.

Бог Мамон, како ја називам Антихриста, није овде, он је Земљу напустио крајем септембра 2015.г. остављајући овде само ниже ешалоне своје Команде, оних који нису желели са њим – сада се они организују да владају као његова Испостава на Земљи, наднационална, ненационална, која ће спроводити све оно што бог Мамон  није стигао да спроведе.

Одустало се од устоличења тог бога Мамона у Јерусалиму, јер је одсутан и не зна се да ли ће се он било када вратити….. Прича о Јерусалиму и устоличењу бога Мамона у њему је завршена.

Македонија је стављена под контролу оних који су запосели Охрид, сада је на реду запоседање Србије, које ће се извести нападом новцем у тренутку када се буде решавало питање Украјине, као огромне територије са великим бројем становника, како  би се запосела омалена територија Србије са седам милиона становника, по истом методу по којем се после тога планира и запоседање велике србске државе Русије.

Русија и Кина су добиле задатак (http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html) да финансирају преузимање Србије, Америка је по обичају глупи силеџија познат по употреби најгрубље силе, док ће конце, како се то чини уназад вековима, вући Енглеска. Новац је оружје!

Србија има релативну срећу што ће један од најважнијих из „Централе“ у Охриду бити Србин, али је он већ преузео улогу наднационалног владара те ће и Србију подредити плановима који су му последњих година откривани, а он их прихватао. Он је на такво понашање наведен преузетим обавезама и дугогодишњим припремама које се управо окончавају. И због тога кажем да имамо само релативну срећу!

Права срећа и дар нама Србима, у свему око тог плана са Охридом као Престоницом, као градом у који се измешта Престоница бога Мамона, планирана од давнина да буде у Јерусалиму, је што су свакакви снови допуштени и људима који су спровели ово измештање и заваравање, је у околности да људи снују, а Бог одлучује!

Међу нама Србима постоји добро уређена организација (Видети на: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/grupa-srbih-888.html) која је окупила и већи број оних којим се на недокучив начин, из недокучивих разлога, испуњавају жеље, они су прави Срби, не дугују ником ништа, те се они успешно супротстављају овим сневачким плановима људи који су запосели Охрид, који су нижи команданти војске бога Мамона.

Све око Србије и много шире ће бити баш онако како се молили људи из те организације, а то је добро за Србе и Србију, уз назнаку да ће људи овде предузети одређене мере како би створили погодну атмосферу за запоседање Србије - новцем.

Сви из власти Србије, који би могли сметати плану „Централе“ из Охрида, биће на њихов одговарајући начин уклоњени из те власти, ко новцем ко на други начин, али поред свих планова и предузетих мера, Србија је територија коју није могуће покорити ни запосести. Окупација се не рачуна у покоравање или освајање.

После тога ће се Србија довести у ред, како би се „Централи“ у Охриду објаснило ко заправо влада светом, односно Србијом, као најважнијим делићем на Земљи.

Постоје и узрочно-последичне везе са догађајима који следе, али све треба сагледавати кроз догађања у Украјини, када крене са сређивањем у њој, креће и план „Централе“ из Охрида за Србију!

Мине на границама Србије су постављене – преко њих се не може у Србију, осим за планове који буду одобрени од полагача мина, а они су исти они из организације која пази на сваки план охридске „Централе“.

Замерају ми неки да користим метафоре у објашњењима – морам тако, а ово је намењено само оним који су припремани да разумеју. Без бриге, браћо Срби, све је под одговарајућом контролом. Јачи смо од њих!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 25.12.7526/2017.г. у 12,15 ч.
_____________________________________
Снимљено 27.12.7526/2017.г. у 16,47 ч. - 

Застава Енглеске 

Велике силе, ЗБОР! Ту су Русија, Енглеска, Америка и

неизбежни Израел!!
Ја уважавам све моје читаоце, али ово је написано због
вас који се прикривено или отворено интересујете за моје
наслове-узалуд вам је све:
Ми из Србије одлучујемо о даљем току ствари, ви се узалуд трудите.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta