Šta bi trebalo činiti?


Шта би требало чинити?
-Они и ми-

Држава за коју њени грађани мисле да није штета да пропадне, неће опстати ма шта и ма ко предузимао да се она спаси.
Србија Драгољуб Татомировић

У ранијим насловима сам обавестио моје читаоце да у Србији увек живи најмање по један Ванземаљац-обични човек у којег су унета многа ванземаљска знања. Овај садашњи је необично скромни човек са средњом школом и знањем једнаком знањима више специјалиста-доктора наука из различитих области.
Показано му је и оно што га је утврдило у  уверењу да треба да се понаша баш тако како се понаша.

Мени је било од велике користи његово информисање о односима земаљског и Небеског времена, неколико пута смо се препирали око тога јер сам га наговарао да тражи убрзање догађања, јер је прошло већ много година од како смо у овом по свему лошем стању.

Разоружао ме је:
Он је пре око 10 година по први пут тражио измену услова под којим он и његова породица живе-одбијена је његова молба, он сачекао још четири године и потом се опет обратио са истом молбом. Тада је добио договор: Види га, опет овај! 

Када је рекао да чека скоро десет година и да је од прошле молбе протекло више од четири године, сажаљиво су га гледали и онда му показали те временске односе година - овде је година као трептај ока тамо, 80 година овде је 6-7 секунди тамо, заправо речено му је и показано да време и не постоји, те да се све сагледава, да они врло ажурно чине шта је потребно, али да смо ми овде много нестрпљиви.

После тога, каже мој Ванземаљац, било га је срамота што је било шта тражио, јер су они о свему водили рачуна и у дан су му давали погодности, после казне коју је морао да издржи због неких својих људских поступака овде. 
Када ми је то испричао, мени је било жао што сам га убрзавао. Рекао ми је још да су га једном приликом ставили у позицију да се изјасни шта му треба и то ће се одмах догодити. Таква могућност га је умирила, уживао је у њој, није тражио ништа и вратио се да издржи казну која му је одређена.

Недавно је она истекла.

У животу Планете Земље важећи је Ритам од 612 + - 1 година, мимо њега се ништа не догађа и мимо њега нико ништа не може да учини – оно између су неуспели покушаји неких људи да се супротставе Творцу Неба и Земље.
Наравно, ово је за нас овде страшно, то је много генерација у једном Ритму, али никако друкчије не може. Све ове муке и технички проналасци људи да се вину у Небеске висине мим одобрења, не пружају ништа добро ни њима ни било коме другом. 
Рецимо: Сви праве моћне ракете којим избацују космичке бродова у васионска пространства, пробијају или то само покушавају Омотач Земље који је штити, после нас грде како смо криви што користимо угаљ, дрва. аутомобиле, јер тиме стварамо гасова који штетно делују на тај омотач…. 

Наравно, да је то обичан изговор који нема везе са стварним збивањима, а за одлазак у Небо постоје за то предвиђени Небески Портали, заправо размагнетисани канали који постоје од како је створена Земља и како су људи на њој. 

Тих Портала има довољно, постоје Главни, Помоћни и радни, споредни, услужни који служе за одржавање ових првих. Сви су под сталном стражом-некада је та стража била видљива, имали су зидане објекте поред њих, биле су то мале касарне-цркве, а када је почео напад на њих, да би се избегли проблеми, све је постало невидљиво, зграде су затрпане земљом, страже постоје, али се сада не виде…. Главни Портали су у Србији, има их најмање два главна и више помоћних.

*Шта ће предузети власти Србије да би опстале;
*Шта траже Руси и Американци у Србији;
*Како то притискају Александра Вучића;
*Савети, објашњења, активности Организације "Команда-540".



Напомена за војнике "Команде-540":
Молим да се поново упознате са насловом на који води овај линк, јер време је.
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/04/sokom-do-haosa-radi-ovladavanja-svetom.html


Даље-за читање или регистрацију-клик на:


Не рушимо државу-мењајмо власт!

*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника „Команде-540“ Светог Арханђела  Михајла!

*У славу Светог Србског Деспота Стефана Лазаревића - Високог!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 15.11.2017.г.у 16,50 ч.
__________________________________
Снимљено 15.11.2017.г. у 17,53 ч. - Застава Русије

___________________________________________________
Снимљено 16.11.2017.г. у 18,44 ч.- Застава Русије
Браћа Руси-обавештајци из Београда се баш забринули,
сада када је Мечка дошла и пред њихова врата, раније то
није било ни важно ни хитно. Ево их читају теме од пре
неколико година, ситематично, редом, упорно. Тако и треба,
мада мислим да сте потпуно закаснили! Кликните поред знака
 за наслов и заставу па видите шта их све мучи.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta