Kada je žena ikona


Када је жена икона

-Примакло се оно што нам долази-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/plava-svetla-propasti.html
 
Ових дана се руски цар Владимир Путин, одвезао у неко државно летовалиште и као прави џентлмен пожурио да отвори лева врата аутомобила  да помогне женској особи, са маникираним ноктима леве руке, да изађе са места на којем је седела. Дама била опрезна, показала му прстом на оне који вребају да је сниме, и Путин је од тога одустао-затворио врата и удаљио се од кола док се новинари не склоне….

Сутра дан је портпарола дворске кремаљске цркве, сматрајући остатак света лудим, изјавио како је преподобни верник Владимир носио икону у колима па је хтео да је понесе, а икона оживела па га упозорил да то не чини.

Ових дана је и србски цар из Солуна поручио какве ће све строге законе донети у циљу заштите жена и деца, мада цар нема права на доношење закона, они од пре две недеље не дају резултат, а тиче се права полицајаца да издају извршне наредбе насилницима да напусте кућу/стан у трајању од 48 ч. - мислио и наш цара да је важна продукција закона.

Заборавио наш цар да је боље не лаћати се пушке ако се из ње не сме пуцати…. Пре 15 дана почео да се примењује строг закон о заштити жена и деце од насилника и већ је зачињен са два тешка породична убиства.
Наш цар каже да не може полиција да брине о свему. У Праву је. Идејом да се полиција учини окосницом друштва бавио се Зоран Ђинђић, то је онај којег су као телохранитељи чували „Жестоки момци“, који су га потом уцењивали и потом и учествовали у његовом убиству.

*Савет србском цару

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=211

Драгољуб

Постављено 14.7.7526/2017.г. у 14,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta