Nezakonito utoliti glad


Незаконито утолити глад


-Да ли је то, и када, дозвољено?-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/04/preuzima-se-vlast-u-srbiji.html
 
У овако уређеном свету кажњава се и незаконито утољавање глади – подводи се под крађу животних намирница, под нарушавање приватности поседа или неку сличну одредбу којом се штите они који су неспремни да бесплатно дају парче хлеба ономе који је гладан.

У исламским државама ово питање је на одговарајући начин решила религијска књига „Куран“, док се у јудеохришћанским државама незаконитим утољавањем глади баве полиција, судови, социјалне службе, односно ово питање се решава од случаја до случаја, и добром вољом оних којих се тиче.

Кључно:

У Србији су од недавно у примени Знања која су чувана у Заветном  Ковчегу.


Знањима из Заветног Ковчега уредиће се прво Србија – не ова садашња, већ она права, од Атлантика до Токија.

Због тога је од Ђурђевдана (када по Србском календару почиње лето), (6.5.) (по Латинском календару), 2017.г. у Србији започета Операција Преузимања власти од оне коју је држава устројила по својим законима, не дирајући ту званично признату власт, јер она не смета…. И она ће постати неважна када буде очигледно да је нефункционална и када сви они који су се трудили да  буду део власти уоче да то више не желе, јер не могу да владају!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=197

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 8.5.7526/2017.г. у 13,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta