Na koga reže psi rata?


На кога реже пси рата?
-Прљаво оружје иде белим путем-

_________________________


Завршни део овог наслова:
Бивши пси рата, робови Немаца и Американаца напашће своје газде! Искористиће своје чисте путеве за транспорт хероина, за транспорт Прљавих бомби, хемијских, биолошких, уранијумских до класичних ТНТ бомби.  То већ тече, а тек ће!
У Европи се налази огромна муслиманска војска, са упориштем у већ три генерације које живе у њој, које у тамо и рођене, и када Американци буду хтели, наговориће султана Ердогана да се тим белим шиптарским путевима транспорутује што буде потребно - Европа ће постати  Косово
_________________________________


«Чета ће се мала по земљи ширити,
а моћне ће страшна судбина да снађе,
силни ће народ земљу узнемирити,
када се епитаф Д. («Disciplia Etrusca»)« пронађе.»
(Центурија 8, под 56 Нострадамусовог пророчанства)

«Американцима треба монопол на све информације о тероризму – да могу том, плански изазваном, опасношћу да и даље манипулишу и себе представљају јединим истинским борцима против тероризма.  Остале државе ћуте, чекају и мисле да ће бити заобиђене америчким манипулацијама! А неће, неће нико бити заобиђен од тренутка када се то Америци покаже корисним. Сада је то Русија која трпи последице напада својих исламиста – Чечена, сутра ће то бити Немачка или Француска, у сваком случају ново оружје новог рата за овладавање светом зове се БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА!

Он је и фитиљ будућег Светског рата, који је започео распадом СФР Југославије иницираном од Немачке и подржаном од Америке. Тај фитиљ гори на Косову и Метохији са циљем да се преко Балкана у рат увуку сви они којима је Балкан чвориште интереса и преко кога су сви досадашњи сукоби отпочињани и никада завршавани уклањањем узрока због којих су отпочети. Ово је и нормално, јер се увек оставља варница за будући сукоб!»  (Из текста Студије, истакао Аутор)      

«Кријумчарске организације Шиптара су опасне јер би у неком неконтролисаном дилу између шефова нижег ранга – кријумчара  Шиптара и терориста из исламских држава, кријумчарска мрежа Шиптара могла да транспортује оружје за терористе са Блиског Истока до Европе. Ти путеви су уходани и сигурни и њима се може, ако је то потребно, пренети и мања атомска бомба!
Због тога ће се Америка обратити Србији за помоћ! 

Америка мора да уклони све терористе који нису под контролом њених служби, како би могла несметано да манипулише овом опасном делатношћу – оружјем 21. века, глобалним терористичким или антитерористичким мерама, које замењује  и скраћује путеве ка окупацијама, агресијама, претњама и отвореним сукобима са сваким – са крајњим циљем да се на најлакши могући начин овлада Русијом!» з текста Студије, истакао Аутор)
(3.11.2003.г. - Студија о албанском тероризму
аутора Драгољуба Татомировића)


Ја у Бога не верујем - ја знам да Он постоји, ја знам да постоји и Његов син Исус Христ, и да је целокупно устројство у Небу скоро верно описано и да тај опис одговара фактичком стању. На дан васкрсења Исуса Христа, 16.4.7526/2017.г. размишљајући о злоупотребама и фалсификатима везаним за Њега, својим читаоцима, стављам на увид, коришћење и критику следеће:

Кључно:


*Ко је гајио псе рата?

*Ко су све данашњи пси рата?

*Каква је миленијумска улога паса рата?

*Религија као основа за гајења људи-паса.

*Који пси рата ће направити покољ у торовима 

својих газда Немачке и Америке?

*Чему све служе бели путеви Шиптара?

*Како је Куран победио Библију?

*Како су се помешали људи и пси?

За читање или регистрацију-клик на:


Др  Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминалиста и теозоф

Постављено 19.4.7526/2017.г. у 18,03 ч.

(Написано на Ускрс, 16.4.2017.г. у

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta