Trka ranjenička-Aleksandar Vučić

___________________________________________________

1. Алксандар Вучић
Резултат слика за александар вучић слике


Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд

Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371

 E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 615/2017,  Дана  02.3. 2017.г.  у  16,30 ч.
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографијегласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                        Александар Вучић                                        
Име једног родитеља             Ангелина
Датум и година рођења          5.3.1970.г.
Адреса                                           ./.  
Телефон                                        ./.
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила  5.3.2017.г. у 16,30 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе:    Фотографија, глас, стање биоенергетског система                   

*Потпис лица на које се односи дијагноза ./.

Дијагноза:

Животне Енергије пристижу, али не пролазе кроз темени отвор већ се преливају преко левог рамена у мери и облику да их он може осетити као неки мали терет, као хладан благ поветарац или као голицање у покожном ткиву на тој страни леве руке и левог рамена.
Нема никаквих стратешких ни било каквих других планова – све као да је искључено и стављено у стање хибернације, нема никаквог тока Животних Енергија кроз тело, нема никаквих значајних физиолошких промена на унутрашњим органима тела, нема набоја полних енергија, промена на левој нози од колена до стопала, промене на аналном отвору - вероватно су у питању хемороиди, доле, десно гледано отпозади.

Резиме:

Млад, али веома израубован човек у сваком погледу, остављен из неког разлога без Животних Енергија, јер оне притичу али их је он затворио  препреком која је испод теменог отвора која не дозвољава њихов пролазак, па се оне сливају у омањем слапу преко левог рамена и леве руке.
У оваквом стању сасвим је сигурно да губи самопоуздање и храброст, да нема нових планова ни идеја, те ће покушавати са већ коришћеном матрицом о свом поштењу, способности, о томе да га други мрзе, да му завиде на способностима и успесима, а ако кампања потраје дуже од две недеље, озбиљно ће размишљати да изађе из ове трке рањеничке, под изговорима да је уморан, односно да овакав народ и не заслужује толико његовог труда око њега. Будући без идеја, остаје сам са својим најближим, а потом ће остати сам, мали, уплашени којем ће стално бити хладно, што је уобичајена манифестација људи кроз које не пролазе ЖЕ.

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Под хитно би требало да предузме мере за уклањање препреке на теменом отвору, после чега би се родио нов човек, али то уклањање је тешко уклонити будући да је обухваћен ударом Специјалне Србијанске Ракете-ПГ, која је на неименован број Срба лансирана 10.10.2016.г. са полигона Жрново на Авали-Србија. По истој процедури би се можда могло ово стање санирати, али у Србији у овом тренутку нема тога који би се у то смео и хтео упустити. Ако се одлучи на одустанак од трке рањеника, треба да то учини што раније. У неком селу на Авали постоји човек који се бави овим енергетским лечењима, али је он незаинтересован за помоћ политичарима, а наплаћује превелике износе у новцу који потом дели другим лицима…. Тајне службе Србије сигурно имају сазнања о њему, па нека им се Александар обрати за помоћ.

Др Драгољуб Татомировић

Следећа: Војислав Шешељ
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka-vojislav-seselj.html*Напомена:


*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души, Опојне дроге-насилно улажење у Више светове).

____________________________
Снимљено 2.3.2017.г. у 17,59 ч. - Застава Русије

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta