Trka ranjenička - Tomislav Nikolić

Томислав Николић:Резултат слика за томислав николић
Аутор
® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд

Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република СрбијаТел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 620/2017,  Дана  6.3.2017.г. у 15,45  ч.
Б е о г р а д


Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографијегласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                                                       Томислав Николић                                   
Име једног родитеља                                            Недоступно у званичној биографији
Датум и година рођења                                        15.2.1952.г.
Адреса  
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила      6.3.2017.г. у 15,45 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе    фотографија, глас, стање бионергетског система                 

*Потпис лица на које се односи дијагнозаSignature Tomislav Nikolic.png

Дијагноза:
Све долазеће Животне Енергије користи за осмишљавање и реализацију планова „Како склонити и сачувати“ - од кућа, новца, наводног угледа, имене…. Тражиће и немогуће, понижаваће се, остаће апсолутно сам, као опомена свима нама шта смо све претрпели својом лудом главом, бирајући овакве личности да седе у столици нашег цара Душана.
Тешко ће преживети озбиљну ревизију свог имовног стања и имовног стања своје породице. Он је скоро мртав, мада се батрга. Осим ових планова ништа на свету више не постоји. Могуће је и да учини још један салто-мортале, неспреман на било шта стварно корисно, ако је ма и мало за њега ризично. Али…. сиротињи су гладне очи!
Графолошки гледано, његов потпис је потврда моје дијагнозе и резимеа-апсолутно несумњиво, без потребе да се он било коме објашњава!


Резиме:

Превртачевић и Прелетачевић, вероломник, лажни верник, живи у страху па све мисли како ће се спасити од дела којих се плаши зидањем цркве у свом  дворишту, не помиње нигде своје родитеље нити своје социјално сиротињско порекло, а тиме се објашњава толика  жеља за богаћењем, комуниста од пунолетства, па редом, увек уз власт, са влашћу, увек где има новца, циник, спреман на трпљења незамислива другим људима како би се домогао циља. Изгубиће све и завршиће у великој тузи и беди. Када дође време да се раздужује и објашњава, а то време се примиче!

Само сам га једном видео изблиза и само са се једном  са њим проздравио у канцеларији Радикалне странке док је био Шешељев заменик, када ми је Шешељ уручио рецензију за моју студију „Полиција и ми“  давне 1996.г. - утисак виђења и поздрава са Николићем је оставио толико јак утисак код мене да га и сада осећам и описујем: Млитави човек, који се млитаво поздравља као да су му шаке без иједне кости, који се једва држи у неком стабилном положају, стално се љуља и стално нешто као  мозга….непријатан доживљај је сваки боравак у његовој близини.

Овај се склања….. чекам другог, мада он још размишља како би се могао претворити у живог, као да је птица Феникс, али тешко, убила га је математика и сиромаштво! Са сиротињом не треба сарађивати око озбиљних планова! Они и њихова незајажљива жеља да забораве своју сиротињу надјачава све остало.

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.


авет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Овакве не саветујем! Имају они своје саветнике и своје богове.

Др Драгољуб Татомировић

Повратак на почетак списка:

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka.html*Напомена:

*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души,  Опојне дроге-насилно улажење у Више светове). 

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta