Ratuju Zombiji!


Ратују Зомбији!
-Они се не мире са поразом-

В е з а: 
Туга Зомбија
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/03/tuga-zombija.html


Пре скоро шест година трудио сам се да мојим читаоцима објасним улогу Палих Анђела или Зомбија у нашим свакодневним животима – прошло је доста времена, позаборављало се, па сам имајући у виду да је крајем 2015.г. окончана битка између Анђела и Палих Анђела, да се та битка одиграла на територији Божијег Ограђеног Имања – Србији, да су Пали Анђели изгубили,  хтео сада да потсетим на та догађања. 

После те изгубљене битке вође Палих Анђела, који преко руководства  Британије управљају том острвском невеликом државом, а преко ње и целим светом, пре дефинитивног признања пораза и бекства са Земље, су у још једном покушају пробали да се преко Србије домогну знања која би њихово бекство пролонгирало – долазио енглески деда принц Чарлс да тражи у Србији Заветни Ковчег, по основу старог знања да је он у њој – а јесте, само је променио изглед, и о његовом постојању они којима се обраћао не знају баш ништа, обраћао се Србској цркви, којој су одузета сазнања због њене стопљености са комунистима и масонима још из времена пре Другог Светског рата, те се деда принц повукао на Острво. 

Са поразом се не мире нижи  команданти Палих Анђела, нити њихова војска. Они се налазе у телима многих људи који су захваљујући њима запосели многе важне функције у свету, има их у свакој држави, преко њих су држали ситуацију  у својим рукама. Они се налазе и у  људима-мртвацима, онима који су остали без људске душе, па је у њима само дух Палог Анђела, и будући да су и даље у њиховим телима предузимају мере у њихово име, све у намери да покваре још што је могуће покварити…. 

Одбијају мировне разговоре, уобичајене поступке поражени-победнике, једном речју, сада се на Земљи води битка између Сила које нису људске, већ су то силе које подарује само поглавар Палих Анђела.
Зато је овај рат још у току, али му се ближи крај. Нижи Ђаволови команданти су остављени сами себи, а они су у таквом стању оставили и своје подређене.


vatikan2
Папа Фрања на мукама, чара и врача, када би да обнародује постојање тзв. Ванземаљаца, али је до сада више пута одустајао и опет ће

Свет је погрешио што није детаљније изучавао Војне Доктрине Палих Анђела, а све се садрже у фалсификованим Јеванђељима, у јеврејским верским књигама и у Курану!

Куран је оперативна војничка, социолошка, економска, демографска, психолошка и свака друга инструкција…. Основа јој је: научите да раздвојите језик и срце! Мислите оно што је неопходно за крајњу победу, а језиком исказујте друго - лагање је дозвољено!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta