Samosek


Самосек

-Невидљива сабља-

Модели:
*На лични замах;
*Аутоматска.

Активирање:
*На личну одлуку;
*Уз помоћ другог лица;
*Принудно.

Цена:

*Бесплатно.

Ванземаљац, Никола Тесла, патентирао је својевремено мотор за аутомобил који је покретан бесплатном и неисцрпном Божијом енергијом – која је Нулти елемента Мендељејеве таблице природних елемената, означен именом Етар.

На истом принцип су конструисане и руске тзв. Термобаричне бомбе, које пале одређене елементе Етра у слободном атмосферском простору, тако што се чини да гори сам ваздух. Тесла је паљење тог елемента Етра сместио у одговарајући уређај који је покретао аутомобил и паљење се није видело, док је у случају бомби то врло очигледно јер се спаљивање врши на отвореном.

Тај Теслин мотор је назван Перпетумобилом – а није, и он је користио енергију за сопствени рад, али пошто је та енергија била непозната сматрало се да ради „на ниошта“, само од себе, што наравно није тачно. 
Руске Термобаричне бомбе су такође, по истом принципу, исто такви перпетумобили, а нису – јер се не пали „ништа, већ „нешто“, а то „нешто“ је саставни део  Етра, нултог елемента који дели видиљиве од невидљивих материја, не којем је саздано све и видљиво и невидљиво.

Ја сам ове две енергетске машине, видљиве, Теслин ауто мотор и руске Термобаричне бомбе, допунио трећим уређајем, постојећим а невидљивим, ефикасним и свеприсутним који је у суштини основа целе Васионе, односно уређености овог и свих других живих светова, видљивих и невидљивих, у њој. Наш свет је видљив и тиме је и први до границе са невидљивим светом. Тај уређај сам назвао именом САМОСЕК.

Он је стварно уређај који функционише, сече, подсеца, руши, а невидљив је.

Сви смо гледали и сви гледамо резултате његове употребе, гледамо посечене људе, племена, народе, градове и државе, али пошто је невидљив, ми његове учинке објашњавамо на много начина који имају за циљ да прикрију суштину самог Творца, нашег Живог Бога, Његову моћ и Његову улогу Јединог Креатора у целој Васиони, па смо преко различитих, најобичнијих људи који су се прозвали филозофима, који су сматрани таквим или се редовно уписали у школе за филозофе,  од Постања до данас, покушавали да објаснимо узроке тих догађања која су нам била сасвим видљива.


Пробали су многи раније да објасне како Самосек функционише, ко њиме управља, има ли заштите од њега и све друго што се тиче једног тако опасног уређаја, али је то остало прилично нејасно, и ја сада о том функционисању дајем своје мишљење:

Самосек је у својој суштини само Истина!

Истина и Правда су сāм Творац, сāм Креатор, наш Живи Бога!

Самосек је свеприсутан, као енергија Етар, као енергија Теслиног мотора и као енергија која чини основу руских термобаричних бомби – сече дању, ноћу, на целој планети и у целој васиони, увек на време, непогрешиво прецизно и ефикасно!

Самосек сече Истином!

Самосек је у свима нама, али га ретко ко активира, ретко ко га вади из корица, па је више као парадна официрска сабља…. иако је, и јер је, опаснији од било којег мача или сабље.

Он је снабдевен моћном меморијом, нашом и наших предака, располаже програмом за постављање питања и давање одговора, уме да говори, пева, плаче, да буде тужан или весео, да подмлађује или да нагло остари тело у којем се налази… уз њега човек никада није сам, уколико га прихвати као своје друштво и немуштог саговорника и саветника, као оног саговорника којег свако до нас може да разуме, ако то пожели, који нас брани, на захтев или по аутоматском моду.

Самосек не бира позу из које ће бити покренут, не занима га поза у којој ће бити онај који ће бити посечен, ни место ни време, ни број присутних.

Самосек-Истина, само оголи и тиме и посече сваку неистину, а тада онај који се служио неистином буде посечен, тако што буде огољен и приказан у свом ружном стању, а суштина тог стања-лажи је ружна и на сваки други начин непријатна за сва људска чула.

Самосек-Истина је и оружје и васпитно-показно средство, које има за циљ да људе демобилише из многих пукова и дивизија попуњених људима који се служе лажима.

Пред нама, са нама и у нама се слободно испољава ово оружје, ако га активирамо. То је за нашег живота, а ако одбијамо да га активирамо то се догоди принудним путем, пред сам растанак душе и тела, заправо душа не напушта тело пре него што се активира наш Самосек – када он буде принудно активиран тада човек сагледа читав свој живот и тиме треба објашњавати изненадне потребе умирућих, да открију тајне о нечему о чему је човек ћутао целог свог живота.

У случајевима принудне активације Самосека, човек само сагледа свој живот и нема више прилике да било шта поправља, док се у ситуацијама вољног активирања Самосека, сваком од нас пружа прилика да исправимо грешке, да посечемо у самом себи оно због чега смо их чинили, како би наставили без њих, са увек спремним Самосеком!

Људи који су свој живот подредили стицању материјалног – видљивог и опипљивог, по основу чега су задобили одговарајући углед, чин или положај, или привилегије, морали су да лажу!

Многи су лажима и поступцима које су прикривали сазидали своје куће и свој живот, али хтели-не хтели стално пред очима имају оно што су чинили као улог за оно што су добили. Њихове мале људске империје су јасно обележене и та обележја умеју да тумаче сви људи, и да имају свој суд о томе.

Они који имају разлога да своју имовину, а тиме и дела и поступке, прикрију од људи, хтели би да све претходне лажи прекрију једном великом лажју, како би се сакрила видљива појединачна обележја – велика кућа, скуп аутомобил, млада жена, керамички зуби, много новца, чин и положај, лажна љубав и лажно уважавање. Да они који то посматрају помисле како је све стечено на Богу мио начин, законито  и праведно!

Како се лажима не могу прикрити лажи, онда се новом прекривком свега оног раније обележеног, оно само одвоји и учини још видљивијим, као да се додатно обележи кроз поступке:


-Бандити носе око врата велике златне крстове;


-Бандити зидају велике цркве-покајнице или цркве -захвалнице у којој су иконе - они сами;

-Бандити нападно причају о Истини, Правди, свом поштењу, храбрости, способности и патриотизму;

-Бандити пале највеће свеће, стоје у првим редовима, смерног лика и осматрају ко их је све такве видео;

-Бандити дарују цркве и манастире;

-Бандити живе у кућама-затворима, са видео камерама, псима и стражарима, ни од кога осуђени, јер они знају због чега су се обзидали и живи зазидали;

-Бандити дарују цркве и манастире рачунајући да су тим давањем довољно одлили од направедно стеченог, но ипак одлазе у удаљена планинска села у којима још има људи који живе по Вољи Божијој, „да им виде“ и кажу да су довољно одлили и посаветују их;

-Бандити својим слугама купе по пљескавицу када и себи, хтејући да им докажу да немају да им плате за претходне године служења, све очекујући да ови ништа нису ни видели ни закључили;


-Бандити дају новац власницима малих перионица људских биографија, новинама и телевизијама, да о њима показују оно што би бандит желео да јесте, а није;

-Бандити би да прикрију оно своје обележено, посебно начине стицања;

-Самосек тера бандите да живе као сиромаси, као просјаци, да се праве да немају новца како некоме не би помогли, па једу понекада, као прави сиромаси, али чим умисле да их нико не гледа, оду негде где живе онако како и живе они које ће Самосек да посече;

Али, све гимнастчке радње и све досетке оних који се служе лажима, Самосек посече само једним замахом – изношењем Истине, без обзира кога ће, где и када да посече.

Самосек-Истина посече лаж и онога који се њоме служи.

Самосек-Истина је Божије оружје које посече слуге Бога Мамона!

Окрените се око себе!

Погледајте где су они  који су лажима и преварама стицали имовину, име и углед. Погледајте министре који су зидали цркве, и „бизнисмене“ и председнике – видите  где све иду и шта све трпе за подршку истих какви су и сами. Ослушните њихове страхове од скорог урушавања Дојче банке, чији је највећи акционар катарски емир!

Шеик Хамад бин Јасим бин Јабер Ал Тани
Шеик Хамад бин Јасим бин Јабер Ал Тани

"Данас су евидентна  четири кандидата за стечај. Италијански банкарски систем, хонгконговски  ХСБЦ, швајцарски "Цредит Одноклассники" и "Дојче банка", која је само у имену по седишту управе - "Деутсцхе", али у стварном животу су њени власници породице Ротшилд  и Рокефлер - појединци  кроз инвестиционе групе Блацк Роцк и преко других фирми, као и приватних нерезидентних лица, укључујући и највећи до данас акционара "Деутсцхе Банк" - Хамад бин Јасим бин Јабр Ал Тани, Емир од Катара, (који се води код једне од служби безбедности под псеудонимом Кхоттабицх) ". 
Imperia.ru  http://worldcrisis.ru/crisis/2483156

Слушајте оне које је посекао Самосек, како изјављују како су спремни да нас бране од себе. Војском и полицијом, реформама, изборима, продајом, предајом, издајом… и не брините! Они су посечени!

Самосек ће посећи и све остале. Будимо такви и живимо тако да нас наш лични Самосек не посече! Јер је он Божији Перпетумобил који ради на навидљив погон – на замах, али сече!

Слава нашем Живом Богу – Србу!

Драгољуб
Постављено 15.10.7525/2016.г. у 11,50 ч.
______________________________________
Снимљено 15.10.2016.г. у 12,04 ч. - Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta