Nespremnost, ali opšta!


Неспремност, али општа!


-Време белих хлебова пролази-


Веза: Прст на чело – време је!
       
   http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/07/prst-na-celo-vreme-je.html

Пре времена Исуса Христа људи на земљи су упозоравани усмено, преко пророка којим је бивало омогућено да виде будуће догађаје уз обавезу да о томе јавно говоре.
Неки су били успешни у преношењу виђеног и о њима и њиховим виђењима су написане књиге, помоћу којих и ми сада сагледавамо целокупну судбину људи. Неки од њих су убијени јер се властима није свидело то што су они видели па обнародовали, убијани су Божији Гласници – али Бог није дао да они буду заборављени.

Од времена ИХ о свим догађајима обавештени смо и непосредно од Њега самог, потом преко његових ученика и после тога преко одређеног броја видилаца – Новозаветних Божијих Гласника, па се не можемо жалити да нисмо обавештавани и упозоравани о пожељним поступањима, као и о наградама и казнама у вези њих.

Правих видилаца и пророка је све мање, али потреба људи да се завири у будућност није смањена, већ напротив!
У помоћ прискачу људи – научници, аналитичари и статистичари, историчари…. Много их је, па су људи престали да им верују – јер они нису Божији Гласници, већ ученици својих професора – у суштини обичних људи са укупним малим знањем каква се добијају у школама.

Мала знања, слабе прогнозе!

Јер они не виде, они прогнозирају, односно нагађају и погађају!
Али поремећај у досадашњем поретку овог света није остао непримећен, ни од нас обичних људи, изазвао је тај поремећај одређене стрепње и бриге генерација које су научене на какав-такав ред и поредак, на много белих хлебова у дужем периоду, па сви страхују шта следи после тога.

У затворима се после неколико дана белог хлеба за осуђеног на смрт следи извршење казне.

Масовно живљење на белим хлебовима буди сумње, шта нам се то спрема…

 Ово посебно што смо дошли у стадијум поретка који се љуља у којем скоро ништа више не зависи од обичних људи већ од оних који су преузели огромну одговорност да управљају народима и државама, јер је сасвим блиско време, и већ је дошло, да ти управљачи признају да не знају како и куда даље!

Стрепња је планетарна
– од Америке, преко Европе, до Кине и Русије, које обавештавају да су им могућности одржавања оваквог поретка значајно умањене, односно да су на самом крају, не нудећи својим грађанима никакву алтернативу и не дајући им било каква упутства за време које долази, а које је заправо већ дошло.

Свет се бави банкама, нафтом, гасом, опијумом, ратом, проширивањем територија држава – институцијама преваре, пљачке и масовних халуцинација и илузија, које су основни кривци за стање у којем  се налази цео свет.

Траже се начини за спашавање погрешног, губи се време, енергија и знање људи на ствар која је очигледно пропала!

У спашавање су упрегнуте све владе овог света које од својих грађана траже саможртвовања да био се спасио пројект пропасти, јер оне саме не знају и не смеју, неке и не желе, да самостално предузму потребне мере.

На овом блогу (Златни Билтен) се већ шест година указује на ово време, пре неколико година, тачније пре 3,5 године је дефинисан тачан дан завршетка послова који се одвијају и када ће свима бити видљиви кроз руину поретка, превасходно међународног финансијског поретка који је трула греда на којој почива цео поредак… тај дан је истекао 16.3.2015.г. и ово време је само показивање тога што се прикривало, до 16.3.2016.г. више се ништа неће моћи прикрити.

Замахнути Косир којим је замахнуто из Србије 31.1.2011.г. са молбом да он покоси све на свом путу до 16.9.2011.г. - и имајући у виду да се све прво сагледа и одобри у Небу, па се потом преслика на земљу где постане видљиво – по протоку 42 месеца, на дан 16.3.2015.г. учинак Косира је био несумњив, а ова текућа година до 16.3.2016.г. је време техничких послова око урушавања онога што је Косир подсекао и отишао даље.

Свако од нас може ове датуме проверити, и о њима се говори већ неколико година!

У оквиру припрема за Завршни ударац, на Земљи и  Небу се врше потребне припреме – распоређују се војске, бирају се подобни председници… доносе се одговарајуће одлуке, али ништа од тога не може да промени ово што је измољено, што је одобрено и што се догодило!

Овакав поредак је избачен у неповрат из земаљске равни 16.9.2011.г.! Он је ту а и није, он је жив али је мртав, њега шминкају али је он мртвац!
Пали Анђели су  опет у временском шкрипцу, опет би да утицајем на владе великих држава учине нешто на продужењу њихове владавине помоћу оваквог Међународног финансијског поретка - они немају други план!
________________________________

Једина измена је извршена после јавног обраћања ЕУ и Турске да им се уместо ИХ пусти Варава-Бараба, и том изменом је утврђен развој догађаја у овом времену које следи ближе у наслову: http://komanda-540.blogspot.rs/2015/12/eu-moli-za-eutanaziju.html

Извод из текста на сајту ЗБ.СРБ:

"Јуче, на велики хришћански празник посвећен Србину, Светом Николи из старе Лике, Ликије, у данашњој Турској, у време када му се у Србији у на десетинама хиљада породичних свечаности-Крсних слава, одавала почаст, Земљом је забрујало, опет као и пре 2000 година „Пусти нам Вараву, а не Христа!“.
Руска војска се више од 70 дана труди да елиминише оне који су у Сирији направили план, и оформили војску, који су започели да реализују, а тиче се окупације и поробљавање Европе, и за то сво време безбожничка, латинска, лажљива и преварантска Европа чини све што је у њеној моћи да омета руску војску у тој намери да брани Европу.
Јуче, на дан Србина-свеца, Светог Николе, Личанина, видевши да лажима и сплеткама не може да заустави руску војску, повика сатанизована Европа „Не дирајте Вараву, разбојника и убицу, удрите Христа!“ – кроз (су)луду одлуку да  се затвори небо за руске војне авионе изнад безбожничких Европе и Турске, који су кренули да спасавају Христа са крста у Сирији….“
Цео текст је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=106

_______________________________________________

Нас занима стање у целом свету јер је свет једна целина, али овом приликом ће се поред осврта на остатак света пажња читалаца усмеравати на Србију и оне који у њој живе, као мој прилог заснован на много информација које годинама добијам од човека о којем скоро ништа и не знам, па сам га назвао Монахом без манастира и Он овде на блогу има посебну страницу у садржају под „Поуке Монаха без манастира“.

Ја сам и уморан од оволико указивања, али нећу да ме критикује када се опет у неком времену изненада појави код мене - он критикује благо, указује, а онда ја видим да сам могао одвојити толико времена да опишем шта ми је говорио, односно да нисам ја тај који одлучује о чему „говорити са кровова“, онима који Монаха без манастира уопште не виђају – због тога и овај ноћашњи наслов.


Опирао сам се, хтео сам да спавам, али сам то могао тек после паузе од око један сат, у којем сам забележио оно што вам овде предочавам.


*Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=122


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta