Kuran zamka za Rusiju!


Куран замка за Русију

-Склоњен ће бити заштитни кишобран-

Веза: Празна рука ће изгубити кишобран
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2015/10/prazna-ruka-ce-izgubiti-kisobran.html

Јуче je, одласком званичне србијанске државно-привредне делегација на договоре о сарадњи у Москву, потврђено да су ранији пројекти, који су Русији предлагани од почетка 2005.г., одбачени и да се иде у сарадњу са Србијом у којој се капитал прелио у руке малог броја профитера на разбојничкој транзицији у којој су целе фабрике шећера уступане партијским друговима за само један евро! И ту се ништа не може - две братске државе идентично уређене, да сарађују само преко званичних власти и њених органа.


Засецање чаура опијумског мака у околини Алепа у 

Сирији, због чега се тамо води рат-


Даље-клик на - (за читање или регистрацију):


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta