1963. godina



1963. година

– Њен значај за Србију-

Ето, нађоше изговор за оно што планирају још од 1990.г. – направили су пут неприродним коридором преко Бугарске, па преко Дунава и Румуније на Маџарску и даље ка Европи…., али не иду тим неприродним правцем, сада су испланирали да тај пут прати гасовод којим би се снабдевала Европа, а свакако да нас заобиђе….
Знају они да је гасовод Ново-стара Граница између Срба и црних народа који су некада, као и сада што чине њихови црни афро-арапски сродници,  навалили на србске територије па их преотели, назвали се другим именима и пробали да на отетом направе себи нове државе – сада се боје да их нови не отерају са отетог па они овладају!
Боје се старе избеглице  нових избеглица! Боје се отмичари да им се отето не преотме!

Ових 45.000 мученика из афричких и арапских држава који су ушли у Маџарску, државу кинеских Манџура, насељених на србској територији,  били су им ваљано оправдање да се од нас ограде, бодљикавом жицом, како су то научили у Хитлер савезу 1941-1945. године, и ми око тога не треба да се бринемо – не заграђују они нас, они заграђују себе, јер више не могу ни да нас гледају ни као путнике преко њихове ђаволске творевине….ЕУ! Наиђу слободни Срби кроз старофашистичке територије па их све потсећају на то, односно потсећају их да поред њих живи (и даље) један народ који никада никога није нападао, окупирао, који није отимао туђе територије и то не могу да издрже! Не може тама да трпи светлост, не може лаж да трпи истину, јер је ИСТИНА непобедива и она је сам Бог Створитељ!
Следи нам ограђивање и са других страна, оградиће се они и на нашем Косову и Метохији, ограду ће подићи и на Дрини, оградиће се и Бугари и Румуни, и ови што се називају Монтенегринима, а не знају ни ко су ни шта су од тренутка када су рекли да више нису Срби, мада је то чинио и њихов „највелики Србин“, Његош, који умало да постане и светац наше цркве…..
Цео текст је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/06/1963-godina.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta