Fra Sotona se pravi mrtav!




Фра Сотона се прави мртав!

–И мртав је Противник-


„У Србији нема тајни – само је Србија велика тајна!“
(Д.Татомировић)

Веза: Наслов на сајту Златнибилтен.срб   „Косово је судилиште света!“

Пре 74 године (1941.г.) Сотона је помислио да је дошло време да оно своје јавно показивање из Србије у тзв. Првом Светском рату, започетом у Мачви, настави и доврши – наравно сада кроз тзв. Други Светски рат, започет бомбардвањем Београда и наступањем копненим путем, опет преко Мачве - више се није скривао, кренуо је у рат у којем је намеравао да победи.

Јавно показивање Сотоне лично, постало је очигледно кроз став Римокатоличке цркве и њених назови свештеника - Сотониних слугу у различитим свештеним ранговима.
Те, 1941.г. Сотона се оживотворио у католичком злочинцу, који је у свешетничкој - сотонској фратарској мантији непосредно клао заробљене Србе у Логору Јасеновац – тек да покаже како треба.

Прошло је од тада 74 године – времена су се променила и Фра Сотона опет тражи излаз за своје спасење!

*Кажу: Да се изненада, ничим видљивим натерани, у Фрањевачким манастирима Католичке цркве по Србској Херцеговини, у оквиру редовних миса указује „Да су православни наша браћа, да то морамо имати у виду, чувати их и штитити……(??!!)“
Салто мортале! Салто спаса, кроз прављење одступнице за Ново време…. За Општи улазак Сотонске војске у хибернацију у дужини трајања – колико буде потребно!

Сотона се тајно предао! У Москви и Сочију, 14.5.2015.г. на Дан Светог Пророка Јеремије – он је пророк којим се терају змије, тако се верује у нашем народу и највећа међу змијама, умрла је на његов дан, потврдило се значи, и то само пре две недеље.

Постигнута је тада, на дан Св. Јеремије, сагласност о успостављању порозних и невидљивих граница које ће се прелазити без пасоша и виза, само уз сопствену одлуку  којем ће се ко царству приволети.
Јавно, Сотона хушка своје војнике, као бесне псе, да и даље нападају и уједају све оне који му се још нису предали или који су се определили за Царство Бога-Творца. Он скупља војску која ће са њим на страну смрти, кроз хибернацију, пошто на овој другој страни успостави стање спаљене и срушене земље, јер је Сотона, противник и рушилац – он то чини физички, као на Косову и широм Србије, као у Новој Србији на територијама обновљених србских држава у Украјини (Луганск и Доњецк) као и духовно широм света, посебно у Србији! Србија га посебно занима јер је то наношење штете у границама Божијег Ограђеног имања;

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta