Molotov je tu, čeka se Staljin!



Молотов је ту, чека се Стаљин!

-Умеће додворивања-

Апостол Павле нам је пре 2000 година објашњавао да се ми у свом животу нећемо борити против силе земаљске, већ против сила поднебеских, невидљивих, бездушних, са којим се не може правити никакав договор и од таквих договора треба одустати још у фази размишљања.
На силу се мора силом! Клин се клином избија, челик се греје и кали како би постао тврђи…

Силе неземаљске су скоро овладале светом, под плаштом Америке и ЕУ држава - остала још понека оаза недисциплинованих људских скупина, удаљених и измаклих испод контроле ових неземаљских сила, али се и оне колебају – време тече, има га све мање за могуће планирање и остварење тих њихових  планова због којих их неземаљске војске прогоне. Оних, на које би се, по природи ствари, могли и требали ослонити ови који су остали ван контроле, има све мање и иако се нису од тих малих недисциплинованих скупина јавно одрекли, чине све да ти, који се у њих уздају, схвате да они и нису спремни да их подрже, већ да и они чекају погодан тренутак да се са њима обрачунају. Све исто: Они који су скоро овладали Земљом, по природи својих замисли желе да казне непослушне, а они у које се ови непослушни уздају,  нису више спремни да о њима размишљају.
Сматрају Србе и Србију непоузданим савезником, оне исте који су једини ратовали против силе од које се плаши цео свет – Србија је ратовала са НАТО савезом и више га се не плаши! Јер, све је већ виђено! А када се не плаши најјачег, због чега би се плашила неког слабијег од њега?

Догодило ми се недавно да од једног Србина, доброг познаваоца размишљања Руса о Србији и Србима, на моје питање шта они (Руси) заправо мисле да би са нама требало урадити, одговорио „да многи мисле да са нама (Србима) више и не треба ништа покушавати, да нас треба посетити са потребним бројем бомбардера који би нас за сва времена поравнали са земљом…“ – ваљда да на нама покажу да су у томе успешнији од њихових доскорашњих Западних партнера, савезника и пријатеља, оних са којим су хтели да се удруже када се спремало бомбардовање Србије (Руски министар Виктор Черномирдин, С. Милошевићу).
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/03/molotov-je-tu-ceka-se-staljin.html
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta