NATO zatvara krug!



НАТО затвара круг!

-Ништа није заборављено-


Ових дана сам од више мојих читалаца и познаника добио питање скоро исте садржине – Шта се ово догађа са Шиптарима?

Ово што сви виде сада било је видљиво  2009-2010. године и тада сам својим познаницима – Шиптарима, изразио саучешће због пресуде која им је изречена. Та пресуда је  наслову „Смртовница за Шиптаре!“. Чинило се како је то заборављено, а није, него је све сакривано, али злочин, неправда и лажи се не могу прикрити.

ЕУ је добила задатак да у тишини спроведе све делове Одлуке о уклањању Шиптара са К и М. Службенице ОЕБС надзиру и помажу излазак аутобуса са ово преосталих Шиптара са Косова, распоредиће  их у 15-16 држава ЕУ, по 50-60 хиљада, како би се сви који су још колико-толико здрави пребацили, ради окончања живота, негде друго, расути, да се не уочи геноцид над овим превареним и лукавим народом, који је злочинима хтео да направи државу.

На К и М ускоро више и неће бити Шиптара старијих од 50 година, остају болесни и стари, о њима ће бринути они који су извршили геноцид над њима, сахране ради и уклањања трагова ради.

Пет година од мог израженог саучешћа све је постало јавно! Бог ништа не забораваља!
___________________________________


Извод из мог извештаја са пута у  Македонију и на Косово и Метохију (пут у Албанију нећу описивати, јер се овај извештај не односи на њих) од  26.9.2014.г. у којој је дата прецизна слика догађаја на К и М о којима сада бруји и Србија и ЕУ.
Цео текст је на 
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/09/za-sve-je-kriva-nemacka.html

"Продају се неожењени синови, који се пре тога на адекватан начин припремају за шехида (војника) којим се тада исказују све могуће почасти и привилегије, као код осуђеника пред извршењем смртне казне који има право на бели хлеб, тако и они имају све што пожеле, укључив да пре поласка губе мушку невиност тако што неколико ноћи спавају са женама које опслужују овакве војнике, а на крају, пред сам одлазак од њега се опраштају са «Био си нам.....» као са сваким мртвацем, ово како би се породица спремила на околност да се он више можда жив неће вратити, а ако се врати, он више неће бити војник већ инструктор, па ће његова породица тада опет од њега имати велику корист - у новцу и части која такође доноси новац!

Пре одласка породица је исплаћена «за ако затреба док се војник не врати», о породици се брине и даље, она добија новац одбијен од плате која се исплаћује таквом војнику.
Све је лако и све функционише беспрекорно, јер је постигнут јавни консензус да је то корисно и једино могуће за преживљавање, а када се то постигне не постоји никаква сила која то може да спречи, осим божанске, наравно!"
_______________________________

Ускоро ће се и у Србији догодити оно што ће већину Срба отрезнити када је сулуда трка ка ЕУ у питању, два духовна оца једног сина који покушава да се наметне као Предводник Србије, постаће на неки начин легендарни очеви у лику Тараса Буљбе, а њихов син Брут ће морати да се умије и прогледа, па  потом и склони.

Нека Сретење буде неки датум отпочињања овог ритуалног  политичког детеубиства – не може се више одлагати, времена за губљење више нема.

http://komanda-540.blogspot.com/2015/02/postoperativna-srbija.html

На дан 11.2.2015.г. на блог Команда-540 постављен је нови наслов
http://www.komanda-540.blogspot.com/2015/02/otkriven-plan-izdaje-srbije.html

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 5.2.2015.г. у 20,15 ч.



1 comments:

Анониман,  11. фебруар 2015. 12:42  

Господине Татомировићу да ли постоји могућност да те Шиптаре врате у Србију? Хвала унапред на одговору и Бог вас благословио.

Миљан Оташевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta