Ko da se oglasi?



Ко да се огласи?

-Ћутање, али опште-


*Колико ђака у Србији сваког септембра пође у први разред Основне школе?
-Око 100.000 малих дечака и девојчица.

*Колико грађана Србије раде у просветним институцијама?
-Око 100.000 - браво, то му дође некако 1:1 када се саберу сви они који их уче.

*Колико родитеља, деда и баба, ујака, тетака… са радошћу испрате ђака из своје фамилије Првог дана у Први разред Основне школе?
-Родитеља = 200.000
-Баба и деда = 400.000
-Ујака, тетака, и других који се радују = 100.00

*Колико је грађана Србије ангажована око оних који су прошле године кренули у свој Први разред, колико оних у средњој, вишој, на факултету….?
-За ове мале из Првог разреда брине, стрепи око 500.000 грађана Србије, а укупно за све оне који уче још 7-8 пута толико, то је око 3-4 милиона!!

*Значи нас у Србији око 4.000.000 на неки начин брине о овим који долазе иза нас….. да се одгаје, заврше школу, пожене се и поудају, стамбено се збрину, роде децу за нови циклус….

*Колико Србија има становника?
-Око 7,5 милиона.

*Колико грађана је изабрало ову садашњу, претходну и вероватно и неку будућу власт?
-Увек око ¼ оних који имају право да гласају и бирају.

*Колика је та ¼ грађана који увек изаберу неку власт?
-Око 1,2 до 1,5 милиона.

*Колика је то сразмера?
-3:1!

*Па како је победник онај са један против оног са три?
-Лако…. Ови који се садрже у она 3 ћуте…, гледају, слушају, чак и виде и чују, али ћуте.

*Мале дечаке и девојчице, по европски, у Србији, од пре месец дана, почели да сексуално васпитавају од првог разреда – жале се неки родитељи како им децу-дечаке уче да се љубе са дечацима и како могу да се сексирају са дечацима, ваљда девојчице имају ту обуку по сличном програму - пазите, све са децом од 8 година!!

Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/02/ko-da-se-oglasi.html
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све чиатаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta