Zmijski car!




    1. Translate this page
      Feb 27, 2014 - zlatnibilten.blogspot.com - Seo Score: 79%, Page Size: 210 kilobytes.
      You visited this page on 3/17/14.
    2. Специјализовани сајт за мерење успешности и читаности неког сајта/блога, за Златни Билтен-најчитанији лични блог из Србије, на основу више параметара закључио је да је Златни Билтен, блог са 69% успешности у оквиру сагледавања по тим параметрима - успешности презентација и читаности, те је од пет могућих звездица оцењен са три, чиме се сврстао у веома познате блогове у оквирима светске веб мреже. Захваљујем Веб мајстору Саши Ребићу, као и свим читаоцима који се информишу и преко овог блога, које сада обавештавам о оцени блога којем посвећују извесну пажњу и време.
    Ваш, Драгољуб Татомировић

__________________________________________________________________



Змијски цар!

-Прва препона је главна-


Извод-савет из наслова везе

«Ако ниси умешан, ако ниси ти тај око кога се Клупко свило, одвоји пар сличних себи и:
Сеци, уништи цело легло, остани жив, они који то са стране буду гледали, радоваће се нестанку Клупка, теби ће то сечење рачунати у минус јер си дозволио да се оно свије, али ће плус надвладати, смогао си снаге да га исечеш и показао да да то не желиш да гледаш у свом Царству.»

Ми у Србији смо изабрали нашег цара – дали смо му у целости одрешене руке да покуша да спаси нас и Србију, рекао је да зна како, ја сам га више пута упозоравао да пази на околности: Са ким и када, упозоравајући га да је погрешио што се трудио да постане наш цар а да није створио своју Организацију за преузимање власти..... и догодило се да се потврђује да има проблем на првој препони – и најбољи коњ-препонаш бива елиминисан из даље трке ако обори ту прву препреку, многи оборе последњу, пету или девету и они се рачунају да су учествовали у трци, овај који обори прву препону и не броји се у учеснике, јер је сам себе елиминисао пре почетка трке.

У Србији се власт може преузети само од стране онога који створи бољу Организацију од ове која влада од 1945.г.! 
Сада такву, бољу Организацију не поседује нико и због тога се постојећа  власт не може сменити нити власт могу вршити они који формално имају право на то.
Више је начина по којим се може створити НОВА ОРГАНИЗАЦИЈА. 
Начин који је покушао да користи наш новоизабрани цар је погрешна у сваком погледу – ваљда се сада и сам уверио у то, а тек ће.

Ево јавна понуда за цара – на коју он неће обратити пажњу, због чега неће бити прави цар и владалац:

*Царе, за 6-12 месеци се могу створити услови да преузмеш власт у Србији и да њоме стварно почнеш владати;

*Мораш се понашати као прави Предводник;

*Искористи формалну власт, купи Пројект стварања НОВЕ НЕНАСИЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, одвоји 300 државних службеника и гледај како се ЗМИЈСКО КЛУПКО сече, јер га нико не може без опасних последица размрсити – седи са стране и гледај, наравно ако му не припадаш;

*То све кошта 20 милиона евра и биће новца и мимо касе коју си наследио и знаш да је празна, за плате ангажованих службеника и трошкове;

*Наш грађанин је постао Заменик Председника једне моћне Међународне асоцијације недржавних служби безбедности, он је у рангу генерала и надређен је за целу источну Европу - разговарај са њим, није срамота тражити помоћ; 
(под овим насловом су сва објашњења његових могућности 

*Царе, пази, ово дневно чита више стотина читалаца и сваког дана ово читају многе обавештајне службе – ево од сада и оне знају шта ти нудим, па имај то у виду када им се будеш жалио са каквим се проблемима суочаваш – потсетићете на ову понуду једног малог обичног Србина, који се бави тиме због чега ти не можеш да прескочиш ни прву препону.

*Имаш ли снаге да тако моћан и силан, али само формално, савладаш себе па затражиш детаље?!

_________________________________

*Допуна постављена 14.5.2014.г. на дан
 Св. Јеремије, који је заштитник људи и од змија:

На основу података који се објављују о највећем нарко дилеру са Балкана, који живи у Београду, којег би наш Цар да што пре види у затвору, док чекам да ми се Цар јави, ево одлучио сам: Позивам нарко-шефа за Балкан, да прво изврши уобичајену проверу за мене, а потом му мој блог Златни Билтен, најчитанији  лични блог из Србије, стоји на располагању за објављивање његове приче, било кроз интервју, било да достави одговарајући текст-одговор на цареве тврдње. 
Ред је да се чује и друга страна!

Др Драгољуб Татомировић, 
Виши криминалистички инспектор у пензији, бивши Руководилац Оперативне Групе за сузбијање кријумчарења и фалсификата за територију Србије.
_______________________________________
Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 13.5.2014.г. у 13,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta