Ni vruće ni hladno...


Ни вруће, ни хладно – избљувано!

-Планирано се остварује-


«Латини су љуте варалице, ујака ће нашег преварити!»
-Стих из Србске Народне песме-

Од 17. века се припрема превара Латина над оним који су им стално противници - пре тога искључиво силом оружја, потом асимилацијом и покрштавањем, а од Катарине Велике, која је Латинима предала Пољску, Словачку и Чешку и склопила савез са њима о међусобној сарадњи на свим пољима, ова латинска превара је попримила и попримала све усавршеније облике и освајала све боље резултате!

У време када су данашњи Руси, а заправо Раси како и данас називају себе на свом језику, из државе Расије како и данас на свом језику називају Русију, пристали на латинску превару и на наговор да се одрекну свог србског порекла, како би им Свето Римско царство, са седиштем у Бечу, признало државност, народност, територију.... започело је и њихово пажљивије посматрање од стране Онога који једини може да одлучује без да се са било ким консултује – и:

Утврдило се да се промена имена са Раси на Руси и државе са Расија на Русија, постепено хлади оно што их је, народ и државу, одржавало под заштитом Онога који је једини важан, а сада када су сасвим сигурно изјавили да им је довољно да буду и млаки, изгубили су ту заштиту и неважна је сва остала овоземаљска моћ у тенковима, ракетама, авионима, тонама страног безвредног папирнатог новца, или страних папирнатих новчаних гаранција за које су заменили оно што им је било дато од Онога који о свему одлучује и биће избљувани, ускоро, то је у току!

Глава 3. Јовановог Откривења:
Под 15:
«Знам твоја дела да ниси ни студен ни врућ. О да си студен или врућ!

Под 16: 
«Тако, будући млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих.»

У лоше године се сврставају сушне, али и и оне са много кише. Кишне године, са мало сунца, чине да воће не буде слатко, да не ваљају лубенице, да је кисело грожђе и кисело вино...... тих година се учини да се такав род углавном баца.
Млако сунце не даје добре плодове!

Животи људи, народа и држава су само периоди у којима им се даје или не даје довољно кише или сунца, у којима се добијају добри или лоши родови, па се и они, као и воће, као вино и грожђе у лошим годинама углавном бацају.

Окончава се година посматрања ове генерације у последњих неколико стотина година, гледало се и видело – постала млака вера људи у правду и поштење, нестало захвалности за оно што се добија без икаквог људског труда, започели људи да се гурају да љубе крваве руке џелата својих, пристају људи да им на челима буду они који нису најбољи у свему – у замену за лажна обећања, за илузије, за мало новца или хране, за постављење на функцију у људској организацији живота за коју не испуњавају услове, почели људи да се одричу од својих предака, а од своје вере, од своје крви, од себе, а будући да су сви људи створени као мали Богићи - деца божија, тако су се одрицали и самог Бога, па Он одлучио да их избљује из уста својих!

Ово је то време. Од 16.3.2014.г. тече последња година тог избљувавања и до 16.3.2015.г. ће све бити друкчије – нема никаквог Смака Света, али ће овакав свет нестати у смислу његове организације, у смислу моралних норми које су сада претежне.... хиљадама година смо се одметали од свог доброг оца и команданта и стајали под барјак његовог противника – Противник је ојачао, он је чак сада на врхунцу своје моћи, он поседује сав новац овог света, а то је алат којим је скупио на милијарде војника..... сав постојећи новац ће у ових преосталих 10,5 месеци бити обележен како му и доликује, добиће жиг као и сваки неважећи и фалсификован новац и за њега се ништа неће моћи купити!

Конкретно о: 
*Русији, Америци, ЕУ, Кини, Србији..... у односу на оно што је објашњено у наслову "Ти ниси Ја!"

Даље-клик на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=47


Забрињавајуће!:















На дан 9.5.2014.г. у 18,25 ч у исто време су наше, ако су наше, тајне службе, читале овај наслов са 10 прикључака са временима читања и преко 12 минута до тренутка када сам их уочио. Да ли су се другови тајници из власти Српске Напредне странке уплашили и збунили? Тајне службе имају само ознаку државе (застава Србије) без ознаке места у којем је прикључак и по томе се разликују од осталих читалаца. Тако је у целом свету.

О чему се ради? 

Читају и коментаре испод наслова - овај блог јесте најчитанији лични блог из Србије, али није оправдано оволико интересовање за њега, јуче су га ти из тајних служби отворили  37 пута!

Спреман сам да пружим и конкретнија објашњења, али и да ако ме замоле, престанем са писањем оваквих наслова - мени није у интересу да било кога плашим! 

Д. Татомировић

2 comments:

Zlatni bilten 8. мај 2014. 19:14  

Goran Lapcevic је оставио нови коментар на ваш пост "Ni vruće ni hladno...":

Komentar se odnosi na zadnji deo teksta pod naslovom Ni vruće ni hladno koji se nalazi na sajtu zlatnibilten.srb jer mislim da će ovde biti
interesantniji zbog veće posećenosti bloga, bez obzira sto posetioci bloga ne mogu da pročitaju ceo tekst.

Kada su Milošević i Tudjman pod komandom Amerike preselili Srbe iz Krajine u Srbiju počela su osnivanja razno-raznih udruženja prognanih/raseljenih/preseljenih...Sva udruženja te vrste osnovana su ili od strane lica koja su u Srbiju donela ogroman kapital koji je stečen ratnim profiterstvom te oni čak mogu i da zahvale kreatorima rata, ili od strane lica koja su imala odredjene kontakte sa trenutnim vlastima u kojoj je decenijama unazad bilo članova poreklom sa prostore Krajine.Bilo kako bilo, ta udruženja su okupila, a okupljaju još uvek, osobe kojima je jedini cilj lični interes. Vremenom su se uvezali u razne koalicije i asocijacije, tako da su i prestavnici udruženja koji u početku nisu imali političke kontakte ubrzo ostvarili kontakte te vrste. Sada imamo situaciju da dotični prestavnici javno propagiraju svoj "rad" ( jedan od njih je poslednjih godina postao poprilično poznat - narodni poslanik koji kao papagaj ponavlja jednu te istu priču).U nihove navodne delatnosti spadaju pomoć i briga svake vrste najugrozenijem delu izbegličke populacije, ostvarivanje raznih prava, ekonomska osnazivanja.............. Medjutim, u praksi to izgleda drugačije! Prvenstveno, kao što već napisah, radi se o ličnim interesima koji se ostvaruju tako što se uvek bude uz trenutnu vlast kojoj se obezbedjuje odredjeni broj pristalica i glasača. Dok im je Miloševis bio interesantan bili su uz njega, kada je došlo vreme za njegovu smenu Milošević je odjednom postao glavni krivac za golgotu krajiških Srba i izdajnik. Potom se šurovalo sa demokratama , sve dok nije postalo očigledno da će i oni odlepršati sa scena, da bi se trenutno pravile kombinacije sa naprednjacima.
Mnogi članovi ovih udruzenja dobijaju novčanu naknadu za ranjavanja u ratu, medjutim, zanimljivo je to što većina njih u ratu nije provela ni jednog jedinog dana, tako da nisi ni okrznuti metkom ili gelerom.Kada si u izbegličkom udruženju koje je uz vlast imaš razne privilegije ( da budeš "junak" koji je zadobio "ljute rane" u boju sa dušmanima ).Sa druge strane postoje njihovi zemljci koji su aktivno učestvovali u ratu od početka do kraja, ranjavani su, nisu priznati kao invalidi, nemaju nikakvu nadoknadu i pomoć, već rade po njivama , gradilištima, pilanama......

Za kraj: Ako neko od njih ovo pročita sigurno će reći da je ovaj komentar napisao Srbijanac, ali, moram da ih iznenadim!
Ovaj komentar je napisao Kordunaš.

Pozdrav i svako dobro,
Goran Lapčević

Zlatni bilten 8. мај 2014. 19:25  

Драгољуб Татомировић, одговор на Горан Лапчевић:
Поштовани, захваљујем Вам из два скоро равнопрвано важна разлога-први што сте коментарисали моје углавном непопуларно размишљање и друго, што сте као лице којег се све и непосредно тиче и које је сигурно много бољи познавалац догађања изнутра у оквиру теме, потврдили исправност правца мог размишљања. Хвала, желим вам свако добро. Д. Татомировић
Напомена: Ако сада оплету по Вама, држите се!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta