Osana pa Raspni ga!


Осана! па  Распни га!

-Асанација терена «Србија»-


Заврши се!
Данас, 17.3.2014.г. је започела последња година у којој ће се и глобална и наша мала локална догађања окончати!
Баша како ваља, да се не губи време.

Синоћ је ¼ грађана Србија својим потписом оверило сагласност да се терен назван  «Србија» подвргне мерама асанације – што подразумева успоставаљање нормалног функционисања јавних служби по основу одрживих ценовника, уклањање отпадака који су преостали из дугогодишњега рата којим се извршило пресељење више стотина хиљада, можда и 1-2 милиона становника из сеоских у градске и парградске средине, без претходно обезбеђених услова за то пресељење у смислу стамбеног и радног збрињавања тог огромног броја пресељених, како својом вољом, тако и под притиском ратова,  који су плански вођени у циљу националне асанације на појединим подручјима бивше СФРЈ.

Други, сврстани такође у ¼, дали су свој глас одлагању неопходне асанације, давши глас комунистичкој коалицији око СПС, док су преостале 2/4 исказале своју потпуну апатију на било каква будућа догађања и своју неспремност на учешће у асанацији терена «Србија» и неопходног препакивања у физичком смислу – пресељење на подручја на којима се грађани оваквог имовног стања и стручног знања могу организовати за живот – од синоћ тече укидање социјалних бенефиција које су најдиректније одлагале неопходне реформе у главама грађана Србије, које су спречавале и све остале реформе и препакивање!

Држава је банкротирала настојећи да по сваку цену одржи у животу у целости погрешан пројект исељења становништава у градска подручја, који се састојао у огромним социјалним давањима – од организовања народних кухиња, до неплаћања комуналних обавеза за услуге које су јавна предузећа давале грађанима, Град Београд дугује више од милијарду евра за инвестиције које је реализовао, али је већи део тог дуга настао  у оквиру плаћања за обезбеђење бесплатног превоза за старије од 65 година, за бенефиције одређених категорија корисника градског јавног превоза, за дотације у плаћању станарина, струје, воде..... и до краја године ће се то решето које се покушава већ 70 година напунити водом, уклонити!

Сви ми се морамо на миру пресабрати, ставити прст на чело и видети како даље, уз апсолутно одбацивање варијанте у било којем облику да је могуће наставити овако – НЕ МОЖЕ!

И не треба!

Због чега би држава бенефицирала велике станове у центру града у којем станују пензионери са ниским пензијама, због чега би се организовао бесплатан превоз за хиљаде старих који сваког дана имају потребу да негде путују, често и да се само провозају или нађу негде са себи сличним, ради разговора, због чега би се држава непрекидно налазила у стању незавршеног градилишта, ширећи градску инфраструктуру за задовољење потреба хиљада оних који долазе у Београд и друге веће градове, без да су се претходно обезбедили, при том напуштајући боље услове у мањим варошима или селима, и све то на терет свих осталих грађана који су у свом животном веку или животном веку својих предака обезбедили услове за живот и рад у Београду.
Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta