Granične čarke!


Граничне чарке!

-Борбе око Гасовода «Јужни ток»-


 Веза: Наслов на сајту «Команда-540» - «Златни или ратни билтен"

«Гасовод Јужни ток је гасоводни систем који ће, када се повеже са већ постојећим у Европи, покрити целу Европу и Евроазију и он је пројект који омогућава да цео тај простор буде један јединствен економски, потом иде безбедносни јер је безбедност неопходна, како би на крају политика била усклађена према потреби капитала, који представљају гасовод и његова безбедност која чува тај капитал – постаје свет једна велика лабава конфедерација!»

Одломак из текста «Југозападни фронт»


На дан 2.3.2014.г. охрабривао сам моје читаоце тврдњом да нема никакве опасности од избијања Трећег Светског рата због насталих проблема око Украјине, напомињући да је све што је неопходно под контролом онога који влада светом – Велике Британије, и да се све ово догађа као преуређење света по основу одлука из половине 2013.г. донетих у Лондону, које сам ја овде објаснио као «Јалта, а у Британији»  http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/06/jalta-u-britaniji.html  и као да сам у том охрабривању успео!

Украјинске догађаје већ сада можемо оставити по страни као предмет посебног интересовања, јер постаје очигледно да ће Велика Британија и јавно дати своју сагласност на мере које је Русија, по претходном договору са њом - наравно, предузела, а да су ове различите иницијативе многих небитних држава у ЕУ и свету, па и у блиском окружењу Србије, као што су Македонија и Црна гора, само галама небитне публике на глобалној политичко-безбедносној сцени.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta