Nemoć primene šablona u okupaciji Srbije


-Немоћ примене шаблона у окупацији Србије-

-Време одабира начина за закретање Србије-


Немачки председник државе обнародовао да ће бојкотовати Зимске Олимпијске игре у Сочију, у фебруару 2014, због кршења људских права у Русији – избегавајући да прецизира која су то права тамо нарушена, па је остало само да се разуме да господин Шваба не може да опрости Русији што је без неке велике дискусије и без пардона, донела одговарајуће законе којим се каналише живот  и рад хомосексулано настројених малобројних појединаца у Русији, којим се (законима) бране манифестације и активности којим се та људска настраност и посебност пропагира, укључив у те манифестације и противпрородне бракове између лица истог пола.
То се, јел те, не може трпети и у такву државу не треба ићи ради одавања било каквог признања или почасти за уложени и труд и средства да се та олимпијада одржи на врло високом новоу  у сваком погледу.

Нема промоције настраности – нема нашег учешћа у прослави на самом отварању, поручује им - Русима, али и свима који се не саглашавају да се настраност кује у звезде, што ће рећи и нама Србима, који се нон-стоп двоумимо да ли смо у праву што, још, нисмо донели европске педерске законе и у Србији - увређени нам господин Шваба!

И сада ће се видети опет раздвајање на два фронта, идентична као у време највеће снаге Трећег Немачког рајха, мада је садашњи Четврти Немачки рајх, маскиран у ЕУ, на заласку своје снаге и на уласку у припрему растакања – сада ће земље сараднице друга Хитлера стати под барјака овог Швабе који је на челу државе Немачке, а ове друге и остале..... хтеле не хтеле, биће у дилеми: Неће имати смелости да се јасно определе, па онако ни вруће ни хладне, огадиће целокупни остатак људи спакован у државе које се не сврставају под Нови Немачки рајх – Четврти!
 Даље - клик на: http://www.златнибилтен.срб


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta